ροή ειδήσεων

Οικογένεια καταγγέλλει το νοσοκομείο της Ρόδου για αμέλεια στον τοκετό του παιδιού τους.



Ότι κάτι δεν πάει καλά στο νοσοκομείο της Ρόδου τον τελευταίο καιρό αυτό πλέον είναι δεδομένο. Πιθανών η απουσία διοικητή έχει αρχίσει να γίνεται πλέον ορατή και τα προβλήματα έχουν αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια.


Η καταγγελία που θα διαβάσετε αφορά γιατρό γυναικολόγο του τμήματος Μαιευτικής του Νοσοκομείου της Ρόδου.

Φαίνεται ότι σε περιστατικό γέννησης νεογνού, το νοσοκομείο της Ρόδου, σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσιεύθηκε στα social Media, μάλλον αμέλησε την σοβαρότητα του περιστατικού, με αποτέλεσμα να γίνει διακομιδή στο νοσοκομείο της Κρήτης για να σωθεί η μητέρα αλλά και το μωρό.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία η γιατρός καθυστερούσε να προβεί στον τοκετό λόγω έλλειψης προσωπικού με αποτέλεσμα το παιδί να καθυστερεί να γεννηθεί. Η οικογένεια καταγγέλλει ότι το νοσοκομείο έστελνε στο σπίτι την μητέρα ενώ εκείνη είχε συσπάσεις και τις έλεγε να ξαπλώσει.

Η μητέρα γέννησε στο νοσοκομείο της Ρόδου πριν 15 σχεδόν ημέρες. Φαίνεται ότι μετά την καισαρική τομή, συνέβη επιπλοκή στην μητέρα η οποία σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλοντα έβαλε σε κίνδυνο την μητέρα και το μωρό της. Δέκα ώρες μετά την καισαρική τομή το μωρό μεταφέρθηκαν στην Κρήτη.

Μάλιστα το περίεργο είναι ότι ούτε οι γονείς της κοπέλας, αλλά ούτε ο σύζυγος ενημερώθηκε ότι κάτι έχει αρχίσει και πηγαίνει λάθος. Το νοσοκομείο ενημέρωσε για την σοβαρότητα του περιστατικού έπειτα από μεγάλη πίεση της οικογένειας την τρίτη ημέρα και όχι όταν άρχισαν τα πράγματα να μην πηγαίνουν καλά.


Να σημειώσουμε ότι το νοσοκομείο ενημέρωσε την μητέρα ότι θα την ξεγεννήσει ο εφημερεύων ιατρός καθώς δεν υπάρχει συγκεκριμένος γιατρός που θα μπορούσε να αναλάβει τον τοκετό.

Η οικογένεια ισχυρίζεται ότι υπήρξε αμέλεια από μέρος των γιατρών, αμέλεια και ανευθυνότητα.


Σύμφωνα με όσα καταφέραμε να μάθουμε οι γιατροί αφού το μωράκι μπήκε στην θερμοκοιτίδα άρχισε να έχει προβλήματα με την αναπνοή του. Επικράτησε πανικός με τους γιατρούς να δίνουν αγώνα και να προσπαθούν να το κρατήσουν στην ζωή.

Η οικογένεια σε όσα δημόσια αναφέρει ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε απολύτως καμία ενημέρωση από το νοσοκομείο. Το μωράκι μεταφέρθηκε με πτήση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Κρήτης.

Το Βενιζέλειο Νοσοκομείο ζήτησε ενημέρωση από το νοσοκομείο της Ρόδου για το περιστατικό. Η Ενημέρωση αυτή άργησε πάρα πολύ να φτάσει στο νοσοκομείο και τελικά δόθηκε έπειτα από διαπληκτισμό μεταξύ γιατρού και της οικογένειας.

Η Διάγνωση

Στο νοσοκομείο της Ρόδου το παιδί σύμφωνα με τους γιατρούς έπαθε μια απλή ταχύπνοια.

Μία απλή ταχύπνοια η οποία έχει εξελιχθεί σε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα.

Στην ουσία αυτό που συνέβη είναι ότι το μωράκι ενεργήθηκε μέσα στην κοιλιά της μητέρας, λόγω της αργοπορίας του τοκετού, με αποτέλεσμα να έχει στα πνευμόνια του χρωστικές ουσίες οι οποίες και προφανώς δημιούργησαν το πρόβλημα.

Αποτέλεσμα

Αφού η οικογένεια έκανε γνωστή την περιπέτεια της, όλο και περισσότεροι επικοινωνούν αναφέροντας περίεργα περιστατικά μέσα στο νοσοκομείο της Ρόδου.



Η οικογένεια ευχαριστεί πάρα πολύ τους γιατρούς στο νοσοκομείο της Κρήτης, διότι χάρη στην επιμονή, την πίστη και την αφοσίωση που έδειξαν το μωράκι τους έχει σωθεί και έχει γυρίσει πίσω στην οικογένεια του.

Δηλώνει μάλιστα απογοητευμένη από την αντιμετώπιση του περιστατικού στο νοσοκομείο της Ρόδου.

protiekdosi

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/6/22 03:30

    pragmatika mesa apo thn kardia mou xeromai pou h mama k to paidi xeroun akras ygeias na sas exei o theos kala oikogeneiakos.oso gia to nosokomeio eimai pathwn me parenoxlise sexoualika o k.poy kseroume hdh .k meta apo 7 mhnes phga se allon giatro k diapistwsa oti exw dysplasia traxilou k upoblithika se xeirourgeio ektos rodou.ntroph sas sdto nosokomeio exete orkistei sto Ippokrath ntroph k aisxos se ena nhsi me toso kosmo ntroph ntroph k aisxos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω κάνει χειρουργείο 21/6/22 βουβωνοκυλη στην Α χειρουργική έμεινα πολύ ευχαριστημένος και από το προσωπικό και το γιατρό και γενικά με το νοσοκομειο, αν και είχα κάποιες επιφυλάξεις αρχικά με αυτά που ακούω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *