ροή ειδήσεων

Η Ρόδος συνεχίζει να γράφει ιστορία στο μπιτς βόλεϊ

 

Την δική της ξεχωριστή ιστορία έχει γράψει η Ρόδος στο μπιτς βόλεϊ, με παγκόσμια τουρνουά που έχουν αφήσει εποχή. Η πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων επανήλθε το 2019 δυναμικά στις διοργανώσεις της άμμου και φέτος φιλοξένησε στο Δ.Α.Κ. Καλλιπάτειρα το μέλλον του αθλήματος σε παίδες και κορασίδες. Η διοργάνωση σημαδεύτηκε από την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην Ρόδο, η οποία παρά τα μεγάλα προβλήματα που δημιούργησε στην ηλεκτροδότηση και στην υδροδότηση, με συντονισμένες ενέργειες της οργανωτικής επιτροπής, οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με ασφάλεια.
Παναγιώτης Αντωνόπουλος: «Με συντονισμένες ενέργειες δεν υπήρχαν απρόοπτα»

Ο Β' Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Παναγιώτης Αντωνόπουλος που βρέθηκε στη Ρόδο και παρακολούθησε τους αγώνες του Rodos Juniors Final U17 δήλωσε:

«Με δεδομένο ότι η διοργάνωση διεξήχθη μεσούσης της υγειονομικής κρίσης και του καύσωνα και παρά τα επιπρόσθετα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τις πυρκαγιές που έπληξαν τη Ρόδο, η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η δική μου συνεχής παρουσία και των άλλων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της κ. Καζάκου και της κ. Τέφα είχε ως αποτέλεσμα την άμεση συνεργασία με όλους τους φορείς και συνδιοργανωτές, τον Δήμο Ρόδου, τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.) και την Τοπική Επιτροπή και κάναμε συνεχώς συσκέψεις για τον ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης. Λόγω της πυρκαγιάς δεν υπήρχε ηλεκτροδότηση στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Καλλιπάτειρα και με συντονισμένες ενέργειες της οργανωτικής επιτροπής, έφεραν κάποια φώτα που βοήθησαν στο να γίνουν οι απονομές. Αν αναλογιστεί κανείς τον καύσωνα και τις πυρκαγιές που δημιούργησαν πολλά προβλήματα, κατορθώσαμε όλοι με καλή συνεργασία να ολοκληρωθεί χωρίς απρόοπτα η διοργάνωση».

Θοδωρής Θεοδώρου: «Η Ρόδος πληροί όλες τις προϋποθέσεις»

Ο διευθυντής του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.) Θοδωρής Θεοδώρου που ήταν παρών κατά την διάρκεια των αγώνων στο Δ.Α.Κ. Καλλιπάτειρα δήλωσε:

«Ήταν μία πολύ σημαντική διοργάνωση, με τους αθλητές και τις αθλήτριες να κυνηγούν επίσης και κάποια μόρια για να μπουν στα πανεπιστήμια. Δυστυχώς οι αγώνες έγιναν πάνω στον καύσωνα, όμως τα παιδιά ήταν αντάξια των προσδοκιών για να πετύχουν τον σκοπό τους. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, όχι μόνο στους νικητές. H Ομοσπονδία, ο ΔΟΠΑΡ, η Τοπική Επιτροπή έδωσαν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό και προσπάθησαν για το καλύτερο. Στεναχωριόμαστε όλοι για τις πυρκαγιές, η Ρόδος είναι πανέμορφο νησί και είναι κρίμα να χάνει ακόμα και ένα δέντρο, πόσο μάλλον ένα ολόκληρο δάσος. Είχαμε πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση, όμως με γρήγορες ενέργειες της οργανωτικής επιτροπής βάλαμε γεννήτριες και κάποια φώτα για να γίνουν οι απονομές.
Η Ρόδος πληροί όλες τις προϋποθέσεις και ευελπιστούμε να τα πούμε και πάλι το 2022 και με καλή συνεργασία να κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα».

Ευχαριστίες της Ε.Ο.ΠΕ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με την ολοκλήρωση του U17 Juniors Final ευχαριστεί θερμά τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.) και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Αλέξανδρο Κολιάδη και τον Διευθυντή Θοδωρή Θεοδώρου, την Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου και τον Πρόεδρο Στάθη Μαθιουδάκη, την Βασιλική Κούκου που φρόντισε για την διαμονή και την διατροφή αθλητών, προσωπικού και διαιτητών, καθώς και όλους τους συνεργάτες της Τοπικής Επιτροπής, τον Νίκο Τσιντομηνά για τον συντονισμό της διοργάνωσης, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στην διεξαγωγή των αγώνων.

volleyball.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *