ροή ειδήσεων

O Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντήσει στη Ρόδο τον Κινέζο υπουργό Εξωτερικών

Για ποιο λόγο επελέγη το νησί των Ιπποτών



Στο νησί της Ρόδου αναμένεται να βρεθεί μεθαύριο Τετάρτη ο υπουργός Εξωτερικών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Γουάνγκ Γι, προκειμένου να συναντήσει τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Δένδια, τον υφυπουργός Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας στο Υπουργείο Εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.


Για ποιο λόγο επελέγη το νησί των Ιπποτών προκειμένου να γίνει η συνάντηση; Απλούστατα, γιατί έτσι ταίριαζε με το βαρύ πρόγραμμα του πρωθυπουργού, ο οποίος νωρίτερα, λίγη ώρα πριν, θα βρίσκεται στη Χάλκη για να ανακοινώσει την ένταξή της στα «πράσινα νησιά» που θα χρησιμοποιούν από τούδε και στο εξής την καθαρή ενέργεια.

Εκτιμάται πως σε ένα χρόνο το νησί του νοτιοανατολικού Αιγαίου θα έχει μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα κατά 2.576 τόνους, ποσότητα που αντιστοιχεί στις ετήσιες εκπομπές… 617 συμβατικών αυτοκινήτων. Παράλληλα θα έχουν εξοικονομηθεί από την παραγωγή καθαρής ενέργειας 260.000 ευρώ, ποσό ικανό να καλύψει το κόστος ενέργειας για πάνω από 200 οικογένειες.

newsbeast

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *