ροή ειδήσεων

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» και επίσημα με τον Πάρι Κουρτζίδη



Επισήμως παρουσιάστηκε ο νέος ισχυρός πολιτικός συνασπισμός υπό τον τίτλο «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» και πρόεδρο τον γνωστό δημοσιογράφο Πάρι Κουρτζίδη.

Η παρουσίαση του νέου κοινωνικο-πολιτικού συνασπισμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (ΕΛΑ) πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα (Grand Hotel Palace), με παρευρισκόμενους από κάθε γωνιά της Μακεδονίας, έγινε η ιστορική επίσημη εκκίνηση του «ΕΛΑ».

Στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ υπό την προεδρεία του κ. Πάρι Κουρτζίδη έχουν ήδη προσχωρήσει και συμμετέχουν το Κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» (του οποίου είναι και παραμένει εκλεγμένος πρόεδρος), τα «Λιοντάρια-Συνέργεια για την Ελλάδα» του Μιχάλη Χαραλαμπίδη (ιδρυτικό στέλεχος ΠΑΣΟΚ), ο πολιτικός συνασπισμός «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ» του Κώστα Ντάλιου (αποτελείται από το κόμμα ΛΕΥΚΟ και κοινωνικοπολιτικά κινήματα όπως το «Διεθνές Κίνημα Γυναικών», το Kίνημα «ΡΑΠΕΡ», το «Διεθνές Κίνημα ΑΜΕΑ», το Κίνημα των Ελλήνων Ομογενών, το Κίνημα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ρομά, η «Διεθνής Ένωση Χρηστών Τηλεπικοινωνιών – Ένωση Οικοτεχνών-Χειροτεχνών, το «Κίνημα Πολιτών για την Ασφάλειά τους» και η «Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων»), καθώς και το «Κόμμα ΑΜΕΑ» του Ιωάννη Κοντογιάννη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα Αθήνας.

Στην «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» έχουν επίσης ενταχτεί και πολιτικές προσωπικότητες όπως για παράδειγμα από την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, οι Χρόνης Δαμιανίδης (υποψήφιος βουλευτής Βέροιας), Ζωή Νασίκα (υποψήφια βουλευτής Λάρισας), Μαργαρίτα Αβραντίνη (υποψήφια βουλευτής Β’ Πειραιά), ο Χρήστος Αναστασίου. Επίσης, ο κ. Σοφοκλής Βλαστάρης, ο οποίος είναι ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διαβητικών (ΕΛΟΔΙ) και πρόεδρος του Σωματείου Διαβητικών Νομού Σερρών, ενώ στους άτυπους συμβούλους του προέδρου του «ΕΛΑ», κ. Πάρι Κουρτζίδη, προστέθηκε μετά την επίσημη παρουσίαση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ο πρόεδρος των αυτοκινητιστών φορτηγών κ. Απόστολος Κενανίδης.

protiekdosi.news

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *