ροή ειδήσεων

Τρόμος στην Ρόδο: Επιτέθηκαν σε 18χρονο και τον έκλεψαν – Τέσσερις συλλήψεις



Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, εξιχνίασαν την υπόθεση ληστείας που διαπράχτηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής σε βάρος 18χρονου.

Συγκεκριμένα, για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν σήμερα, Παρασκευή, το πρωί δύο ημεδαποί ηλικίας 17 και 19 ετών, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθησαν και άλλοι δύο συνεργοί τους 18 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία και οπλοχρησία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Ρόδου

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην πόλη της Ρόδου οι κατηγορούμενοι επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος προσέγγισαν τον 18χρονο και φορώντας κράνη μοτοσικλετιστή του επιτέθηκαν με λοστό αφαιρώντας με τη βία από την κατοχή του ένα ρολόι χειρός και τσαντάκι με προσωπικά αντικείμενα.
Στο πλαίσιο άμεσης αστυνομικής ανταπόκρισης και αναζητήσεων προσδιορίστηκαν τα στοιχεία του οχήματος των δραστών και προσήχθησαν δύο εξ αυτών.
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αφαιρεθέν ρολόι χειρός, προσωπικά αντικείμενα του 18χρονου, ένα κράνος μοτοσικλετιστή, καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

makeleio

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *