ροή ειδήσεων

Ο θάνατος από «τσίμπημα» κατά του Covid είναι προμελετημένος και συντονισμένος, συμπεραίνουν οι Εμπειρογνώμονες...(Video's)



Τα στοιχεία που δείχνουν μοτίβα θανάτου που παρατηρούνται από τις σειρές ή παρτίδες ενέσεων Covid συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια συνεδρίασης με δύο δικηγόρους και δύο γιατρούς.

Οι δύο δικηγόροι, ο Dr. Reiner Fuellmich και η Vivienne Fischer, είναι μέλη της Ερευνητικής Επιτροπής Corona, οι οποίοι συμμετείχαν μαζί με τον Dr. Wolfgang Wodarg και τον Dr. Sam White.


Πηγή: Daily Expose

Γράφει η Rhoda Wilson

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση



Ο Dr. Wodarg, Γερμανός γιατρός και πρώην πολιτικός, συνέβαλε καθοριστικά στο να τερματιστεί η πλαστή πανδημία της γρίπης των χοίρων του 2009 και ο Dr. Sam White, γιατρός από το Ηνωμένο Βασίλειο, έχει εμπλακεί σε δίκες εδώ και πολλούς μήνες για τη στάση του σχετικά με την ελευθερία του λόγου και την ενημερωμένη συναίνεση.

«Μια πρόσφατη παρουσίαση που έγινε από τον Δρ. Michael Yeadon δείχνει ακριβώς πώς χρησιμοποιούν αυτές τις διαφορετικές παρτίδες για να κάνουν ένα πείραμα μέσα σε ένα πείραμα. Για να δοκιμάσουμε τι είδους δόσεις χρειάζονται προκειμένου, έτσι μοιάζει, για να σκοτωθούν άνθρωποι και να ακρωτηριαστούν άνθρωποι», είπε ο Δρ Fuellmich, «αυτό είναι αναπόφευκτο, τουλάχιστον αυτή είναι η άποψή μου ως δικηγόρου. , αυτό είναι αναπόφευκτη απόδειξη ότι υπάρχει προμελετισμός. Και από τη στιγμή που έχεις προσχεδιασμό, δεν υπάρχει πια ασυλία για κανέναν. Ούτε καν στις Ηνωμένες Πολιτείες».

"Δεν είναι αλήθεια ότι υπάρχει το ίδιο υλικό σε κάθε ένεση", δήλωσε ο Δρ Wodarg. Προσθέτοντας ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι οι παρτίδες έχουν διαφορετικές επιδράσεις. Ο Dr. Wodarg παρουσίασε γραφήματα και εξήγησε τι αποκάλυψαν μεταξύ άλλων ότι όταν μια φαρμακευτική εταιρεία, για παράδειγμα η Pfizer, πραγματοποιούσε ένα πείραμα στον πληθυσμό με τις ενέσεις της, οι άλλες εταιρείες δεν θα το έκαναν. Τότε μια άλλη εταιρεία θα πειραματιστεί και, για παράδειγμα, η Pfizer θα σταματήσει το πείραμά της μέσα στο πείραμα. Πρόκειται για μια συντονισμένη προσπάθεια. "Αυτή είναι η απόδειξη ότι είναι προγραμματισμένο", δήλωσε ο Dr. Wodarg.

«Από αυτά τα γραφήματα, μπορείτε να καταδείξετε πρόθεση. [Οι φαρμακευτικές εταιρείες] χρησιμοποιούν σκόπιμα διαφορετικές δόσεις, συντονισμένες μεταξύ τους, ώστε να μην αλληλοεπηρεάζονται, προκειμένου να προσπαθήσουν να ανακαλύψουν τι σκοτώνει καλύτερα ή τι «ακρωτηριάζε» καλύτερα», είπε ο Δρ Fuellmich .

Δείτε το βίντεο


Συζήτηση Dr. Sam White, Dr. Reiner Fuellmich, Dr. Wolfgang Wodarg και Vivienne Fischer, Συνεδρίαση 85 της Ερευνητικής Επιτροπής Corona, 31 Δεκεμβρίου 2020 (22 λεπτά)

Το παραπάνω βίντεο είναι απόσπασμα από τη συνέντευξη του Dr. Sam White στη συνεδρία 85 της Ερευνητικής Επιτροπής Corona: Rethinking, δείτε ΕΔΩ.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους ο Dr. Fuellmich αναφέρθηκε σε μια παρουσίαση του Dr. Mike Yeadon. Δεν είναι σαφές σε ποια παρουσίαση αναφερόταν, αλλά μια ανάρτηση του Telegram στις 29 Νοεμβρίου από τον Dr. Yeadon εξηγούσε την "εύρεση του πεδίου τιμών της δόσης (dose-range finding) για θανατηφόρα αποτελέσματα":

«Θα γνωρίζετε ότι ένας από τους επιμελείς ερευνητές μας παρατήρησε πριν από λίγο ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες δεν συμβαίνουν τυχαία σε όλες τις παρτίδες και τα πολλά εμβόλια που παράγονται από έναν συγκεκριμένο κατασκευαστή.

«Αντίθετα, φαίνεται ότι μόλις το 5% των παρτίδων / παρτίδων σχετίζεται με σχεδόν όλους τους θανάτους.

«Δεδομένων των αυστηρών απαιτήσεων συνέπειας που σχετίζονται με ένα εγκεκριμένο προϊόν, είναι απολύτως αδύνατο αυτό να είναι τυχαίο γεγονός.

«Όχι: αυτό είναι, λυπάμαι που το λέω, αδιαμφισβήτητη απόδειξη κακοποίησης.

«Εν συντομία, έχουν αποκαλύψει εντυπωσιακά στοιχεία αυτού που ονομάζεται ΕΥΡΕΣΗ ΠΕΔΙΟΥ ΤΙΜΩΝ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ για θανατηφόρα αποτελέσματα .»

Μια μελέτη εύρεσης πεδίου τιμών δόσης είναι μια κλινική δοκιμή όπου διαφορετικές δόσεις ενός παράγοντα (π.χ. ενός φαρμάκου) δοκιμάζονται μεταξύ τους για να διαπιστωθεί ποια δόση λειτουργεί καλύτερα ή/και είναι λιγότερο επιβλαβής. Ωστόσο, στην περίπτωση των πειραματικών ενέσεων Covid αυτό χρησιμοποιείται για τους αντίθετους λόγους: για να διαπιστωθεί ποια δόση είναι πιο επιβλαβής.

Ο Dr. Yeadon συνέχισε: "αν είχατε οποιαδήποτε εναπομείνασα αμφιβολία για το αν υπάρχει ή όχι μια ατζέντα αποπληθυσμού, αυτή η παρουσίαση καταστρέφει αυτή την αμφιβολία". Ο Dr. Yeadon μοιράστηκε δύο συνδέσμους: έναν για το παρακάτω βίντεο και, έναν δεύτερο για ένα έγγραφο που ετοίμασε ο Craig Paardekooper χρησιμοποιώντας την Pfizer ως παράδειγμα για να εξηγήσει τι είχε ανακαλύψει.

Δείτε το βίντεο


Μοτίβα ανάπτυξης παρτίδων τοξικού "εμβολίου" Covid από Craig Paardekooper (28 λεπτά)

Ο Craig Paardekooper δημιούργησε μια διαδικτυακή εφαρμογή που σας επιτρέπει να αναζητήσετε τον κωδικό παρτίδας της ένεσης Covid-19 που λάβατε (ή οποιονδήποτε κωδικό παρτίδας) και να δείτε πόσοι θάνατοι, ανεπιθύμητες ενέργειες, αναπηρίες και νοσηλείες σχετίζονται με τον συγκεκριμένο κωδικό. Μπορείτε να βρείτε έναν σύνδεσμο για την εφαρμογή αυτή στο προηγούμενο άρθρο μας "Πόσο κακή είναι η παρτίδα του εμβολίου Covid-19 που έχω;". - Μάθετε το τώρα".

Περαιτέρω ανάγνωση:
The GMC will make the biggest mistake in its history if it takes on Dr Sam White – it will then have to defend the entire Covid-19 Fraud, 18 July 2021
Dr Sam White speaks to Dr Reiner Fuellmich & the Corona Investigative Committee, 2 September 2021
Dr. Sam White Has Won His High Court Appeal Against the General Medical Council, 4 December 2021
UK Team File Complaint of Crimes Against Humanity with The International Criminal Court, 10 December 2021
100% of Covid-19 Vaccine Deaths were caused by just 5% of the batches produced according to official Government data, 31 October 2021
Dr Mike Yeadon – “The findings that 100% of Covid-19 Vaccine Deaths have been caused by just 5% of the batches produced are unprecedented”, 1 November 2021
Dr Mike Yeadon – “Children are 50 times more likely to die from the Covid Vaccines than from the virus itself”, 9 July 2021
Vaccine batches vary systematically in toxicity and are distributed to unsuspecting Americans by three companies: researcher, 6 December 2021

ellinikiafipnisis.blogspot.com


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *