ροή ειδήσεων

Δωδ/σος: Καλές οι επιδόσεις των μαθητών στις Πανελλαδικές ΕξετάσειςΠολύ καλές ήταν οι επιδόσεις των μαθητών της Δωδεκανήσιου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν με την πανδημία. Αυτή είναι η εκτίμηση του προϊσταμένου της Β’ Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου Γιάννη Παπαδομαρκάκη. Όπως είπε σήμερα μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου «έχουμε μια μικρή υποχώρηση, από 83% ποσοστό επιτυχίας το 2021, φέτος το ποσοστό είναι γύρω στο 78%».

«Τα παιδιά πέτυχαν αυτό που επιδίωξαν. Ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις οι μαθητές από όλη της Δωδεκάνησο. Το ίδιο ισχύει και για τους μαθητές των μικρών νησιών» ανέφερε.Αποκάλυψε ότι η μαθήτρια Κωνσταντίνα Γιαντζίδη από ΓΕΛ Αφάντου που συγκέντρωσε 19.625 μόρια είναι η πρώτη σε πανελλαδικό επίπεδο. « Από έρευνα που έκανε-τόνισε ο κ. Παπαδομαρκάκη, η Κωνσταντίνα έχει κατακτήσει την πρωτιά σε πανελλαδικό επίπεδο».

Η πρώτη, των πρώτων Κωνσταντίνα Γιαντζίδη σε δηλώσεις εξέφρασε την ικανοποίηση και τη χαρά της γιατί οι κόποι της έπιασαν τόπο. Η επιμονή και η συνεχής προσπάθεια ανταμείφτηκαν.

ertnews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *