ροή ειδήσεων

Ρόδος: 18χρονος που φέρεται να διακινούσε φωτογραφίες ανήλικης πρώην του τιμωρήθηκε με επίπληξη



Ένας 18χρονος κατηγορείται πως διακινούσε ακατάλληλες φωτογραφίες της πρώην του, όταν εκείνη ήταν κάτω των 18 ετών. Φαίνεται πως τις ανέβασε σε τρεις ομάδες στο Facebook.
Με... επίπληξη τιμωρήθηκε ένας 18χρονος κατηγορείται πως διακινούσε ακατάλληλες φωτογραφίες πρώην συντρόφου του όταν εκείνη ήταν ανήλικη.
Η δικαστική έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε με την κατάθεση μίας σήμερα 18χρονης κοπέλας, που όταν ήταν 16 ετών, διαπίστωσε έντρομη ότι είχε πέσει θύμα του συντρόφου της για λόγους αντεκδίκησης.
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος φαίνεται πως έδρασε στο διάστημα Νοεμβρίου 2017 - Ιουλίου 2019 και φέρεται πως κατά τη διάρκεια της σχέσης του με τη συνομήλική του εξασφάλισε πέντε φωτογραφίες της και ένα βίντεο με ιδιαίτερες στιγμές τους, τα οποία ανέβασε με μαζικό τρόπο σε σελίδες και ομάδες του Facebook όταν εκείνη τον χώρισε.


Η σήμερα 18χρονη είχε σχέση με τον κατηγορούμενο όταν φοιτούσε στην α' τάξη λυκείου τον Οκτώβριο του 2017, όπως γράφει η «Δημοκρατική». Μετά από έναν χρόνο, χώρισαν και το καλοκαίρι του 2019 η κοπέλα πληροφορήθηκε ότι ο 18χρονος είχε ανεβάσει σε ομάδα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook και είχε αποστείλει μέσω του Messenger, βίντεο με ιδιαίτερες στιγμές τους και φωτογραφίες της.

Επίσης, υπήρξε μεταξύ τους βιντεοκλήση και ο κατηγορούμενος φέρεται να αποτύπωσε με screenshot στιγμές τους.
Ο κατηγορούμενος φαίνεται πως ανέβασε τις φωτογραφίες σε τρεις ομάδες, στις οποίες συμμετέχουν άτομα από τη Ρόδο. Μάλιστα, η μία ομάδα παραπέμπει με την ονομασία της ευθέως σε σελίδα που περιλαμβάνει ερωτικό υλικό από τη Ρόδο.


Ο ίδιος, στην απολογία του, κατέθεσε ότι με την πρώην σύντροφό του ερωτεύθηκαν, ήταν ζευγάρι και η σχέση τους ολοκληρώθηκε ερωτικά έναν μήνα πριν τον χωρισμό τους.

Συνήθιζαν να ανταλλάσσουν φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμενο, μέσω της εφαρμογής Messenger και εκτός από αυτό πραγματοποιούσαν και βιντεοκλήσεις στις οποίες υπήρχαν στιγμιότυπα ερωτικού και σεξουαλικού περιεχομένου.

Όλα τα ανωτέρω, όπως είπε, τα είχε κρατήσει ως «προσωπικές αναμνήσεις».

Παράλληλα, υποστήριξε πως σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά τον χωρισμό τους, του τηλεφώνησε και τον ενημέρωσε ότι διέρρευσαν ορισμένες δικές της φωτογραφίες γυμνού περιεχομένου και ένα ανάλογου περιεχομένου βίντεο και τον κατέστησε ευθέως υπεύθυνο για την κυκλοφορία τους σε δημόσιες ομάδες στο Facebook, καθώς και στους προσωπικούς λογαριασμούς τρίτων, δηλαδή κοινών τους γνωστών και φίλων.
Ο ίδιος διατείνεται πως δεν γνώριζε το παραμικρό και αρνήθηκε εξαρχής κάθε εμπλοκή του στην κυκλοφορία αυτού του φωτογραφικού υλικού, όπως και μέχρι σήμερα.


Επίσης, είπε πως θεωρεί πιθανό να διέρρευσαν οι επίμαχες φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείο εν αγνοία του και παρά τη θέλησή του, γιατί συνήθιζε να έχει διαρκώς ανοιχτή την εφαρμογή Facebook τόσο στο κινητό του τηλέφωνο όσο και στον υπολογιστή του.

sputniknews

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/10/21 16:19

    . Αυτό πάλι είναι η καινούργια μόδα. Του νόμου... Του είπαν.. Βρε κακό παιδί μην το ξανακάνεις γιατί θα το πω στο μπαμπά σου. Κατάλαβες αντε πια αντε άστο καλό σου οοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *