ροή ειδήσεων

«ΗΡΘΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ»! ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ «ΟΜΙΚΡΟΝ» – “ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ” ΟΙ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)



Ακόμα ένας γνωστός επιστήμονας δείχνει, όπως ισχυρίζεται, πως λαμβάνονται τα μέτρα και απαντά στο αν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος ή αν απλά βολεύει να λένε ότι υπάρχει…

Ο κ. Tony Hinton είναι Σύμβουλος ΩΡΛ Χειρουργός στο New Victoria Hospital στην Βρετανία. Ο κ. Hinton πιστοποιήθηκε ως γιατρός στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ το 1984 και έχει ειδικευτεί στην ΩΡΛ χειρουργική από το 1986.

Μεταξύ άλλων δήλωσε για την μετάλλαξη «Όμικρον», η οποία χρησιμοποιείται, με βολικό τρόπο, ώστε να επιβληθούν μέτρα για το εμβόλιο, με την Ελλάδα να κάνει το πρώτο βήμα και να επιβάλλει το εμβόλιο άνω των 6- με χρηματικό πρόστιμο:

«Η παραλλαγή είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί μια παραλλαγή πάντα έρχεται την κατάλληλη στιγμή για τους ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν lockdown και άλλα πράγματα (σ.σ. βλ. μέτρα εμβολίων).

Στην πραγματικότητα δεν είμαι σίγουρος εάν προσπαθούν απλώς να μας αποτελειώσουν όλους. Αλλά στην πραγματικότητα το έχουν αποκαλέσει αυτό «νέα παραλλαγή» και υποτίθεται ότι θα έχει κάποιες αλλαγές από την προηγούμενη. οι παραλλαγές είναι λιγότερο από 1% διαφορετικές από τον αρχικό ιό.

Είναι πιο μεταδοτική, αλλά αυτό στην πραγματικότητα είναι καλό πράγμα, γιατί αυτό που συμβαίνει με τους ιούς καθώς μεταλλάσσονται, γενικά, είναι ότι, γίνονται πιο μεταδοτικοί αλλά γίνονται λιγότερο θανατηφόροι (σ.σ. αυτό γιατί δεν το λένε οι τηλέ-ειδικοί στην Ελλάδα;;; Για να επιβάλλονται χουντικού τύπου μέτρα με αφορμή ‘βολικές παραλλαγές’ του COVID;;;).

Δείτε ακόμα ένα βίντεο με επιστήμονες που εκφέρουν διαφορετική άποψη:

EL.GR


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *