ροή ειδήσεων

Τροχαίο ατύχημα στη Ρόδο: Ανατροπή οχήματος στον περιφερειακό δρόμο του Ζέφυρου


Το νότιο Αιγαίο, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, αναδείχθηκε θλιβερός πρωταθλητής σε τροχαία δυστυχήματα

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στον περιφερειακό δρόμο του Ζέφυρου, όταν οδηγός οχήματος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το ιχ αυτοκίνητο να αναποδογυρίσει και να προσγειωθεί ανάποδα στην άσφαλτο.


Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν αμέσως την Τροχαία Ρόδου και το ΕΚΑΒ. Κλιμάκιο της Τροχαίας έφθασε στο σημείο για να ελέγξει την κυκλοφορία μέχρι την απομάκρυνση του οχήματος από την άσφαλτο, ενώ παράλληλα κατέγραψε όλα τα δεδομένα και τις μαρτυρίες αναζητώντας στοιχεία για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν ένα ακόμα τροχαίο που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Σημειώνεται ότι το νότιο Αιγαίο, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, αναδείχθηκε θλιβερός πρωταθλητής σε τροχαία δυστυχήματα και ατυχήματα για το 2022. Μόνο στα Δωδεκάνησα έχασαν τη ζωή τους 29 άτομα, ενώ στα νοσοκομεία κατέληξαν τουλάχιστον 950 ως τραυματίες.

Τα μηνύματα δεν είναι καλά ούτε και για το νέο έτος, αφού μέσα στον Ιανουάριο του 2023, καταγράφονται 3 νεκροί (Κως) ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 150 για όλο το νομό.

Πηγή: skai.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/1/23 18:52

    ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΑΙΜΑΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ. ΕΙΧΕ ΞΗΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΙΔΕΡΑ ΠΡΙΝ ΝΤΕΛΑΠΑΡΕΙ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΟΠΩΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΜΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΛΟΓΟ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ, ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ (ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ. ΑΜΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΝΟΡΜΑΛ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΕΥΓΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΜΠΟΔΙΟ (ΛΑΚΟΥΒΑ, ΖΩΟ, ΚΤΛ) ΤΟΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *