ροή ειδήσεων

Νίκος Αντωνιάδης: Αγωγή για ανθρωποκτονία σε δύο γιατρούς του νοσοκομείου της Ρόδου



Αναβιώνει η υπόθεση της παραλίγο ανθρωποκτονίας του Ροδίτη Trevor Shillito όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος του Νίκος Αντωνιάδης. Τέλος του μήνα θα γίνει αγωγή σε δύο γιατρούς του νοσοκομείου Ρόδου για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Να θυμίσουμε το ιστορικό της υπόθεσης.

Ερωτήματα προκαλεί η καταγγελία ενός συμπολίτη μας ο οποίος μετακόμισε από την Αγγλία και εγκαταστάθηκε για προσωπικούς λόγους στην Ρόδο. Σύμφωνα με όσα ο ίδιος καταγγέλλει πάσχει από ένα σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά του και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην EUROMEDICA. Οικονομικό πρόβλημα δεν είχε ποτέ.

Ο ίδιος Πολιτικός μηχανικός από τους κορυφαίους στον κόσμο. Η μηχανή που έχει εφεύρει χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο. Οι γιατροί εκεί σε καθημερινή βάση του έκαναν μοριακά τεστ στα οποία έβγαινε πάντα αρνητικός. Κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στην Αθήνα όπου εκεί θα γινόταν επέμβαση αντικατάστασης βαλβίδας μέσω αρτηρίας διότι αν γίνει επέμβαση ανοιχτής καρδιάς ο οργανισμός του δεν θα το άντεχε.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου από το ελικοδρόμιο του νοσοκομείου θα πέταγε στην Αθήνα προκειμένου να γίνει η επέμβαση. Εκεί από δύο γιατρούς αντιμετωπίστηκε σαν σκουπίδι και αντί να πετάει προς το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΙΝΑΝ βρέθηκε δεμένος στο νοσοκομείο της Ρόδου με έναν γιατρό να τον βρίζει ηλίθιο και μπάσταρδο και να τον χαρακτηρίζει μην συνεργάσιμο ασθενή.

Μάλιστα τον τοποθέτησαν στην μονάδα covid του νοσοκομείου Ρόδου με την γιατρό που τον εξέτασε να του λέει πώς έχει covid. 20 χρόνια καρδιολόγος δεν ξέρω εγώ; έχεις covid φώναζε η γιατρός.

Ο ίδιος ζήτησε να ενημερωθεί ο δικηγόρος του Νίκος Αντωνιάδης. Μόλις οι γιατροί ενημερώθηκαν πώς δικηγόρος του είναι ο Νίκος Αντωνιάδης ενημέρωσαν την γυναίκα του Μαρία ότι από θετικός που ήταν ξαφνικά βρέθηκε αρνητικός και δρομολογήθηκε η μεταφορά του στην Αθήνα.

Πάτε καλά εκεί στο νοσοκομείο της Ρόδου; Με αρνητικά μοριακά τεστ εσείς τον βγάλατε θετικό και σε λίγες μόνο ώρες ήταν αρνητικός;

O Trevor Shillito μόλις έφτασε στο νοσοκομείο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΙΝΑΝ υποβλήθηκε σε μοριακά τεστ στα οποία ήταν αρνητικός.

protiekdosi

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *