ροή ειδήσεων

Καθηγητής Christian Perronne: δεν είναι εμβόλια είναι γονιδιακές θεραπείες. Τροποποιούν τα κύτταρά μας.



Είναι σε πειραματικό στάδιο 3. Δεν έχουμε το δικαίωμα να υποχρεώσουμε κανέναν να εμβολιαστεί μ΄ένα προϊόν που είναι σε πειραματική φάση αυτό είναι εντελώς παράνομο! BINTEO



Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne παραχώρησε την τελευταία του συνέντευξη στο sputnik στις 3 Δεκεμβρίου 2021: δεν είναι εμβόλια είναι γονιδιακές θεραπείες. Τροποποιούν τα κύτταρά μας. Είναι σε πειραματικό στάδιο 3. Δεν έχουμε το δικαίωμα να υποχρεώσουμε κανέναν να εμβολιαστεί μ ΄ένα προϊόν που είναι σε πειραματική φάση αυτό είναι εντελώς παράνομο.

” όλο αυτό είναι πάνω σε παράνομες βάσεις δεν φοβάμαι να το πω και γι αυτό οι ιατρικές αρχές ολοσχερώς με λογόκριναν όταν αυτοί δεν έχουν τίποτα ν’ αντιπαραθέσουν με λένε συνωμοσιολόγο. Εγώ τους περιμένω στο ring με σοβαρά επιστημονικά δεδομένα. Βλέπω ότι το Επιστημονικό Συμβούλιο λαμβάνει αποφάσεις χωρίς καμιά επιστημονική βάση..Ενοχλεί να λέμε την αλήθεια, γιατί εναντιώνεται σε κολοσσιαία οικονομικά συμφέροντα».” Διηγείται τη λογοκρισία που υπέστη από το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο τις διώξεις κατά του καθηγητή Ντιντιέ Ραούλ το ότι τα συμφέροντα απαγόρευσαν την ελεύθερη συνταγογράφηση στους γιατρούς να παρέχουν θεραπείες. Αναφέρεται στη δεκαπενταετία που ήταν υπεύθυνος εμβολιακής πολιτικής της Γαλλίας και το πως τον εκπαραθύρωσαν λόγω των θέσεων από Επικεφαλή της υπηρεσίας μολυσματικών και τροπικών νόσων στο νοσοκομείο Raymond-Poincaré de Garches θέση που κατείχε από το 2002-2021..Ο Christian Perronne δεν κάμπτεται δεν υπογράφει δήλωση μετανοίας κι επαναλαμβάνει με σθεναρότητα:


”Δεν υπάρχουν εμβόλια κατά του Covid, αλλά θεραπείες
Το «εμβόλιο» δεν προλαμβάνει τη μόλυνση και τον θάνατο. Τα προϊόντα mRNA είναι γονιδιακές θεραπείες και όχι εμβόλια. Βρίσκονται σε πειραματική φάση (φάση 3). Για να έχετε το AMM (φάση 4), θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το τέλος του 2022.

Ξέρουμε ότι σε όλες τις χώρες του κόσμου όπου εμβολιάζουν μαζικά εμφανίζονται επιδημίες και θάνατοι αυτό είναι φανερό. ”

Ο δημοσιογράφος ισχυρίζεται το αντίθετο και του φέρνει το π.χ της Βουλγαρίας που είχε 25% εμβολιασμού είχε από 300 και πλέον ημερήσιο απολογισμό θανάτων και τη Ρουμανία με 38% εμβολιασμού και μέσο όρο θανάτων πάνω από 100 ενώ η Πορτογαλία με μεγαλύτερο % εμβολιασμού στην Ευρώπη είχε 10 ημερησίως.

Στην Πορτογαλία τα άτομα που πεθαίνουν τώρα είναι εμβολιασμένοι σύμφωνα με τα επίσημα νούμερα της υπηρεσίας της χώρας αντιπαραθέτει ο Καθηγητής.

”Δεν είναι εμβόλιο πρέπει να σταματήσουμε να το λέμε εμβόλιο .. Είναι γονιδιακή θεραπεία κάτι που τροποποιεί τα κύτταρά μας για να παράγουν αυτή τη φημισμένη πρωτεΐνη spike ακίδας.. To είδα αυτό αυτή την εβδομάδα ένας Διευθυντής εργαστηρίου εμβολίων ομολόγησε ότι είναι γονιδιακή θεραπεία

Έγινε πειραματισμός στις αρχές του 2000 αυτής της θεραπείας σταμάτησε αμέσως υπήρχαν πενιχρά αποτέλεσματα. Βρίσκονται σε πειραματική φάση (φάση 3). Για να έχετε το AMM (φάση 4), θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το τέλος του 2022.Δεν έχουμε το δικαίωμα να υποχρεώσουμε κανέναν να εμβολιαστεί μ ΄ένα προιόν που είναι σε πειραματική φάση αυτό είναι εντελώς παράνομο.

‘Eχουμε πολλές σοβαρές παρενέργειες του εμβολίου σε πολλές χώρες …..όπως βλέπουμε σε πολλές χώρες το 80% στις ΜΕΘ είναι διπλά δηλ. πλήρως εμβολιασμένοι κι ο Φαούτσι και ο Υπ. στη Γαλλία παραδέχθηκαν ότι το εμβόλιο δεν εμποδίζει να γίνεις φορέας του ιού και να τον μεταδίδεις

Δεν το είδα ποτέ ξανά στην ιστορία των εμβολίων …

Μην μας πείτε ότι αυτό το «εμβόλιο» είναι χρήσιμο όταν: – δεν αποτρέπει το να είστε άρρωστοι , δεν προλαμβάνει σοβαρές μορφές . Δεν εμποδίζει τη μετάδοση… Εγώ, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στην ιστορία της ιατρικής και εμβολιολογίας..

Στις εγκύους, είναι απαραίτητο να περιμένουν δέκα χρόνια, ακόμη και μετά την ΜΑ.

Ο μόνος τρόπος για να εξαλειφθεί η πανδημία είναι η απομόνωση των ασθενών και η θεραπεία τους. Οι μάσκες πρέπει να αποφεύγονται, ειδικά για τα παιδιά, και το lockdown, η απομόνωση που έχει οδηγήσει τα παιδιά στην αυτοκτονία. Πρέπει να τ αφήσουν ήσυχα γιατί δεν νοσούν ( εννοεί όταν νοσούν νοσούν ήπια στη συντριπτική πλειοψηφία) και δεν μεταδίδουν. Υπήρχαν πρώιμοι παιδικοί θάνατοι από συννοσηρά κρούσματα. Τώρα δεν υπάρχουν θάνατοι. sputniknews

dimpenews.com


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *