ροή ειδήσεων

Ισχυροί άνεμοι, πτώση της θερμοκρασίας και ισχυρές βροχές συνθέτουν το σκηνικό του καιρού το επόμενο 48ωρο




Μεταβολή του καιρού με πολύ ενισχυμένους ανέμους, αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, προβλέπει για το επόμενο 48ωρο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε, αναμένονται από το μεσημέρι της Κυριακής θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 7 με 8 και πρόσκαιρα τοπικά 9 μποφόρ στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά και από το απόγευμα στην κεντρική Μακεδονία, τις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία, τη Στερεά, την Εύβοια, την περιοχή των Κυθήρων και της Κρήτης. Η εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Σεπτέμβρη.

Παράλληλα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν από το απόγευμα της Κυριακής μέχρι και τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ανατολική Μακεδονία, Θράκη και βορειοανατολικό Αιγαίο.

Τέλος, αισθητή αναμένεται να είναι η πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα τη Δευτέρα, με τον υδράργυρο να μην ξεπερνά στη Θεσσαλονίκη τους 21 βαθμούς και στην Αθήνα τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο η πτώση θα ξεκινήσει από τη Μακεδονία, την Ήπειρο και τα νησιά του Ιονίου αύριο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *