ροή ειδήσεων

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τα μηνύματά της για την δολοφονία της Δώρας στη Ρόδο



Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν έμεινε ανεπηρέαστη από την 11η περίπτωση δολοφονίας γυναίκας στην Ελλάδα το 2021, αυτή τη φορά στη Ρόδο

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι μια γυναίκα που έχει υποφέρει πολύ στη ζωή της μετά την σε βάρος της επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα και όπως έχει δηλώσει και η ίδια στην πρώτη on camera συνέντευξή της θέλει να είναι πάντα στο πλευρό των γυναικών που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.

Μια τέτοια γυναίκα ήταν και η 31χρονη Δώρα από τη Ρόδο η οποία τελικά έπεσε θύμα δολοφονίας από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της, ο οποίος, όπως αποκαλύπτεται, ήταν χειριστικός, ζηλιάρης και με συχνές εξάρσεις βίας κατά πρώην συντρόφων του.


Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε, λοιπόν, δύο αναρτήσεις στα stories της στο Instagram παίρνοντας έτσι θέση για όσα τραγικά συνέβησαν στη Ρόδο.
Οι αναρτήσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τη δολοφονιά στη Ρόδο







Το μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου στις γυναίκες

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε κάνει ειδική αναφορά στις γυναίκες και στην αλληλεγγύη που πρέπει να δείχνουν στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της

Ειχε πει χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου: «Πάντα ήμουν ένας άνθρωπος και γυναίκα που αγαπούσε και εξακολουθώ να αγαπώ τις γυναίκες και πάντα πιστεύω στη δύναμη και την αλληλεγγύη των γυναικών. Πιστεύω ότι ακόμα δεν έχουμε πιστέψει αυτό που μπορούμε να καταφέρουμε αν ήμασταν περισσότερο ενωμένες και να στηρίζουμε η μια την άλλη. Εξακολουθώ να πιστεύω στις δυνατότητες των γυναικών και πιστεύω ότι αν δείξουμε εμπιστοσύνη η μια στην άλλη τα πράγματα στην κοινωνία θα ήταν καλύτερα».

Newsbomb.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *