ροή ειδήσεων

«Τα κυκλώματα δεν χώνεψαν όσα κατάφερε ένας φτωχός παπάς»

Ο πατ. Διονύσιος Παπανικολάου για τον αδελφό του ιδρυτή της Κιβωτού



Την πλήρη στήριξή του στον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου εξέφρασε ξανά ο αδελφός του Διονύσιος, Ηγούμενος της Νέας Μονής, κάνοντας πάλι λόγο για «κυκλώματα που δεν χωνεύουν όσα κατάφερε ένας φτωχός παπάς».

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο αδελφός του πατέρα υποστήριξε πως τίποτα δεν ευσταθεί από όλα αυτά που καταγγέλλονται: «Τον καταδικάσατε, τον κρίνατε, τον κλείσατε φυλακή, χίλια δυο κάνατε. Εμείς θα πούμε αυτό που πιστεύουμε. Την αλήθεια δηλαδή… Ότι εμπιστευόμαστε τον αδερφό μας, ξέρουμε ποιος είναι, τον αγαπάμε, τον στηρίζουμε. Και πιστεύουμε ότι όλα αυτά δεν ισχύουν και είναι κρυμμένα αλλά πράγματα από πίσω, τα οποία γνωρίζει όλος ο κόσμος».

«Δεν χωνεύεται με τίποτα πως ένας απλός ιερέας, πέτυχε όλα αυτά»
«Εσείς χωρίς να ξέρετε κάποιον άνθρωπο, ή μάλλον ξέρετε το έργο του, τα μηδενίζετε όλα. Δεν χωνεύεται με τίποτα πως ένας απλός ιερέας, ένα φτωχόπαιδο, έκανε αυτά τα πράγματα που έκανε. Είναι δυνατόν να τα χωνέψει η Πολιτεία και όλα τα αλλά κυκλώματα αυτά τα πράγματα;», πρόσθεσε ο αδερφός του πατέρα Αντώνιου.

Παράλληλα, λέει πως: «Έδωσε 25 χρόνια από τη ζωή του και τώρα βγαίνουνε και σε 4-5 μέρες μέσα, τα μηδενίζουνε όλα…Είναι σωστά αυτά τα πράγματα; Όλοι, όλοι, όλοι κρίνουνε, κατακρίνουνε, κάνουν χίλια δυο πράγματα. Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε εφόσον βγαίνουν όλοι αυτοί και λένε;».

«Όπως είπε κι ο άλλος μου ο αδερφός τον σταυρώνουνε… Το αν βρίσκονται άλλοι από πίσω, ο νοών νοείτω, δεν είναι χαζός ο κόσμος. Γιατί το κάνετε αυτό; Γιατί; Δεν είναι σωστό ρε παιδιά», κατέληξε ο αδερφός του πατέρα Αντώνιου.



Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (24/11) μίλησε στον ΣΚΑΙ, ο πάτερ Διονύσιος, ο άλλος αδελφός του πατέρα Αντώνιου, τονίζοντας ότι: «Γνωρίζω τον αδερφό μου, την αθωότητά του. Δεν ξέρω αν θα τον θυμούνται για το έργο του αλλά πάντως θα τον θυμούνται περισσότερο για το σταύρωμά του. Η σιωπή και η προσευχή μας είναι πιο δυνατή από τις συνεντεύξεις»

Πηγή: iefimerida.gr/

Σχόλια

  1. ΕΔΩ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ
    ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ
    ΕΒΑΛΑΝ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

    ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/11/22 11:02

    Ελλαδική εκκλησία και κυβέρνηση πίσω από όλο αυτό. Βγαίνουν άτομα με πλάτη στην κάμερα και χωρίς όνομα και αναφέρουν πως ο παπάς τα έβαζε τιμωρία μέσα σε κλουβιά για παπαγάλους. Και έχουν την απαίτηση τα βόθρο κανάλια να πιστέψουμε αυτήν την παπατζα. Ούτε ανάπηροι στο μυαλό δεν σας πιστεύουν ρε αλήτες. Μυριστήκατε χρήμα και πέσατε να τον φάτε. Που είσαστε 25 χρόνια που λειτουργεί αυτή η οργάνωση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι οργάνωση αλλά ΜΚΟ στις τηλεοράσεις βγήκαν επίσης οι θαμμένες καταγγελίες σε αστυνομία καταγγελίες από γονείς από υπαλλήλους όλα με ονοματεπώνυμο ο παπάς έκανε πάρτι εκατομμυρίων πάνω στα παιδιά μαζί με ιρακινόυς κλπ αλλά τωρα θα τα πληρώσει όλα όταν πάει μέσα και θα τον μανεγα αυτόν και όλους όσους στήριξαν.. α και που είναι ο παπάς να βγει να παρει θεση όπως ελεγε

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος28/11/22 11:04

    ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΜΕ ΠΟΡΣΕ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/11/22 12:27

    Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/11/22 14:59

    Ο παπάς ο παχύς!ουστ μωρη σφυρίχτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *