ροή ειδήσεων

ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΓΚΥΟ ΜΕ ΝΕΚΡΟ ΕΜΒΡΥΟ

ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!



Μια ασύλληπτη περιπέτεια έζησε 41χρονη έγκυος στην Κοζάνη, όταν διαπίστωσε ότι το έμβρυο ήταν νεκρό και χρειάστηκε την βοήθεια του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Η γυναίκα έτρεχε από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, όταν ο γυναικολόγος της διαπίστωσε ότι το μωρό ήταν νεκρό στις 28 Δεκεμβρίου και έπρεπε να προχωρήσει σε επέμβαση για να μην κινδυνεύσει η ζωή της.

Η 41χρονη έσπευσε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης δύο φορές, στις 30 Δεκεμβρίου, με τον εφημερεύοντα γυναικολόγο να επιβεβαιώνει τον θάνατο του μωρού, αλλά να μην προχωράει σε επέμβαση γιατί δεν υπήρχε αναισθησιολόγος!

Όταν ξαναπήγε στις 3 Ιανουαρίου άλλος γυναικολόγος της λέει ότι είναι επικίνδυνο να κρατήσει το νεκρό έμβρυο μέχρι τις… 10 Ιανουαρίου που θα υπήρχε αναισθησιολόγος και την παραπέμπει στο νοσοκομείο Γρεβενών.

Το δε νοσοκομείο Γρεβενών την παραπέμπει στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Και ενώ κλείνει επείγον ραντεβού και εκεί της λένε ότι δεν πρόκειται για επείγον περιστατικό, αφού δεν… αιμορραγεί!

Τελικά η γυναίκα απευθύνθηκε σε ιδιωτική κλινική και έκανε τη επέμβαση, προχώρησε όμως σε καταγγελία στον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης.

Και εκεί αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση που είχε από την διευθύντρια της Μαιευτικής Κλινικής του Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, ενώ ρωτάει πως είναι δυνατόν το νοσοκομείο Κοζάνης να μην διαθέτει αναισθησιολόγο όλες τις μέρες της βδομάδας.

Κατά τα άλλα το ΕΣΥ είναι πλήρως επανδρωμένο και δεν έχει κανένα πρόβλημα σύμφωνα με την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό!

makeleio

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *