ροή ειδήσεων

Δραματική έκκληση Συλλόγου Γονέων για την κατάσταση στο ίδρυμα «Άγιος Ανδρέας» στη Ρόδο



Δραματική έκκληση, για την “τραγική οικονομική κατάσταση” στην οποία έχει περιέλθει το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Παίδων «Άγιος Ανδρέας» στη Ρόδο, απευθύνει ο Σύλλογος Γονέων.

«Το Κέντρο αντιμετωπίζει εδώ και καιρό μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, το οποίο τελευταία έχει καταστεί πολύ οξύ» αναφέρει, σημειώνοντας ότι “η κρατική επιχορήγηση δεν επαρκεί για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών”.

Επισημαίνει δε ότι οι οφειλές προς τους προμηθευτές είναι τεράστιες, με αποτέλεσμα να μην δέχονται να ανανεώσουν τις συμβάσεις τους, που έχουν λήξει.


Ζητά από τους βουλευτές της Δωδεκανήσου και τον Περιφερειάρχη να ασκήσουν την επιρροή τους ώστε η πολιτεία να ενσκήψει πάνω από το μεγάλο πρόβλημα της ποιότητας ζωής των ατόμων με νοητική αναπηρία που φιλοξενούνται σε κρατικές δομές, σε συνθήκες -όπως σημειώνουν- “που πολλές φορές είναι εντελώς απαράδεκτες και απάνθρωπες”.

«Δυστυχώς οι δικές μας μακρόχρονες προσπάθειες δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα, παρόλο που έχουμε επανειλημμένα απευθυνθεί κατά καιρούς σε αρμόδιους όλων των βαθμίδων και όλων των κυβερνήσεων» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σύλλογος Γονέων.

ertnews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *