ροή ειδήσεων

Σύνδεση της Ρόδου με τη Λιλ από την Aegean, σε συνεργασία με την TUI France


Τριετή αποκλειστική συνεργασία υπέγραψε η Aegean με την TUI France για πτήσεις από το αεροδρόμιο της Λιλ Γαλλίας. Προσεχώς νέα αποκλειστική βάση.

Η TUI France (42 Club) παρουσίασε το ενισχυμένο πρόγραμμα θερινών και χειμερινών προορισμών σε Ελλάδα, Ισπανία, Τυνησία, Μαρόκο, Βουλγαρία, Κροατία και Μαυροβούνιο, κ.α. τα οποία θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά με απευθείας πτήσεις της AEGEAN από το αεροδρόμιο της Λιλ, για τη δραστηριότητα της οποίας, δημιουργείται τους προσεχείς μήνες μια νέα περιφερειακή βάση.
«Η AEGEAN είναι μια εταιρεία που συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών, αξιοπιστία και μια γνήσια πελατοκεντρική κουλτούρα που είναι πραγματικά αυτό που θέλουμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μα ενώ η Ελλάδα αποτελεί την πιο σημαντική και ισχυρή αγορά, συνεπώς και η TUI France επέλεξε με τη μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία», σχολίασε ο Dirk van Holsebeke, Διευθύνων Σύμβουλος της TUI France.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το αεροδρόμιο της Λιλ, αναχωρεί περίπου το 20% του συνόλου των ταξιδιωτών που διακινεί η TUI France στη Γαλλία καθώς προσφέρει πολυτελή καταλύματα και απευθείας πτήσεις σε περισσότερους από 20 δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και η AEGEAN θα αποτελεί τον αποκλειστικό αερομεταφορέα του κορυφαίου τουριστικού οργανισμού από τη Λιλ.


Η AEGEAN, έχοντας ανοίξει περιφερειακή βάση στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle (CDG) του Παρισιού αυξάνει συνεχώς την παρουσία της στη γαλλική αγορά καθώς αποτελεί μία από τις βασικές αγορές στόχο, όχι μόνο για την εταιρεία αλλά και συνολικά για τον ελληνικό τουρισμό.

Μέσα από τη συνεχή και συνεπή επένδυση στη γαλλική αγορά το 2022 η Aegean συνδέει απευθείας τις μεγαλύτερες πόλεις της Γαλλίας με δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς (Αθήνα, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Μύκονος, Ρόδος και Θεσσαλονίκη) έχοντας μεταφέρει σε ένα έτος περισσότερους από 700.000 επιβάτες και αυξήσεις τις προσφερόμενες θέσεις περίπου 10% σε σχέση με το 2019.

Σε οκτώ πόλεις της Γαλλίας από Αθήνα

Στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο που θα ξεκινήσει νωρίτερα, η AEGEAN θα διασυνδέει με τακτικές πτήσεις και αυξημένες συχνότητες την Αθήνα με το Παρίσι, τη Νίκαια, το Μπορντό, την Νάντη, τη Λυών, την Τουλούζη, τη Λίλ και τη Μασσαλία, ομοίως τη Θεσσαλονίκη με το Παρίσι καθώς και το Ηράκλειο με το Παρίσι, το Ντοβίλ, τη Λυών, τη Νάντη, το Μπορντό, τη Μασσαλία και την Τουλούζη.
Ειδικά από το αεροδρόμιο της Λιλ, εκτός από τις τακτικές πτήσεις από και προς Αθήνα και Ηράκλειο, στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας με την TUI France η AEGEAN θα πραγματοποιεί για λογαριασμό της, πτήσεις προς δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα (Ηράκλειο, Ρόδο, Κέρκυρα, Καλαμάτα), την Ισπανία, τη Βουλγαρία και την Κροατία και Μαυροβούνιο.

Πηγή: bankingnews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *