ροή ειδήσεων

IΣΡΑΗΛ> To 55% όσων νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση από COVID-19 (ή εξαιτίας των εμβολίων), έχουν εμβολιαστεί και με 3η ή 4η δόση, το 24% είναι ανεμβολίαστοι!

Οι υπόλοιποι ήταν εν μέρει εμβολιασμένοι ή είχαν αναρρώσει στο παρελθόν από τον COVID21 



Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022. Στην Ελλάδα τιμωρούνται με πρόστιμο 100 ευρώ οι άνω των 60 που αρνούνται να εμβολιαστούν. Κρατήστε ημερομηνίες και στοιχεία. Θα σας χρειαστούν.

Βy Blade Runner

Πάμε να δούμε λοιπόν τι συμβαίνει σήμερα στο Ισραήλ, το κράτος που εμβολιάστηκε πρώτο στον κόσμο εξαιτίας της πρεμούρας του Bibi να επανεκλεγεί.


Τα νέα λοιπόν από το Ισραήλ έχουν σημάνει συναγερμό στην ανθρωπότητα καθώς αντανακλούν με τον καλύτερο τρόπο την αποτυχία του εμβολιασμού απέναντι σε μία εργαστηριακή πανδημία, για την οποία οι επιστήμονες που συγκάλυψαν την εργαστηριακή φύση του ιού έχουν λάβει πάνω από 50 εκατ. δολλάρια από τα ιδρύματα Fauci και Collins.

Nαι αυτός που βγήκε στη σύνταξη τραγουδώντας με μια κιθάρα ένα τραγούδι για τον κοροναιό προφανώς σαρκάζοντας ενδόμυχα τους Αμερικανούς συμπολίτες του που έσπευδαν να εμβολιαστούν γιατί γνώριζε σε τι λάκκο είχαν πέσει.


Πράγματι οι εξελίξεις θα γίνονται όλο και πιο συγκλονιστικές.

Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ενημέρωσε τα στοιχεία του κορωνοϊού την Παρασκευή, αποκαλύπτοντας ότι σχεδόν 70.000 Ισραηλινοί βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19 την προηγούμενη μέρα, με τον αριθμό των ασθενών σε σοβαρή κατάσταση να ανέρχεται στους 638.

Το σύνολο των ενεργών κρουσμάτων αυξήθηκε σε 427.023 και συνολικά 1.758 Ισραηλινοί νοσηλεύτηκαν, με 123 από αυτούς σε αναπνευστήρες.

Τουλάχιστον 9.867 ιατρικό προσωπικό τέθηκαν στο περιθώριο αφού προσβλήθηκαν οι ίδιοι με τον COVID, συμπεριλαμβανομένων 1.379 γιατρών και 2.916 νοσηλευτών, ανέφερε το υπουργείο.


Το Ισραήλ βλέπει λοιπόν 70.000 νέα κρούσματα COVID, με 638 να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Μεταξύ εκείνων που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση λόγω του κορωνοϊού, το 55% είχε λάβει αναμνηστικό εμβόλιο, το 24% δεν εμβολιάστηκε καθόλου και οι υπόλοιποι ήταν εν μέρει εμβολιασμένοι ή είχαν αναρρώσει στο παρελθόν από τον COVID.

(Ναι διαβάστε τη πρόταση αμέτρητες φορές και στη συνέχεια αναζητήστε έναν δικηγόρο που δεν θα σας πουλήσει. Η καταιγίδα πλησιάζει…)

Ξανά> Μεταξύ εκείνων που νοσηλεύονται σήμερα Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 σε σοβαρή κατάσταση λόγω του κορωνοϊού, στα Νοσοκομεία του Ισραήλ το 55% είχε λάβει αναμνηστικό (ένα ή δύο, δηλαδή συνολικά 3 ή 4) εμβόλιο, το 24% δεν εμβολιάστηκε καθόλου και οι υπόλοιποι ήταν εν μέρει εμβολιασμένοι ή είχαν αναρρώσει στο παρελθόν από τον COVID.

Λίγο πάνω από το 20% των δοκιμών ήταν θετικές, συμπεριλαμβανομένου του 22,5% των δειγμάτων PCR και του 18,4% των δειγμάτων ταχείας αντιγόνου.

Το υπουργείο Υγείας δημοσίευσε επίσης στοιχεία 7 ημερών που έδειξαν 436.028 νέα κρούσματα κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου – αύξηση 67% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Τα σοβαρά κρούσματα ανήλθαν σε 775 — αύξηση 130,7% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Οι θάνατοι που σχετίζονται με τον COVID προστέθηκαν σε 58 — αύξηση 34,9% από την προηγούμενη εβδομάδα.

Τα στοιχεία του COVID-19 από την Τετάρτη έδειξαν ότι το Ισραήλ πρωτοστατούσε στον κόσμο σε νέα ημερήσια κατά κεφαλήν κρούσματα COVID-19!!!

Ναι σωστά διαβάζετε> Το Ισραήλ που εμβολιάστηκε πρώτο με τα εμβόλια του πτυχιούχου κτηνιατρικής Bourla κάνει πλέον παγκόσμιο πρωταθλητισμό στα νέα ημερήσια κατά κεφαλή κρούσματα.

Μιλώντας στις ειδήσεις του Channel 12, κορυφαίος εμπειρογνώμονας στον τομέα της υγείας που συμβουλεύει την κυβέρνηση ανέφερε στοιχεία από το Our World in Data που έδειχναν ότι το 0,6% του πληθυσμού ήταν θετικό την ημέρα.

Οι αριθμοί που συγκρίνουν τον τρέχοντα μέσο όρο των επτά ημερών κάθε χώρας τοποθετούν το Ισραήλ στην κορυφή, δήλωσε ο καθηγητής Eran Segal του Ινστιτούτου Weizmann.

Αλλά ο Segal σημείωσε ότι ήταν πιθανό ότι το Ισραήλ δεν ήταν πραγματικά η χώρα με το υψηλότερο ποσοστό μόλυνσης. Αντίθετα, απέδωσε τα στοιχεία στο ότι το Ισραήλ είναι ηγετική χώρα στον αριθμό των δοκιμών που πραγματοποιούνται κάθε μέρα, σε σχέση με το μέγεθος του πληθυσμού του. Σωστά, πάντα υπάρχει ένα αλλά για να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα.

Το Ισραήλ ακολουθείται με την υψηλότερη ημερήσια κατάταξη παγκοσμίως από τη Μογγολία, το Περού, τον Καναδά και τη Γεωργία.
Ο πρωθυπουργός Naftali Bennett ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η υποχρεωτική καραντίνα για τους μαθητές που εκτέθηκαν σε φορείς του κορωνοϊού θα καταργηθεί πλήρως. Σύμφωνα με το σχέδιο, από την ερχόμενη Πέμπτη, τα παιδιά έως 18 ετών δεν θα χρειάζεται πλέον να απομονώνονται αφού εκτεθούν.

Αντίθετα, όλοι οι μαθητές – τόσο εμβολιασμένοι όσο και μη – θα πρέπει να διεξάγουν δύο τεστ αντιγόνου την εβδομάδα – τις Κυριακές και τις Τετάρτες – και να παρουσιάζουν αρνητικά αποτελέσματα όταν εισέρχονται σε εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Τα παιδιά που βγαίνουν θετικά στον COVID-19 θα πρέπει να απομονωθούν μέχρι να βγουν αρνητικά.

Οι δοκιμές θα γίνουν στο σπίτι, με τον Bennett να ανακοινώνει ότι «εκατομμύρια» κιτ δοκιμών θα δοθούν στους γονείς.

Η κίνηση έρχεται καθώς περίπου 146.000 παιδιά σχολικής ηλικίας βρίσκονταν σε καραντίνα λόγω μόλυνσης και άλλα 142.000 λόγω έκθεσης, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Υγείας που δημοσιεύθηκαν την Τετάρτη.

Όπως αντιλαμβάνεστε πλησιάζει η ώρα η παγκόσμια κοινότητα να αναζητήσει τόσο τους εμπνευστές της εργαστηριακής πανδημίας όσο και του εμβολιασμού…

kourdistoportocali

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *