ροή ειδήσεων

CNN Turk: Στοχοποιεί Σάμο, Αστυπάλαια, Ρόδο, Χάλκη και Αλεξανδρούπολη



Φωτιά στα ελληνοτουρκικά επιχειρεί να βάλει για ακόμη μια φορά η Τουρκία μέσω του CNN Turk που στοχοποιεί ξεκάθαρα Σάμο, Αστυπάλαια, Ρόδο, Χάλκη και Αλεξανδρούπολη στέλνοντας απειλητικό μήνυμα στην Αθήνα.


Τη στιγμή που οι Τούρκοι βάζουν φωτιά στην Ανατολική Μεσόγειο με γεωτρύπανο τον 15Αυγουστο επιζητώντας την ένταση και την δημιουργία εντυπώσεων, ο επικοινωνιακός πόλεμος εις βάρος της Ελλάδας καλά κρατεί.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, οι Τούρκοι βάζουν και πάλι στο κάδρο τα νησιά.

Πιο συγκεκριμένα, το CNN Turk, θεωρεί πως η Τουρκία πρέπει να έχει τον έλεγχο της κατάστασης σε Σάμο, Αστυπάλαια, Ρόδο, Χάλκη και Αλεξανδρούπολη, μικραίνοντας τις αποστάσεις στον χάρτη.

CNN Turk: Στοχοποιεί Σάμο, Αστυπάλαια, Ρόδο, Χάλκη και Αλεξανδρούπολη
Η άσκηση που αποφάσισε να κάνει η Ελλάδα φαίνεται πως έκανε έξαλλους τους Τούρκους που μέσω των ΜΜΕ τους προσπάθησαν να επιτεθούν στη χώρα μας.

Έτσι, άρχισαν πάλι την ίδια γραμμή περί αποστρατικοποίησης των ελληνικών νησιών αλλά και της Αλεξανδρούπολης, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τις ΗΠΑ αναφορικά με την βάση που ετοιμάζουν στην πόλη της Θράκης.

Εντύπωση όμως προκάλεσε το γεγονός πως τα ρεπορτάζ αυτά έπαιξαν ακόμη και στην κρατική τηλεόραση της Τουρκίας μιλώντας για παρανομίες της Ελλάδας που παραβιάζουν τη Συνθήκη της Λωζάνης.

Βέβαια, φαίνεται πως το παραμύθι των Τούρκων δεν έχει πιάσει τόπο καθώς όλο και περισσότεροι Τούρκοι τουρίστες επισκέπτονται τη χώρα μας, με τον Ερντογάν να βλέπει πως η επικοινωνιακή του πολιτική δεν έχει τα αποτελέσματα που θα ήθελε.

Όλα αυτά, λίγους μήνες πριν από τις εκλογές, εκεί όπου οι δημοσκοπήσεις μιλούν για συντριβή του Ερντογάν που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα και να ανεβάσει τα χαμηλά ποσοστά του.

ekklisiaonline

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/7/22 20:15

    Οι μογγόλοι να μην ξεχνούν ότι η Σμύρνη και όλη η Μικρά Ασία είναι γη Ελληνική που σε κάποια στροφή της ιστορίας θα επιστραφούν στους ¨Έλληνες νομίμους κατόχους των.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/7/22 20:42

    Cehenneme gidemezsin ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *