ροή ειδήσεων

«Βόμβα» Κουμουτσάκου: «Οι παρακολουθήσεις των 6 γίνονταν για την προστασία τους» (Video)



«Ακούσαμε το πρωτοφανές ευφυολόγημα του κ. Κουμουτσάκου ότι για λόγους δικής τους προστασίας παρακολουθούνταν οι έξι. Αυτό φαίνεται είναι το νέο επιχείρημα μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις στη Βουλή», τονίζει σε δήλωσή της η Αν. Τομεάρχης για την Κοιν. Αλληλεγγύη, κ. Θ. Φωτίου, με αφορμή τα όσα είπε σε εκπομπή στο Action 24, ο Γ. Κουμουτσάκος, με τον οποίον ήταν στο ίδιο πάνελ.

Η Θ. Φωτίου τόνισε τα εξής:


Η χθεσινή εικόνα στη Βουλή του πρωθυπουργού σε αποδρομή ήταν θλιβερή. Από τη μια απεδείχθη ότι αυτός είναι ο ενορχηστρωτής της δημοκρατικής εκτροπής, δηλαδή ο επικεφαλής του σκανδάλου των υποκλοπών. Δεν απάντησε σε κανένα από τα κρίσιμα ερωτήματα. Γιατί παρακολουθούνταν οι έξι πολιτειακοί παράγοντες. Εκ των οποίων ο υπουργός Ενέργειας-όταν όταν γίνονταν οι διαπραγματεύσεις για το ξεπούλημα της ΔΕΗ. Οι δύο αρχηγοί των ενόπλων δυνάμεων επί δύο χρόνια για λόγους εθνικής ασφάλειας, δηλαδή ως ύποπτοι κατασκοπείας. Και τρεις ανώτατοι στο στράτευμα λειτουργοί που ήταν υπεύθυνοι των εξοπλιστικών προγραμμάτων συνολικά 15 δις ευρώ. Όταν ο κ. Μητσοτάκης δεν απαντά θίγεται η αξιοπιστία του στρατεύματος.

Το δεύτερο ερώτημα είναι εάν η κ. Βλάχου ενεργούσε αυτόνομα ή εντός ενός ρυπαρού δικτύου.

Τι έκανε χθες ο πρωθυπουργός; Επανέλαβε μερικώς ότι είχε πει όταν απεκαλύφθη τον Αύγουστο το σκάνδαλο της παρακολούθησης Ανδρουλάκη-Κουκάκη. Τότε είπε: ότι δεν γνώριζε- το ίδιο είπε και χτες. Ότι ήταν νόμιμες οι επισυνδέσεις- το ίδιο είπε και χτες. Τότε είπε ότι εάν γνώριζε δε θα το επέτρεπε. Χθες αυτό δεν το ακούσαμε. Τότε είχε συστήσει στον κ. Ανδρουλάκη να πάει να ενημερωθεί-χτες δεν μας είπε εάν προέτρεψε τον κ. Χατζηδάκη και τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων να πάνε να ενημερωθούν. Και τελευταίο, τότε απέλυσε τους Κοντολέωντα και Δημητριάδη-χτες δεν έθιξε την κ. Βλάχου.

Στην ερώτηση από που ήξερε ο κ. Τσίπρας τα ονόματα και ότι η ΑΔΑΕ δεν τα περιείχε στην απάντηση της, η κ. Φωτίου απάντησε ότι τα ονόματα υπήρχαν δημοσιευμένα όλο αυτό τον καιρό στα μέσα ενημέρωσης και ο κ. Τσίπρας έστειλε στις 28 Δεκεμβρίου τα έξι ονόματα με επιστολή στην ΑΔΑΕ ενώ είχε ήδη αποδειχθεί μέσω των παρόχων κινητής τηλεφωνίας ότι παρακολουθούνταν ο κ. Κύρτσος και ο κ. Τέλλογλου. Όταν ο κ. Ράμμος ζήτησε να ενημερώσει για τα ευρήματα για τους έξι τη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης, διά στόματος του Προέδρου της Βουλής, κ. Τασούλα, τον απέτρεψε και τον λοιδώρησε. Κατόπιν τούτου ο κ. Τσίπρας πήγε στην ΑΔΑΕ την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου, επιβεβαίωσε την ερώτηση του και την επομένη κατέθεσε πρόταση μομφής.

Η κυβέρνηση επέβαλε όλο αυτό το διάστημα την τοξικότητα με τρεις τρόπους. Απ’ τον Αύγουστο πρώτα ακούσαμε για κατασκοπευτικά δίκτυα Ρώσων και Κινέζων. Μετά επέβαλε την ομορτά σιωπής. Και συγχρόνως διά του Ντογιάκου απαγόρευσε στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ να ενημερώσει τη Βουλή. Η υπόθεση των υποκλοπών δεν κλείνει εδώ. Υποσχόμαστε ότι θα διερευνηθεί μέχρι το τέλος. Και θα ελεχθεί που πήγαν τα χρήματα των φορολογούμενων.

documentonews



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *