ροή ειδήσεων

Αφίξεις τουριστών στη Ρόδο έως τα μέσα Νοεμβρίου



Πτήσεις με τουρίστες από το εξωτερικό αναμένονται έως και τα μέσα του Νοεμβρίου στη Ρόδο γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η τουριστική κίνηση, παρά την αρχική αβεβαιότητα, πήγε πολύ καλά.
«Η αβεβαιότητα της άνοιξης, μετατράπηκε σε μεγάλη επιτυχία τους καλοκαιρινούς μήνες και όπως φαίνεται θα κρατήσει μέχρι και τα μέσα του Νοέμβρη αφού έχουμε πτήσεις από διαφορές ευρωπαϊκές χώρες μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο» δήλωσε, στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, Γιώργος Ματσίγκος. Τη φετινή επιτυχία στον τουρισμό ο κ. Ματσίγκος απέδωσε « στην ποιότητα, την ασφάλεια και τις προσιτές τιμές στα ξενοδοχεία του νησιού» ενώ βοήθησε και η διαφήμιση του ΕΟΤ, της περιφέρειας αλλά και των ίδιων των ξενοδοχειακών μονάδων. Καθοριστικό ρόλο στην τουριστική επιτυχία έπαιξε επίσης και το γεγονός ότι τα test για να επιστρέψουν στις πατρίδες τους οι τουρίστες, με πρωτοβουλία του ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, έγιναν και συνεχίζουν, να γίνονται εντός των ξενοδοχειακών μονάδων. «Κάθε μέρα γίνονταν περίπου 10.000 τεστ μέσα στις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες» ανέφερε ο κ. Ματσίγκος.
Η πρόβλεψη του, συνολικά, για την τουριστική κίνηση στο νησί της Ρόδου για το 2021, είναι ότι οι αφίξεις θα πλησιάσουν το 1.300.000.

ertnews.gr 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *