ροή ειδήσεων

Φώφη Γεννηματά: Σύμη και Σκύρος, τα νησιά που αγάπησε -«Ερχόταν συχνά, αγαπούσε τον κόσμο»

 

Πενθεί η Σύμη για τη Φώφη Γεννηματά, το νησί που λάτρευαν οι γονείς της, ενώ και η ίδια είχε συνδεθεί μαζί του συναισθηματικά.

«Στο σπίτι μας στο Νημποριό Σύμης, πάνω στη θάλασσα, με χιλιάδες αναμνήσεις από τις πιο όμορφες στιγμές, γλέντια και χαρές με τους γονείς μου και πολλούς φίλους», είχε γράψει στο Facebook η Φώφη Γεννηματά, με την ίδια να καμαρώνει για την καταγωγή της.


«Επισκεπτόταν συχνά το νησί, σαν επισκέπτης, για να κάνει τις διακοπές της με την οικογένειά της, να γνωρίσει στα παιδιά της τον αγαπημένο τόπο όπου έχει ζήσει τα παιδικά της χρόνια. Αγαπούσε τον κόσμο» δήλωσε, σύμφωνα με τον Alpha, ο δήμαρχος Σύμης, Ελευθέριος Παπακαλοδούκας.


Από την άλλη, αγάπη ιδιαίτερη είχε και για τη Σκύρο, τον τόπο καταγωγής του συζύγου της, Ανδρέα Τσούνη, με τη Φώφη Γεννηματά να το επισκέπτεται συχνά.


Υπενθυμίζεται πως η σορός της θα εκτεθεί από τις 10:00 σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ θα ενταφιαστεί στις 14:00 στο Α' Νεκροταφείο, στο μνήμα που έχει ταφεί ο πατέρας της, Γιώργος Γεννηματάς.


Τον επικήδειο θα εκφωνήσουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εκ μέρους της Πολιτείας, ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας και ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης. Από την πλευρά της οικογένειας, τον επικήδειο θα εκφωνήσει ο 17χρονος γιος της, Γιώργος Γεννηματάς.

iefimerida.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *