ροή ειδήσεων

Πήγαν στον Έμπωνα να δουν το χιόνι και …έμειναν στον πάγο | video



Αποκλείστηκαν αρκετοί συμπολίτες μας στον Έμπωνα γιατί πήγαν να δουν το χιόνι και έμειναν εκεί. Αυτό συνέβη γιατί εξαιτίας της ισχυρής χιονόπτωσης έκλεισαν οι δρόμοι και οι οδηγοί δεν μπορούσαν να φύγουν.

Χρειάστηκαν να επέμβουν οι υπηρεσίες της πολιτικής προστασίας του Δήμου Ρόδου όπως δήλωσε στον Sky ο αντιδήμαρχος κ. Νεκτάριος Φλοσκάκης.

Η προσπάθεια διάνοιξης των οδών προς Αττάβυρο και τον Προφήτη Ηλία συνεχίζεται και σήμερα όπως είπε ο αντιδήμαρχος.

«Σε Σάλακο και Αττάβυρο προσπαθούμε να ανοίξουμε το δρόμο από Εμπωνα προς Σάλακο για να είναι δυνατό να μετακινηθεί ο κόσμος. Προσπάθεια θα γίνει στον Άγιο Ισίδωρο τα Απόλλωνα τα Σιάννα και το Μονόλιθο. Θα ανοίξουμε πρόσβαση από τα Απόλλωνα. Επιχειρούμε επίσης σε Ψίνθο Αφάντου και άλλες περιοχές του νησιού. Μας βοηθούν και ιδιώτες για να γίνει πιο γρήγορα η δουλειά.Μίσθωσε τα μηχανήματα η Περιφέρεια», τόνισε ο κ. Φλοσκάκης.

Ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι πολίτες που πήγαν στον Εμπωνα για να δουν το χιόνι αγνοώντας τις απαγορεύσεις.

«Χθες το βράδυ πολύς κόσμος ήρθε στην Εμπωνα και αποκλείστηκε και δεν μπορούσαν να φύγουν. Βάλαμε δυο μηχανήματα και δουλεύαμε μέχρι τα μεσάνυχτα για να φύγουν οι οδηγοί. Αυτοκίνητα είχαν μείνει μέσα στο δρόμο. Να είμαστε προσεκτικοί χρειάζεται δεν χρειάζεται να μετακινούμαστε άσκοπα», είπε ο κ. Φλοσκάκης.

Στο ζήτημα που δημιουργήθηκε στο χωριό αναφέρθηκε μιλώντας στον Sky o πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Έμπωνα κ. Γιάννης Χριστοφοράκης.

«Ομίχλη έχουμε σήμερα και το χιόνι που είδαμε είναι πρωτοφανές . Δεν το έχουμε ξαναδεί. Δεν είχαμε ευτράπελα και σοβαρότερα προβλήματα .Σε μερικές ώρες οι δρόμοι θα είναι ανοικτοί» δήλωσε ο πρόεδρος κοινότητας Εμπωνα Γιαννης Χριστοφοράκης.
Για δύσκολη κατάσταση στον Αγιο Ισίδωρο μίλησε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Βονάκης

“Χθες το βράδυ χιόνιζε συνεχώς. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως δεν θα πρέπει να έρθει στην περιοχή μας. Το αναφέρω αυτό γιατί μας πέρνουν τηλέφωνο και ζητούν να έρθουν. Να μην το κάνουν. Η κατάσταση είναι σοβαρή και δεν θέλει φωτογραφίες και βόλτες “, είπε ο κ. Βονάκης .

skyrodos


Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/1/22 11:52

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ Ο ΡΟΔΙΤΗΣ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/1/22 22:10

    ειχαι οντος πολλη χιονη περιπου 20 ποντους, δεν ειμαστε για αυτα γιατη δεν γνοριζουν πολη τη σιμενη χιονη α ενα ασπρο κρυο πραγμα που πεζισ χιονοπολεμο,ειναι επικηνδηνο γιατη θα γληστρουν η δρομη λογο νερου και παγου(και αντε τορα ο ροδιτης σουμαχερ να ζεστανη τα λαστηχα του)η δρομη μας ειναι που ειναι για κλαματα και με το χιονη ευτηχος φενοτουσαν ωρεει σημερα,,ΠΡΟΣΟΧΗ 40 και το πολη 50χιλιομετρα οταν βλεπουμε χιονια στον δρομο,και το γαμοχιοναθροπο βαζετε τον στο πισο μεροσ του αυτοκινιτου να μην σας κοβει την ωρατοτιτα δεν βλεπετε που δεν βλεπετε μην ξενεροση ο χιωναθροπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/2/22 11:53

    ψωροχωριατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *