ροή ειδήσεων

Η αποστρατικοποίηση των Δωδεκανήσων συνεχίζεται!



Με απορία, τρόμο και αγωνία παρακολουθούμε οι Δωδεκανήσιοι την ύπουλη και εν κρυπτώ αποστρατικοποίηση των νησιών μας.

Μετά τους πανάκριβους και πολύτιμους για την άμυνα των νησιών πυραύλους patriot που στάλθηκαν στην πάμπλουτη Σαουδική Αραβία, των αντιαεροπορικών stinger, ρουκετών πυροβολικού, αντιαρματικών κλπ που αγοράστηκαν από το υστέρημα του ελληνικού λαού για την άμυνα των νησιών μας, τα οποία η ανάλγητη προδοτική κυβέρνηση έστειλε στην Ουκρανία, διαβάζουμε πλέον με τρόμο ότι τoν Ιούλιο θα αποσυρθούν και τα πολύτιμα BMP-1.

Η δήθεν ενίσχυση του Ουκρανικού στρατού, ο οποίος σημειωτέον δεν ανήκει ούτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ούτε στο ΝΑΤΟ, δεν αποτελεί παρά μια βολική δικαιολογία - ενέργεια, η οποία υλοποιήθηκε εν κρυπτώ και με δόλο από την Εγκληματική κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία ως άξιος διάδοχος του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχώς συνωμοτεί εις βάρος των Ελλήνων ακριτών, ξεχνώντας τα νησιά μας, αφήνοντάς τα βορά στον Ερντογάν και στο έλεος των Τούρκων, όταν απέναντί μας υπάρχει μία ολόκληρη αποβατική στρατιά της Τουρκίας.

Πρώτος ο Ηλίας Κασιδιάρης προειδοποίησε για τις επερχόμενες Πρέσπες του Αιγαίου, οι οποίες προφανώς μετά τις επερχόμενες πρόωρες εκλογές θα υλοποιηθούν, υπακούοντας για μία ακόμη φορά στις υπερατλαντικές ανθελληνικές εντολές, ώστε να ικανοποιηθεί το αρπακτικό που λέγεται Τουρκία.

Όλα αυτά την στιγμή που στην Βουλή οι άξιοι "εθνοπατέρες" προτιμούν να κονταροχτυπιούνται για την ρήτρα αναπροσαρμογής, ενώ στην Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ διοργανώθηκε ένας πρωτοφανής διαγωνισμός Τουρκολαγνείας, προκειμένου ο Σουλτάνος να δεχθεί να πάρει πίσω το... δήθεν βέτο... και να ενταχθούν στην υπερατλαντική «ειρηνική» συμμαχία οι Σκανδιναβικές χώρες.

Γνωρίζουμε όλοι μας ότι την κρίσιμη στιγμή της τουρκικής επίθεσης τα νησιά κατά πάσα πιθανότητα θα εγκαταλειφθούν από την Αθήνα, όπως η Μαρτυρική Κύπρος το 1974, οπότε χρειαζόμαστε μέχρι και την τελευταία σφαίρα προκειμένου να υπερασπιστούμε τα σύνορά μας και τον τόπο μας.

Στρατευόμαστε και στηρίζουμε με κάθε τρόπο το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ στις εκλογές που έρχονται γιατί μόνον το κόμμα μας και ο Ηλίας Κασιδιάρης μπορούν να σώσουν την χώρα από την επερχόμενη καταστροφή.

Δράκου Αλέξανδρος,

Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου

ellhnes.net

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/7/22 23:14

    Παρόλο που πιστεύω ότι Ερντογάν και κούλης συνεργάζονται και μας δουλεύουν ψιλό γαζί (βλέπε αποστρατικοποίηση νησιών και μεταφορά αρμάτων μάχης από τα νησιά μας στην Ουκρανία) τα οποία τα μαθαίνουμε από τους Γερμανούς και όχι από τα καθεστωτικά ΜΜΕ,Θα ακολουθήσω την συμβουλή του Ερντογάν και θα μαυρίσω τον κούλη εγώ και όποιος άλλος μπορώ να επηρεάσω.
    Στην ουσία ο Ερντογάν κατόπιν συνεννοήσεως με τον κούλη έκανε αυτή τη δήλωση ώστε στα χάπατα τους Ελληνες να λειτουργήσει αντίστροφα και να σκεφτούνε αφού λέει ο Ερντογάν να μην ψηφίσω Μητσοτάκη άρα ο Μητσοτάκης είναι καλός για την ασφάλεια της Ελλάδας άρα πρέπει να ψηφίσουμε Μητσοτάκη.Reverse psychology.Να ξέρετε ότι κούλης και Ερντογάν συνεργάζονται ΑΠΟΛΥΤΑ και άμα ξαναβγεί ο κουλης με συνεργασία από το πασοκ την επόμενη μέρα πρέπει να αλλάξουμε χώρα.Η χούντα του Παππαδόπουλου θα είναι παιδική χαρά σε αυτά που θα κάνει μια κυβέρνηση συνεργασίας κούλη-πασοκ.
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 100% μαζί σου. Συνενοήθηκαν και μας δουλεύουν

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/7/22 01:56

    23 14 μην λες μαλακιες σοβαρός να εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/7/22 12:23

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΥΡΙΟΙ .ΜΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΑΙ ΥΒΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *