ροή ειδήσεων

Κως: Για 3η χρονιά Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης – Ξεκινούν οι εγγραφές



Αυξημένος είναι εφέτος ο αριθμός των μαθητών-τριών που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μαθήματα στο Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης στη Κω που συνεχίζει τη λειτουργία του,για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με την υποστήριξη του Εργατικού Κέντρου Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου.

‘’Το αβάσταχτο οικονομικό βάρος στην τσέπη μιας εργατικής λαϊκής οικογένειας, έχει πλέον γίνει αφόρητο, με την αύξηση των τιμών βασικών προϊόντων λόγω πληθωρισμού, αλλά και των τιμολογίων του ρεύματος, οδηγώντας ακόμη περισσότερες οικογένειες σε αδιέξοδο ’’ δήλωσε στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου ο υπεύθυνος για το Λαϊκό Φροντιστήριο, από τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, Δημήτρης Τσάμπαλας.

‘’Δεν πρέπει να αφήσουμε καμία οικογένεια‘’ υπογράμμισε ο κ Τσάμπαλας ’’να μπει στο δίλημμα ή δεν θα πληρώσω το ρεύμα ή δεν θα στείλω τα παιδιά μου φροντιστήριο.’’


Το ΛΦΑ ,πρόσθεσε, δεν μπορεί να υποκαταστήσει το δημόσιο σχολείο ,η εθελοντική συνεισφορά των εκπαιδευτικών λειτουργεί υποστηρικτικά ώστε οι μαθητές να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στα μαθήματα και να πετύχουν τους στόχους τους.

Να σημειωθεί ότι ειδικά εφέτος υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για τα μαθήματα από μαθητές της 3ης Λυκείου.

Εντωμεταξύ σε ανοιχτή συζήτηση καλεί η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόρειας Δωδεκανήσου εκπαιδευτικούς δημόσιου και ιδιωτικού τομέα το Σάββατο 1η Οκτώβρη στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα Γενικών συνελεύσεων, ενώ παράλληλα ξεκινούν οι εγγραφές που θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.


ertnews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *