ροή ειδήσεων

Κολοσσός Ρόδου-ΑΕΚ 73-67: Υπέταξαν την τραγική Ένωση οι Ροδίτες



Η χειρότερη ΑΕΚ της φετινής σεζόν εμφανίστηκε στη Ρόδο. Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη υπέστη ήττα-σοκ από τον καταπληκτικό Κολοσσό Ρόδου με σκορ 73-67, πέφτοντας στο 5-2 στην Basket League.

Οι Ροδίτες του Ηλία Παπαθεοδώρου, από την άλλη, πέτυχαν τη σπουδαιότερή τους νίκη της χρονίας, ανέβηκαν στο 3-4 και κοιτάζουν με αισιοδοξία την υπόλοιπη σεζόν!

Η ΑΕΚ φάνηκε από την αρχή πως δε θα είχε εύκολο βράδυ στα Δωδεκάνησα, καθώς ο Κολοσσός ήταν πολύ διαβασμένος αμυντικά, βγάζοντας τα μεγαλύτερα ατού της εκτός παιχνιδιού. Όταν στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου βρήκε ρυθμό και επιθετικά, κατάφερε να ελέγξει τον αγώνα και να πανηγυρίσει τη σπουδαία νίκη.

Κορυφαίος του ματς ήταν ο και πάλι «μυθικός» Τι Τζέι Σταρκς. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ασταμάτητος, και φόρτωσε τα καλάθια της ΑΕΚ με 25 πόντους! Η ΑΕΚ πληγώθηκε πολύ πάντως κι από έναν πρώην, τον Χάρη Γιαννόπουλο. Ο Έλληνας πρώην φόργουορντ της «Ένωσης» πέτυχε νταμπλ-νταμπλ με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ η άνοδος της απόδοσής του στο δεύτερο ημίχρονο ήταν βασικός παράγων της νίκης του Κολοσσόυ.

Από την ομάδα του Καντζούρη, όλοι κινήθηκαν σε χαμηλά επίπεδα, με τον Γιάνις Στρέλνιεκς να έχει 12 και τον Τιμ Φρέιζιερ να «ξυπνάει» στην τέταρτη περίοδο, ολοκληρώνοντας το ματς με 15 πόντους, που πάντως δεν έφτασαν.

thepressroom

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *