ροή ειδήσεων

Jet2: Πτήσεις σε Ρόδο και Χαλκιδική νωρίτερα από ποτέ για το 2023



Για πρώτη φορά Jet2 και του Jet2holidays σχεδιάζουν την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν του 2023 στην Ελλάδα νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, ξεκινώντας πτήσεις προς Ρόδο και Χαλκιδική πριν από το Πάσχα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον βρετανικό tour operator, οι πτήσεις προς τη Χαλκιδική προγραμματίζεται να ξεκινήσουν την 1η Απριλίου από το Μάντσεστερ και το Στάνστεντ και στη συνέχεια θα προστεθεί το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ στις 7 Απριλίου.

Η Ρόδος θα εξυπηρετείται από τις 2 Απριλίου με δύο πτήσεις την εβδομάδα από το Μπέρμιγχαμ και με δύο πτήσεις την εβδομάδα από το Μάντσεστερ, αρχής γενομένης στις 3 Απριλίου.

Πτήσεις και πακέτα διακοπών στη Ρόδο θα προσφέρονται καθ’ όλη τη διάρκεια του επόμενου καλοκαιριού από τα αεροδρόμια Belfast International, Bristol, East Midlands, Edinburgh, Glasgow, Leeds Bradford, Newcastle και Stansted.

Σχολιάζοντας την απόφαση του ομίλου Jet2 να ξεκινήσει το πρόγραμμά του νωρίτερα τη νέα χρονιά για τη Ρόδο και τη Χαλκιδική, ο διευθύνων σύμβουλός του, Steve Heapy, είπε: “Η Ρόδος και η Χαλκιδική είναι εξαιρετικά δημοφιλείς προορισμοί και υπάρχει μεγάλη ζήτηση από πελάτες και ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες που θέλουν να κάνουν κράτηση ή να ταξιδέψουν νωρίτερα την καλοκαιρινή περίοδο ή κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα. Αντιδράσαμε σε αυτή τη ζήτηση και επεκτείναμε τη σεζόν του καλοκαιριού του 2023 στη Ρόδο και τη Χαλκιδική, παρέχοντας στους πελάτες τις επιλογές διακοπών που επιθυμούν”.



Η διευθύντρια του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, κα. Ελένη Σκαρβέλη, είπε επί του θέματος: “Και οι δύο προορισμοί είναι τόσο διαφορετικοί αλλά μοιράζονται τις ίδιες υψηλές αξίες φιλοξενίας, φιλικότητας και εξαιρετικής κουζίνας. Ο Απρίλιος είναι πράγματι ο ιδανικός μήνας για να γνωρίσετε την Ελλάδα με επιλεγμένες προσφορές Jet2.com και Jet2holidays στη Ρόδο και τη Χαλκιδική”.

Από τις αρχές Αυγούστου Jet2 και Jet2holidays ανακοίνωσαν ότι εκκινούν νωρίτερα την έναρξη της σεζόν του καλοκαιριού 2023 στην Τουρκία, με τις πτήσεις προς Dalaman να ξεκινούν από τις 17 Μαρτίου του επόμενου έτους και προς Σμύρνη από τις 15 Απριλίου.

money-tourism

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/9/22 17:54

    ΚΑΘΗΣΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ 2022

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/9/22 05:12

    Άχρηστοι Βρετανοί δεν κάνουν για τίποτα μακριά μπας και δούμε κανένα ευρώ στην τσέπη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *