ροή ειδήσεων

Πέραμα: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 7 αστυνομικοί για την αιματηρή καταδίωξη


Ελεύθεροι χωρίς κανένα όρο αφέθηκαν οι επτά αστυνομικοί μετά τις απολογίες του στην 4η ανακρίτρια Πειραιά και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα


Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 7 αστυνομικοί που μετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη με νεκρό στο Πέραμα, με φίλους και συγγενείς να ξεσπούν σε χειροκροτήματα στο άκουσμα της απόφασης. Προηγήθηκε μαραθώνια ανακριτική διαδικασία που ξεκίνησε περίπου από τις 9 το πρωί. Απολογήθηκαν οι έξι από τους επτά αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη κλεμμένου οχήματος με τρεις επιβαίνοντες στο Πέραμα, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας 18χρονος Ρομά και να τραυματιστεί ακόμα ένας.

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικά μέτρα οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικά μέτρα αφέθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι επτά αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη κλεμμένου οχήματος με τρεις επιβαίνοντες στο Πέραμα. Επίσης, ελεύθεροι χωρίς αναμορφωτικά μέτρα αφέθηκαν και οι δύο ανήλικοι Ρομά (ο ένας τραυματίας) που επέβαιναν στο κλεμμένο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια αιματηρής καταδίωξης στο Πέραμα.


Και οι επτά αστυνομικοί στα πολυσέλιδα υπομνήματα τους και απαντώντας στις ερωτήσεις της ανακρίτριας αρνήθηκαν το βαρύ κατηγορητήριο που τους έχει απαγγελθεί υποστηρίζοντας πως ουδέποτε είχαν ανθρωποκτόνο πρόθεση και σε καμιά περίπτωση δεν σκόπευαν να ανοίξουν πυρά έναντι των επιβαινόντων στο όχημα, καθώς, σε διαφορετική περίπτωση θα υπήρχαν θύματα αστυνομικοί.


Οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν τις κακουργηματικές κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων σε βαθμό πλημμελήματος.


Ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο στις δηλώσεις του για μία «ενδελεχή έρευνα» ενώ η ανακρίτρια μετέβη στο Τζάνειο για να πάρει απολογία από τον τρίτο επιβαίνοντα στο όχημα.


Όσο αφορά τον 14χρονο ο οποίος εμφανίστηκε ως οδηγός του οχήματος ο κ.Κούγιας τόνισε ότι διαφέρει προς το ύψος και το σωματότυπο του ατόμου που είδαν οι αστυνομικοί να διαφεύγει.

ethnos


Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/10/21 09:27

    KAI ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/10/21 10:56

    Στο τέλος με τις μαλακίες των δημοσιογράφων θα κάνουνε τους μπάτσους να ακούν σήμα και να μην πηγαίνουν καν. Αποφασίστε τι αστυνομία θέλουμε.. Σε κανένα πολιτισμένο κράτος δεν έχουν τους γυφταίους στο απυρόβλητο για...ψήφους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τη δουλειά τους έκαναν, και έπρεπε να προστατεύσουν τη ζωή τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/10/21 02:28

    ΤΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ? ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΛΑΝΟΥΝ ΜΕΝΤΕΣ ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΛΗΚΑ ΤΕΚΝΑ ΑΘΙΓΓΑΝΩΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΒΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ 38 ΣΦΑΙΡΕΣ. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *