ροή ειδήσεων

Icelolly.com: Ρόδος και Κρήτη στη δεκάδα των δημοφιλέστερων προορισμών σε κρατήσεις στη Βρετανία



H Ρόδος και η Κρήτη περιλαμβάνονται στη δεκάδα με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς, σε επίπεδο κρατήσεων, κατά την εβδομάδα έως την 1η Αυγούστου 2021, στη βρετανική αγορά, με τη Μαγιόρκα να έχει την πρωτοκαθεδρία και να ακολουθεί η Τενερίφη, σύμφωνα με έρευνα της βρετανικής σελίδας σύγκρισης ταξιδιωτικών τιμών Icelolly.com.

Οι κρατήσεις της τελευταίας στιγμής για αυτό το καλοκαίρι κυριάρχησαν παρότι υπήρξε μια τάση για κρατήσεις σε ηλιόλουστους προορισμούς τον χειμώνα και καλοκαίρι του 2022, σύμφωνα με την έρευνα.

Τα Κανάρια Νησιά κυριαρχούν στις κρατήσεις για τον χειμώνα 2021-22, αντιπροσωπεύοντας περίπου έξι στις δέκα κρατήσεις.

Οι δέκα πιο δημοφιλείς προορισμοί σε επίπεδο κρατήσεων είναι η Τενερίφη, η Μαγιόρκα, τα Γκραν Κανάρια, το Λανζαρότε, η Μάλτα, η Ρόδος, η Κόστα Μπλάνκα, το Αλγκάρβε, η Αττάλεια και η Κρήτη.

Σύμφωνα με την έκθεση Pulse της Icelolly, μετά την αύξηση της ζήτησης για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής, την προηγούμενη εβδομάδα, το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών έχει μετατοπιστεί στην περίοδο από δύο εβδομάδες έως τρεις μήνες. Ο όγκος των αναζητήσεων για ταξίδια μέσα στις επόμενες 90 ημέρες αυξήθηκε και πάλι ελαφρώς και, πλέον, αντιπροσωπεύει το 95% του συνόλου των αναζητήσεων.

Στo Top 10 των προορισμών με τις περισσότερες αναζητήσεις οι δύο πρώτοι προορισμοί είναι ίδιοι, με τη Μαγιόρκα να είναι στο νούμερο 1, με επόμενη την Τενερίφη, ενώ στην τρίτη ακολουθεί η Κόστα Μπλάνκα, στην τέταρτη η Μάλτα και η πρώτη πεντάδα ολοκληρώνεται με την Κρήτη. Στην έκτη θέση βρίσκεται το Αλγκάρβε, στην έβδομη το Λανζαρότε και ακολουθούν η Κέρκυρα, η Αττάλεια και τα Γκραν Κανάρια, ενώ εκτός δεκάδα βρίσκεται η Κροατία.

Πάνω από το ένα τρίτο των αναζητήσεων (36%) αφορούσαν αναχωρήσεις στα τέλη Αύγουστο, ενώ ο Οκτώβριος σημείωσε τη μεγαλύτερη αύξηση.

Αυτό το καλοκαίρι αντιπροσώπευε το 60,7% των αναζητήσεων και ακολούθησε το καλοκαίρι 2022 με μερίδιο 26,8% και ο χειμώνας 2021-22 με 8,6%.

Μιλώντας για τα ευρήματα της έρευνας, ο επικεφαλής των ταξιδιωτικών προσφορών του Icelolly.com, Chris Webber, δήλωσε: “Το καλοκαίρι του 2021 συνεχίζει να καθοδηγεί τις αναζητήσεις και τις κρατήσεις για ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά έχει, επίσης, αυξηθεί το ενδιαφέρον για τον χειμώνα του 2022. Τα Κανάρια Νησιά προηγούνται στις κρατήσεις για εκείνη τη σεζόν και η Τενερίφη είναι ο προορισμός με τις περισσότερες κρατήσεις συνολικά”

money-tourism

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *