ροή ειδήσεων

Ρόδος: Εικοσιτετράωρη φύλαξη της κατασκευής στη Γλύστρα



Με εντολή της Εισαγγελίας Ρόδου, η κατασκευή στην παραλία της Γλύστρας, θα φυλάσσεται σε 24ωρή βάση από τους αστυνομικούς της Νότιας Ρόδου προκειμένου να μην προχωρήσουν οι εργασίες για την ολοκλήρωση της.
Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ο πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Ρόδου Δημήτρης Γρηγοριάδης αποκάλυψε την εντολή της Εισαγγελίας για εικοσιτετράωρη φύλαξη της παράνομης κατασκευής για την οποία ήδη η Υπηρεσία Δόμησης του δήμου Ρόδου έχει εκδώσει πρωτόκολλο κατεδάφισης. «Μόλις ενημέρωσα την κυρία Εισαγγελέα ότι έγινε προσπάθεια τις προηγούμενες ημέρες να συνεχιστεί η κατασκευή της, έδωσε αμέσως εντολή στην ΕΛΑΣ για φύλαξη όλο το 24ωρου προκειμένου ο κατασκευαστής να μη προχωρήσει στην ολοκλήρωση της».

Εν τω μεταξύ ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Ρόδου Τάκης Πότσος με ανακοίνωση του ζητά «Εδώ και τώρα να κατεδαφιστεί η αυθαίρετη κατασκευή-πρόκληση για όλο το νησί». Στην ανακοίνωση του, μεταξύ άλλων αναφέρει: «Πάνω από έξι δικογραφίες έχουν σχηματιστεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου για το αυθαίρετο στη παραλία της Γλύστρας από τον Φεβρουάριο μέχρι σήμερα, κι όμως ο δήμος δεν το “ακουμπά”. Μέχρι να εκδικαστούν, το τερατούργημα θα είναι έτοιμο»!

ertnews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *