ροή ειδήσεων

Χρυσοί Σκούφοι 2021 - Ρόδος: Πώς θα φάτε στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας με 50% έκπτωση

Οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας, αφορμή για να επισκεφτούμε τα καλύτερα εστιατόρια που συστήνονται μέσα από μενού, μόλις στο 50% της αξίας τους.



Mια από τις πιο δύσκολες χρονιές από καταβολής της εστίασης αφήνει πίσω του ο εστιατορικός κόσμος της χώρας με τρόπο πανηγυρικό, αφού απέδειξε ότι ούτε καν οι αντιξοότητες της πανδημίας και των πολλαπλών lockdown μπορούν να κάμψουν τον δημιουργικό του καλπασμό.


Έτσι, με τη μεγάλη γιορτή των Χρυσών Σκούφων και των βραβείων Top Notch, αλλά κι εκείνη των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας μερικούς μήνες νωρίτερα, να έχουν ξεχωρίσει κι αναδείξει τους κορυφαίους της ελληνικής εστίασης, έφτασε η στιγμή να γιορτάσουν με τον πιο απολαυστικό τρόπο: καλώντας όλους εμάς να συμμετάσχουμε στον εορτασμό τους.


Οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας, το μεγαλύτερο γαστρονομικό χάπενινγκ της χώρας, γίνεται η αφορμή για να (ξανα)επισκεφτούμε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας, που μας συστήνονται μέσα από ειδικά σχεδιασμένα μενού, μόλις στο 50% της αξίας τους. Με τον τρόπο αυτό, έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε μια άκρως χαρακτηριστική αίσθηση του γευστικού ιδιώματός τους, βιώνοντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.


Για τέσσερις εβδομάδες, από τις 14 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, τα γευστικά κοντέρ ανεβάζουν στροφές, αφού όλα τα εστιατόρια και οι ταβέρνες που έχουν βραβευτεί φέτος με Χρυσό Σκούφο, βραβείο Top Notch ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, συμμετέχουν σε αυτήν τη χαρούμενη, τεράστια γευσιγνωσία. Χαράς ευαγγέλια για τους foodies της χώρας, λοιπόν, αφού αυτό το καθιερωμένο, ετήσιο ραντεβού τους με την αιχμή των γαστρονομικών εξελίξεων της χώρας, ξεκινά!



Το event θα μας δώσει τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε εστιατόρια όχι μόνο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αλλά στην Κρήτη, τη Ρόδο και τη Σαντορίνη, τη Χαλκιδική, το Αμύνταιο, τη Νάουσα και τις Σέρρες, κι από την Κέρκυρα ή την Πρέβεζα μέχρι την Ίο και την Τήνο. Όσο για το εύρος των γεύσεων που θα σερβίρονται, θα καλύψουν όλη την γκάμα από την κλασική ως την πρωτοποριακή ελληνική κουζίνα, αλλά και τη σύγχρονη γαλλική, την ιταλική, το ιαπωνικό fusion, την κοσμοπολίτικη, μοντέρνα διεθνή κουζίνα, αλλά και τις εξελιγμένες τεχνικές και κόνσεπτ που απολαύσαμε στο σαφάρι των Χρυσών Σκούφων.

Στα πρακτικά, τώρα, τα μενού θα σερβίρονται για 4 ημέρες κάθε εβδομάδα (Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή), ουσιαστικά λοιπόν η δράση αφορά τα τετραήμερα 14-17/9, 21-24/9, 28/9-1/10, 5-8/10 & 12-15/10, με τις κρατήσεις να ξεκινούν από την πρώτη ημέρα (14 Σεπτεμβρίου) και τα μενού των εστιατορίων, μαζί με τις τιμές τους, να είναι διαθέσιμα στο τεύχος που κρατάτε, αλλά και στο www.athinorama.gr.


Μην καθυστερείτε όμως: όπως έχουν διδάξει οι προηγούμενες χρονιές, μετά την αναγγελία έναρξης των κρατήσεων, οι διαθέσιμες θέσεις εξαντλούνται αστραπιαία! Κινηθείτε γρήγορα: κάντε τις κρατήσεις σας τηλεφωνικά, απευθείας στα εστιατόρια που σας ενδιαφέρουν, και προπληρώστε το δείπνο σας είτε ηλεκτρονικά στο www.xrysoiskoufoi.gr/Vravevmeni_ Gastronomia (μόνο με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς), είτε με κατάθεση σε λογαριασμό, ή επιτόπου σε μερικά εστιατόρια, με κάρτα ή μετρητά.

Παράλληλα, όσοι χρησιμοποιήσουν κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για 30 δείπνα δύο ατόμων σε βραβευμένα εστιατόρια, καθώς και για δύο μεγάλα έπαθλα που περιλαμβάνουν από ένα γαστρονομικό τριήμερο δύο ατόμων με διαμονή στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρεταννία", δείπνο στα εστιατόρια "GB Roof Garden" και "CTC" και άλλες εμπειρίες διασκέδασης και ψυχαγωγίας.


Οδηγίες Κράτησης

Κλείστε τραπέζι στο/α εστιατόριο/α της επιλογής σας, ενημερώνοντας στο τηλέφωνο ότι θέλετε να δοκιμάσετε το ειδικό μενού του περιοδικού "αθηνόραμα". Για να ισχύσουν οι κρατήσεις, θα πρέπει να προπληρώσετε το ποσό που αντιστοιχεί στα άτομα του τραπεζιού σας με online πληρωμή αποκλειστικά για τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς στο www.xrysoiskoufoi.gr/Vravevmeni_Gastronomia, καθώς και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Προπληρώνοντας με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, παίρνετε μέρος σε διαγωνισμό με πλούσια γαστρονομικά δώρα.

Δες τα μενού και κλείσε το τραπέζι σου εδώ

ΠΗΓΗ athinorama.gr


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *