ροή ειδήσεων

Κως: 54χρονος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού έξω από νεκροταφείο - Οι σοκαριστικές επιθέσεις του



Κάτοικος της Κω κατηγορείται για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση. Θα καθίσει στο εδώλιο για δύο σοκαριστικά περιστατικά που σημειώθηκαν στο νεκροταφείο του νησιού.
Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου θα καθίσει 54χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση.
Ο άνδρας, κάτοικος της Κω, κατηγορείται για δύο περιστατικά που σημειώθηκαν στις 17 και 21 Ιανουαρίου του 2019 στο νεκροταφείο του νησιού, όπως γράφει η «Δημοκρατική της Ρόδου».

Στην πρώτη περίπτωση, προσπάθησε να εξαναγκάσει με σωματική βία το θύμα σε ανοχή γενετήσιας πράξης. Αφού την αγκάλιασε, την έσπρωξε προς ένα χωράφι δίπλα στο νεκροταφείο, την έριξε κάτω, της έπιασε το στήθος, έγλειψε τον λαιμό της και το στήθος, της τράβηξε τα μαλλιά και προσπάθησε να της αφαιρέσει τα ρούχα, ενώ εκείνη αντιστεκόταν, τον απωθούσε και φώναζε.

Ευτυχώς, εμφανίστηκε τρίτο άτομο και ο δράστης αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή.
Το δεύτερο συμβάν της 21ης Ιανουαρίου ενώ το θύμα έφευγε από το νεκροταφείο, την πλησίασε, την τράβηξε από τα χέρια και την έσπρωξε προς το βαν του. Τότε, επιχείρησε να τη βάλει μέσα σε αυτό με σκοπό να ολοκληρώσει αυτό που είχε αφήσει στη μέση την προηγούμενη φορά, δηλαδή να την εξαναγκάσει σε ανοχή γενετήσιας πράξης, σύμφωνα πάντα με όσα μεταδίδει το ίδιο μέσο.


Το θύμα έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να εμφανιστεί τρίτο άτομο και ο κατηγορούμενος να την αφήσει ελεύθερη.
Σημειώνεται πως ο άνδρας έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για βιασμό, για τον οποίο αθωώθηκε αμετάκλητα, ενώ υποστηρίζει ότι είναι αθώος.

sputniknews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *