ροή ειδήσεων

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ σχετικά με την ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ

"όπως σας υποσχέθηκα, σας στέλνω αντίγραφο ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ μου προς τον Γενικό Γραμ. Περιφ Νοτίου ΑΙΓΑΙΟΥ το οποίο όπως θα διαπιστώσετε πέραν από το ότι έχω δίκιο, με την αγανάκτηση που έχω εντέχνως του στέλνω και τα μηνύματα που πρέπει να πάρει...


Συνημμένα και τα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ στοιχεία όπως η ΜΗΝΥΣΗ μου κατά του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ που την έχουν «εξαφανίσει» για να μπορέσει να κατέβει στις ΕΚΛΟΓΕΣ  συμπεριλαμβανομένης και της ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Μανώλης Χατζησάββας
--------------------------------------------------------------------------------------------
Κύριε Μπρακουμάτσου, Γενικέ Γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου,

Κατ’ επανάληψη σας έχω ενημερώσει (πέραν της υπηρεσιακής ενημέρωσης που λάβατε κατά την ανάληψη των καθηκόντων σας) για την υπόθεση που αφορά την εταιρεία «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ» σχετικά με τις παρανομίες που κατακλύζουν τόσο το ΕΡΓΟ της όσο και την ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της ως εταιρεία.

Με βάση τα παραπάνω αναφορικά Σχετικά (αποδεικτικά) τα οποία επικαλούμαι, για τα οποία είστε ενημερωμένος όπως και όλοι οι άλλοι αρμόδιοι (δεδομένο) και τα οποία αποδεικνύουν την ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του σταθμού παραγωγής ενέργειας της εταιρείας ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ., την οποία το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ πληρώνει απρόσκοπτα εκατομμύρια ευρώ ετησίως, αγνοώντας τις παρανομίες και κατ’ επέκταση τους ΝΟΜΟΥΣ του Κράτους με ότι αυτό συνεπάγεται προκαλώντας μου τεράστια βλάβη με την αρνηση να πράξετε τα δέοντα περί αποκατάστασης της έννομης τάξης στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας.

Δεν το χωρά ανθρώπου νους, τόσο για την  συμπεριφορά σας με την ιδιότητα ως Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου όσο και των υπολοίπων αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων και δη Εισαγγελικών Αρχών της Χώρας στο πρόσωπο μου.

Ζητάτε ΟΛΟΙ εσείς, σεβασμό στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, σεβασμό στους ΝΟΜΟΥΣ και στους ΘΕΣΜΟΥΣ όταν εσείς πρώτοι και ως οι «καλύτεροι» έχετε κάνει τόσο το ΣΥΝΤΑΓΜΑ όσο και τους ΝΟΜΟΥΣ και ΘΕΣΜΟΥΣ «κωλόχαρτα για βρώμικους κόλους».

Τελικά με τι «γλώσσα και τι τρόπο συνεννόησης»  θα μπορούσα να γίνω κατανοητός στα όσα από τα «σημεία και τέρατα» σας έχω καταγγείλει ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ εδώ και 4 χρόνια!!! και συνεχίζω να καταγγέλλω με την υπόθεση του ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ?

Κύριε Γενικέ,
αν και το επίπεδο μου είναι πολύ ποιό πολιτισμένο από όλων εσάς, θα μπορούσα να προσπαθήσω και με άλλους τρόπους, προκειμένου να βρω έναν πιθανό τρόπο συνεννόησης μεταξύ μας, όπως πχ. να σας βρίσω την ΜΑΝΑ σας, το ΣΠΙΤΙ σας και όλη σας την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, μήπως τελικά αυτή είναι η γλώσσα που θέλετε να χρησιμοποιήσω για να γίνω κατανοητός?  Και με τρόπο, δηλαδή να ανταμωθούμε και να σας πλακώσω στα χαστούκια και στις κλωτσιές χλευάζοντας σας ως λαμόγιο?

Αλλά όχι,
δεν σας κάνω αυτή τη χάρη, εγώ δεν θα πέσω σε αυτό το επίπεδο, δεν πρόκειται να γίνω αλήτης προκειμένου να βρω το δίκιο μου γιατί τέτοιο δίκιο δεν το θέλω σας το χαρίζω είναι μόνο για αλήτες και εάν είναι μόνο με τέτοιους τρόπους να σεβαστείτε  ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και τους ΝΟΜΟΥΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ? Σας τα χαρίζω και αυτά είναι πρόβλημα δικός σας και αυτών που σας έχουν βάλει με ειδικές εντολές να κάνετε τον «Καραγκιόζη».

Αλλά, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ και είναι ΜΕΓΑΛΗ, και να ξέρετε δεν είστε ο μόνος για τα οποία απευθύνω όλα τα παραπάνω.

Με την επιφύλαξη πάντως νομίμου δικαιώματος μου

Ο καταγγέλλον
Εμμανουήλ Αθ. Χατζησάββας

Σχετικά
1)      Η από 24 Ιανουαρίου 2008 ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (Εμμ. ΑΘ. Χατζησάββα) κοινοποιημένη προς τους Εισαγγελείς Αρείου Πάγου, Εφετών Δ/σου, Πρωτ. Ρόδου, Υπ. Ανάπτυξης, Υπ Εθνικής Οικονομίας, Περιφέρεια Ν. Αιγαίου. Συνημμένα στο παρόν

2)      Η από 14 Μαΐου 2008 με αριθμό 9667 Έκθεση Επίδοσης με θέμα ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ της εταιρείας και του ΕΡΓΟΥ της ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ στην έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κοινοποιημένη προς Υπ. Οικονομικών, Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ), Νομαρχία Δωδ/σου, Δήμο Ατταβύρου, Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ), ΕΙσαγελείς Αρείου Πάγου Πρωτ. ρόδου Δ/νση Εμπορίου Ν. Δωδ/σου, Δ/νση ΔΑΣΩΝ.

3)      Η από 2 Ιουλίου 2008 Μήνυση (Εμμ. ΑΘ. Χατζησάββα) ενώπιον του Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου κατά Γενικού Γραμματέα Νοτίου Αιγαίου Κόκκινου Χαράλαμπου. Συνημμένα στο παρόν

4)      Η από Μαρτίου 2009 ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο της εταιρείας ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ η οποία διενεργήθηκε και συντάχθηκε από τον Επιθεωρητή Δασών Περιφ. Ν. Αιγαίου κ. Νίκο Θεοδωρίδη.

5)      Η από 24 Αυγούστου 2009 επιστολή μου με θέμα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ σχετικά με την εταιρεία και το ΈΡΓΟ της ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ απευθυνόμενο προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και συγκεκριμένα στο Γ.Γ κ. Μπρακουμάτσου η οποία έλαβε τον ΑΠ 24546/15320 με ημερομηνία 24/08/2009

Λίστα Κοινοποιήσεων
1)      Εισαγγελέα Αρείου Πάγου
2)      Εισαγγελέα Εφετών Ρόδου
3)      Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου
4)      Υπ. Δικαιοσύνης
5)      Υπ. Οικονομικών
6)      Νομαρχία Δωδ/σου
7)      Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας
8)      Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου
Δ/νση Εμπορίου Δ/σου
1 ΔΗΜΟ ΑΤΤΑΒΥΡΟΥ-ΡΟΔΟΥ
1 ΜΜΕ

Σ.Σ: 5 ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΜΕ EMAIL ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/12/10 12:53

    Πεσ τους και αλλα φίλε μου λίγα τους σέρνεις δεν καταλαβαίνουν είναι χοντρόπετσοι
    είναι ΑΛΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/12/10 15:08

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΔΙΚΑΣΤΟΚΟΛΟΠΑΙΔΙΑ κλπ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ
    ΣΤΑ ΠΕΝΤΑΝΑΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/12/10 00:25

    Συνελήφθη στη Δανία ο καταζητούμενος Εμμ. Χατζησάββας
    http://www.dimokratiki.gr/article.asp?articleID=7951&catID=18&pubID=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *