ροή ειδήσεων

Συμπληρώνονται 16 χρόνια από το θάνατο του ήρωα σμηναγού Κώστα Ηλιάκη

Τη Δευτέρα 23 Μαΐου στην Κάρπαθο οι εκδηλώσεις στη μνήμη του



Τη μνήμη του ήρωα σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, θα τιμήσουν την Δευτέρα 23 Μαΐου, στον χώρο του μνημείου του, στην Κάρπαθο, ο τοπικός δήμος, ο δήμος Χανίων και η Πολεμική Αεροπορία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Χανίων «τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης «Ηλιάκεια 2022» συνδιοργανώνουν στην Κάρπαθο η Πολεμική Αεροπορία, ο Δήμος Καρπάθου και ο Δήμος Χανίων τη Δευτέρα 23/5, με τη συμπλήρωση δεκαέξι ετών από τον θάνατο του ήρωα σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, στον χώρο του μνημείου του.

Τον Δήμο Χανίων στις εκδηλώσεις θα εκπροσωπήσει αντιπροσωπία, που ορίστηκε από τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής: Στις 12 μ.μ. θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση και στη συνεχεία στις 12:15 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν ομιλίες. Ακολούθως στις 12:25 μ.μ. θα γίνουν καταθέσεις στεφάνων, στις 12:35 μ.μ. θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, και στις 12:36 μ.μ. θα γίνει ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Ανακοίνωση για τις εκδηλώσεις εξέδωσε και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στην οποία αναφέρει ότι «ο υφυπουργός Νικόλαος Χαρδαλιάς θα μεταβεί στην Κάρπαθο για να παραστεί ως Εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης, στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης που συνδιοργανώνουν το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας και οι Δήμοι Καρπάθου και Χανίων, με αφορμή τη συμπλήρωση 16 ετών από το θάνατο του Ήρωα Σμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Ηλιάκη και θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων στην Κάρπαθο, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα μεταβεί στη νήσο Κίναρο, όπου θα αποτίσει φόρο τιμής στους τρεις ήρωες Πεσόντες εν ώρα καθήκοντος Αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού και θα συναντηθεί με τη μοναδική κάτοικο του νησιού, την κυρά Ρηνιώ (κ. Ειρήνη Κατσοτούρχη)».

pontosnews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *