ροή ειδήσεων

Astrid Stuckelberger: «Το επικίνδυνο με το εμβόλιο είναι ότι προκαλεί μόλυνση. Πρόκειται για πανδημία ψεμμάτων» (Video)

Είναι θανατηφόρο και τώρα έχουμε στατιστικά στοιχεία.



«Δεν είμαι κινδυνολόγος, απλά θέλω να εξηγήσω με την επιστήμη, τα ψέματα, τη διαφθορά, την προπαγάνδα...και για τη βλάβη από τα εμβόλια. Επειδή είμαι ειδικός στη δημόσια υγεία και την επιστήμη».




Η Astrid Stuckelberger έχει 30 χρόνια εμπειρίας ως ερευνήτρια. Κατά τα έτη 2009-13, συνεργάστηκε με τον ΠΟΥ, με ειδικότητα τις πανδημίες. Έχει δημοσιεύσει 180 δημοσιεύσεις και 12 βιβλία.



Πηγή: Free West Media

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση



Σε συνέντευξή της σε νορβηγικό πρακτορείο ειδήσεων, η Stuckelberger δήλωσε ότι ανησυχεί περισσότερο επειδή τα εμβόλια δεν είναι εμβόλια, "αλλά ένα βιοτεχνολογικό, συνθετικό πείραμα".

Επειδή περιέχει γενετικές τροποποιήσεις, όπως οι Γενετικά Τροποποιημένοι Οργανισμοί (GMO), οι άνθρωποι θα έπρεπε να έχουν ενημερωθεί για το περιεχόμενο του εμβολίου. "Το επικίνδυνο με το εμβόλιο είναι ότι προκαλεί μόλυνση. Δεν νομίζω ότι η πρωτεΐνη spike είναι το πρόβλημα, αλλά ότι το εμβόλιο περιέχει γραφένιο. Είναι θανατηφόρο και τώρα έχουμε στατιστικά στοιχεία. Το ξέρουμε".

Ο Μπιλ Γκέιτς κατέλαβε τον ΠΟΥ

Η Stuckelberger υπογράμμισε επίσης ότι: "ο ΠΟΥ δεν είναι ο ίδιος οργανισμός όπως πριν". Υπήρξε μια αλλαγή το 2016, όπως διευκρίνισε.

«Ήταν ιδιαίτερο: Οργανισμοί όπως ο GAVI –η Παγκόσμια Συμμαχία για τον Εμβολιασμό Εμβολίων με επικεφαλής τον Μπιλ Γκέιτς– ήρθαν στον ΠΟΥ το 2006 με χρηματοδότηση. Έκτοτε, ο ΠΟΥ έχει εξελιχθεί σε έναν νέο τύπο διεθνούς οργανισμού. Η GAVI κέρδιζε όλο και περισσότερη επιρροή, και απόλυτη ασυλία, περισσότερο από τους διπλωμάτες στον ΟΗΕ. Η GAVI μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα».

Ο ΠΟΥ υποβλήθηκε σε λογιστικό έλεγχο το 2014 και μετά από αυτό, έγινε περισσότερο σαν μια εταιρεία με τις χώρες ως θυγατρικές της.

«Όταν εργάστηκα με τις διεθνείς σχέσεις στον ΠΟΥ το 2013, είδα ότι η GAVI μπήκε όλο και περισσότερο. Η GAVI παρουσίασε ένα παγκόσμιο σχέδιο δράσης για τον εμβολιασμό 2012-2020. Οκτώ χρόνια δηλαδή όπου η ΓΑΒΗ τα είχε όλα στα χέρια τους. Ο Μπιλ Γκέιτς χειρίστηκε τον εμβολιασμό, ανέλαβε αυτός».

Ο ΠΟΥ ασκεί τεράστια δύναμη πάνω στις χώρες, είπε.

«Παλιότερα, όλες οι χώρες ήταν ελεύθερες. Αλλά τώρα, όταν κάνω συνεντεύξεις σε όλο τον κόσμο, βλέπω ότι κάθε χώρα είναι μέρος μιας «εταιρείας του ΠΟΥ». Ο ΠΟΥ δεν είναι πλέον ένας δημοκρατικός οργανισμός-μέλος, όπως ο ΟΗΕ. Οι διάφορες κυβερνήσεις αποτελούν τη βάση της «επιχείρησης». Λογικά συμφωνεί με αυτό που συμβαίνει τώρα, αφού οι 'εταιρείες' θέλουν χρήματα, επιχειρήσεις και να ελέγχουν τους ανθρώπους. Είναι σαν τη σκλαβιά. Οι φόροι που πληρώνουμε, πάνε σε κυβερνήσεις που υπόκεινται στην «εταιρεία». Υπό τους πολυεθνικούς οργανισμούς, όπως η GAVI».

Σύμβαση μεταξύ GAVI, Παγκόσμιας Τράπεζας και ΠΟΥ

"Η GAVI, η Παγκόσμια Τράπεζα και ο ΠΟΥ σύναψαν μια σύμβαση με την ονομασία IFFM: International Facility Finance for Immunization (Διεθνής χρηματοδοτική διευκόλυνση για την ανοσοποίηση). Οι χώρες μας, ο λαός μας, πληρώνουν στον ΠΟΥ, την Παγκόσμια Τράπεζα και τη GAVI για να πραγματοποιήσουν τα προγράμματα εμβολιασμού τους. Που σημαίνει τον εμβολιασμό ολόκληρου του πληθυσμού. Όταν βλέπετε το σχέδιο της GAVI, βλέπετε ότι από το 2012 έως το 2020 είχαν αυτό ως στόχο. Αλλά τότε δεν λειτούργησε, έπρεπε να δημιουργήσουν μια πανδημία".

Είπε ότι η πανδημία ήταν σίγουρα προγραμματισμένη.

" Μπορείτε να το δείτε αυτό από όλα τα έγγραφα. Ο καθένας μπορεί να τα αναλύσει, είναι ανοιχτά, μπροστά στα μάτια μας".

Επεσήμανε την έρευνα του καθηγητή Ιωάννη Ιωαννίδη στο Πανεπιστήμιο του Stanford που δείχνει ότι η θνησιμότητα το 2020 δεν ήταν υψηλότερη σε σύγκριση με άλλα έτη. "Είναι ένα ψέμα και δεν υπάρχει πανδημία. Ο ΠΟΥ δέχεται ότι η θνησιμότητα δεν είναι υψηλότερη, ωστόσο δεν έχει κηρύξει την "πανδημία" ως τελειωμένη", πρόσθεσε.

Η Stuckelberger δήλωσε ότι δεν θεωρεί τον εαυτό της πληροφοριοδότη, αλλά εμπειρογνώμονα στη δημόσια υγεία, την ιατρική και την επιστήμη. Όμως τα τσιράκια του Gates της έχουν κηρύξει τον πόλεμο.

«Τα πανεπιστήμια της Γενεύης και της Λωζάνης σταμάτησαν όλα τα μαθήματά μου. Είμαι σε δίκη, μου επιτίθενται. Θέλουν να μου ανακαλέσουν την ιατρική άδεια, προσπαθούν να πουν ότι δεν είμαι ικανός, ότι λέω ψέματα. Αυτό ισχύει για όλους τους ερευνητές που το λένε, τώρα είμαστε αρκετοί γιατροί που προειδοποιούν για θάνατο μετά τον εμβολιασμό. Είναι επικίνδυνο για τους επαγγελματίες να το συζητούν».

Ο πρώην υπάλληλος του ΠΟΥ γέλασε ειρωνικά για τον ρόλο των μέσων ενημέρωσης στη διάδοση ψεμάτων. «Τα ΜΜΕ πληρώνουν οι πολυεθνικές «εταιρείες». Τους αποκαλώ διεθνείς πειρατές. Και τα ΜΜΕ ελέγχουν τις κυβερνήσεις. Τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να γίνουν ανεξάρτητα, πρέπει να βοηθήσουν τον πληθυσμό να αποκτήσει δωρεάν ενημέρωση».

Πολλές μελέτες και γιατροί έχουν τονίσει ότι υπάρχει θεραπεία για το Covid-19.

Η Stuckelberger, η οποία ζει στη Γενεύη, πιστεύει ότι η λύση είναι η επιστροφή στην αρχαία κοινοτική ζωή: "Πρέπει να οργανώσουμε ένα παράλληλο κοινωνικό σύστημα. Πρέπει να επιστρέψουμε στην "εποχή των Βίκινγκς". Η ιδέα αυτή έχει έρθει στην Ελβετία, πολλά πράγματα εδώ τώρα έχουν τις ρίζες τους στην εποχή των Βίκινγκς. Το σκέφτομαι πολύ - στη Νορβηγία μπορεί κανείς να επιστρέψει στη γεωργία".

Οι άνθρωποι έχουν εξαπατηθεί! Σταματήστε αμέσως τα «τρυπήματα»!

Πιστεύει ότι ο εμβολιασμός πρέπει να σταματήσει αμέσως.

"Με βάση το περιεχόμενο των εμβολίων. Μετά από 30 χρόνια έρευνας, γνωρίζω ότι όταν έχεις μία, δύο ή τρεις μελέτες περιπτώσεων και παρατηρείς στο μικροσκόπιο, για εννοιολογικές αποδείξεις, τότε δεν χρειάζεται να κάνεις περισσότερη έρευνα. Αυτό που βλέπετε κάτω από το μικροσκόπιο είναι αρκετή απόδειξη. Όταν μέχρι και δέκα ειδικοί σε όλο τον κόσμο βλέπουν το ίδιο πράγμα κάτω από το μικροσκόπιο, αυτό είναι αρκετό.

"Στα εμβόλια βλέπουν γραφένιο, παράσιτα, μέταλλα... Επομένως, θα πρέπει να σταματήσουμε τον εμβολιασμό και να απαγορεύσουμε όλες τις ενέσεις. Όσοι συνεχίζουν θα πρέπει να διώκονται ποινικά".

Σύμφωνα με την Stuckelberger, τα ποσοστά θανάτου και οι παρενέργειες που αναφέρονται αποτελούν μόνο το 1-10% της πραγματικότητας. Στα τέλη Οκτωβρίου, το ευρωπαϊκό EudraVigilance έδειξε 29.000 νεκρούς, αλλά με εκτιμώμενους σκοτεινούς αριθμούς θα μπορούσαν να είναι 290.000.

«Αυτό δεν είναι εύκολο να το γνωρίζουμε, γιατί δεν γίνονται αυτοψίες. Υπάρχουν πολλά ψέματα και απάτες στην επιστήμη και στα συστήματα. Το τεστ PCR είναι ένα παράδειγμα, ο γιατρός δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει διαγνωστικά. Οι γιατροί πληρώνονται για να ισχυρίζονται ότι οι θάνατοι οφείλονται στον Covid, βάσει PCR που δεν λειτουργεί. Πολύ συχνά αυτό συμβαίνει χωρίς αυτοψία. Λένε ότι ο θάνατος οφείλεται στον Covid, ακόμα κι όταν δεν είναι».

Οι γιατροί πληρώνονται για να ισχυρίζονται ότι οι θάνατοι οφείλονται στον Covid, βάσει PCR που δεν λειτουργεί.

«Είναι τρομερό να μην κάνει κανείς κλινική έρευνα, να παίρνει πληροφορίες μόνο από τα νοσοκομεία. Είναι μοναδικό στην ιστορία της πανδημίας ότι τα δεδομένα δεν είναι διαθέσιμα. Στις Ηνωμένες Πολιτείες αναφέρονται 17.000 θάνατοι από εμβολιασμούς, συμπεριλαμβανομένων παιδιών και βρεφών. Δεν είναι ηθικό να συνεχίσουμε. Μέχρι στιγμής στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο αριθμός των θανάτων είναι τρεις φορές υψηλότερος από το σύνολο όλων των εμβολίων τα τελευταία 35 χρόνια. Αυτά είναι επίσημα στοιχεία, χωρίς κλινική έρευνα ή επικύρωση. Η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά ο εμβολιασμός συνεχίζεται. Είναι απαίσιο, πραγματικά εγκληματικό».

Ο Stuckelberger επιβεβαίωσε ότι κυκλοφορούσαν οκτώ δόσεις. «Αλλά δεν υπήρξε πανδημία. Ήταν μια πανδημία PCR, προπαγάνδας, προπαγάνδας φόβου… Υπάρχει τεράστια διαφθορά και συγκρούσεις συμφερόντων. Η επιστήμη και τα μέσα ενημέρωσης είναι επίσης διεφθαρμένα, ολόκληρο το σύστημα είναι διεφθαρμένο. Οι επαγγελματίες αγοράζονται με συμφέροντα ιδιοκτησίας σε εταιρείες εμβολίων. Το σκέφτονται τα τελευταία 20 χρόνια. Η βιομηχανία ελέγχει τα μέσα ενημέρωσης, τους γιατρούς… Τα ψέματα προέρχονται από πανεπιστήμια που λένε «ξέρουμε την επιστήμη». Είναι μοναδικό. Τα πανεπιστήμια της Ελβετίας πωλούν Pfizer και Moderna.

«Οι άνθρωποι έχουν εξαπατηθεί. Δεν έχουν δει ότι ήταν προπαγάνδα. Και ότι οι πολιτικές και οι ορισμοί έχουν αλλάξει».


ellinikiafipnisis.blogspot.com


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *