ροή ειδήσεων

14χρονος νεκρός από κορονοϊό: Το παιδί είχε σοβαρά προβλήματα, έπαιρνε οξυγόνο πριν νοσήσει



Σοβαρά προβλήματα υγείας αντιμετώπιζε το 14χρονο αγόρι από τη Φθιώτιδα που έχασε τη ζωή του, καθώς μόλις λίγες μέρες πριν είχε προσβληθεί με κορονοϊό. Όπως αποκάλυψε ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, μίλησε στο newsit.gr και τόνισε πως το παιδί αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα.


Σημειώνεται πως το παιδί μεταφέρθηκε στις 11 Ιανουαρίου στο νοσοκομείο Λαμίας από χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας με συμπτώματα κορονοϊού. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως τόσο ο 14χρονος όσο και οι γονείς του νοσούσαν με κορονοϊό. Στο νοσοκομείο Λαμίας οι γιατροί έκριναν πως το παιδί έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στην Αθήνα, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινωνόταν συνεχώς.

Όπως είπε ο Μιχάλης Γιαννάκος το παιδί: «Είχε πολλά προβλήματα το αγοράκι και έπαιρνε και στο σπίτι του οξυγόνο».

Περιέγραψε όλα όσα διαδραματίστηκαν στο νοσοκομείο: «Στις 11 Ιανουαρίου ήρθε από το Νοσοκομείο Λαμίας στα Επείγοντα του νοσοκομείου “Αγία Σοφία” ένα 14χρονο αγοράκι με νοητική στέρηση. Είχε πολλά προβλήματα το παιδάκι και έπαιρνε και στο σπίτι του οξυγόνο».

Όπως είπε το παιδί λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο «Αγλαΐα Κυριακού»: «Στην “Αγία Σοφία” οι γιατροί έκριναν βαριά την κατάσταση της υγείας του αγοριού και τον μετέφεραν στην μοναδική ΜΕΘ Covid που υπάρχει στην Αττική για παιδιά, στο “Αγλαϊα Κυριακού” που έχει συνολικά 5 κλίνες».

Ο Μιχάλης Γιαννάκος αποκάλυψε πως: «Στην ΜΕΘ ο 14χρονος ήταν με μάσκα υψηλής ροής οξυγόνου. Χθες λοιπόν το απόγευμα κατά τις 7, το αγοράκι παρουσίασε επιδείνωση στην υγεία του, οι γιατροί το διασωλήνωσαν και δυόμιση ώρες μετά, στις 10 παρά είκοσι έχασε την μάχη για τη ζωή».

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ εξήγησε μιλώντας στο newsit.gr πως το 14χρονο αγόρι ήταν ένα από τα 3 παιδιά που αυτή τη στιγμή είναι σε ειδικά διαμορφωμένες ΜΕΘ για παιδιά με κορονοϊό και τόνισε πως «τώρα είναι κατειλημμένες οι 2 κλίνες από τις 5 συνολικά».

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο γονείς του αγοριού είναι ανεμβολίαστοι και νοσηλεύονται και εκείνοι με κορονοϊό στο Νοσοκομείο της Λαμίας.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

newsit

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *