ροή ειδήσεων

TOP 10 – ΤΑ ΔΕΚΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ! PART II (Σε τοπικό αλλά και σε εθνικό επίπεδο)

Συνέχεια με τα κακά της μοίρας μας...






















4. ΑΝΕΡΓΙΑ
Στο κόκκινο η ανεργία με ύφεση 6,6% στο δ’ τρίμηνο του 2010, με την καταναλωτική δαπάνη να υποχωρεί κατά 6,7%, η ανεργία εκτοξεύτηκε το ίδιο διάστημα στο 14,2%, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ να τραβά την ανηφόρα και τον Φεβρουάριο στα 692.496 άτομα.

Πόσα χρόνια ακούμε για επιμήκυνση της τουριστικής σαιζόν; Αντ΄αυτού όχι μόνο δεν ήρθε η επιμήκυνση αλλά η σμίκρυνση της σαιζόν και από 6 μήνες δουλειάς μόλις μετά βίας το εργατικό δυναμικό απασχολείται 4-5 μήνες!
Ρε καραγκιόζηδες τι σας λείπει και δεν μπορείτε να εξασφαλίσετε 12μηνο τουρισμό στο νησί;
• Κλιματολογικές συνθήκες;
Η Ρόδος έχει, κατά μέσο όρο, 300 ημέρες ηλιοφάνειας το χρόνο


• Αρχαιολογικούς χώρους;
-ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΡΟΔΟΥ & ΑΡΧΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
- ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
- ΠΑΛΑΤΙ ΙΠΠΟΤΩΝ
- ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΛΙΝΔΟΥ
- ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΑΜΕΙΡΟΥ
- ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΙΑΛΥΣΟΥ- ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ


• Αξιοθέατα;
-ΕΝΥΔΡΕΙΟ
-ΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΛΑΙ/ΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ «ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ»
- ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (ΣΥΣΣΙΤΙΟ)
- ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (ΝΕΣΤΟΡΙΔΕΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ)
- ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ )
- ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
- ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ


• Φυσικές ομορφιές;
- 7 πηγές
- Πηγές Καλλιθέας
- Πάρκο Ροδίνι
- Προφήτης Ηλίας
- Φιλέρημος
- Κοιλάδα των πεταλούδων
- Πρασονήσι
- Λίνδος
- Παραλία Τσαμπίκας


Θα μπορούσατε να κάνετε το επίδομα ανεργίας, επιδότηση εργασίας και να συμπληρώσουν με ένα ποσό τον υπόλοιπο μισθό των εργαζομένων οι επιχειρήσεις/ξενοδοχεία.
Να μειώσετε ή και να καταργήστε κατά τους χειμερινούς μήνες τα τέλη αεροδρομίου-ελλιμενισμού των πλοίων, ούτως η άλλως μύγες βαράνε το χειμώνα!
Επιτέλους οι επιχειρηματίες του τόπου να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να εξετάσουν σοβαρά το θέμα δημιουργίας αεροπορικής εταιρίας charter ώστε να ΜΗΝ εξαρτώνται ή τουλάχιστον να μην είναι τόσο εξαρτημένοι από ξένους Tour Operator. H Τούρκοι το έχουνε κάνει εδώ και χρόνια, εσείς ποιόν περιμένετε τον «Αγιο Νικητιάδη; »



3. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
Κι όμως αγαπητοί φίλοι, η οικονομνική κρίση ΔΕΝ είναι το υπ΄αριθμόν ένα πρόβλημα της χώρας! Και δεν είναι διότι η κρίση της Ελλάδος δεν είναι κατ΄εξοχήν οικονομική αλλά είναι κρίση ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ. Η ελληνική κοινωνία βιώνει τον τελευταίο καιρό μια παρατεταμένη και βαθιά κρίση. Κατάπληκτη παρακολουθεί τις αποκαλύψεις, που διαδέχονται η μια την άλλη, σε βασικούς θεσμούς της. H Αίσθηση της Αηδίας είναι διάχυτη, όχι μόνο σε όλα τα Κοινωνικά Στρώματα της Ελλάδας, αλλά και του υπόλοιπου Δυτικού κόσμου! Μόνο που εδώ τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα! Όμως, τα Κομματικά Στελέχη της χώρας μας, όλων των Κομμάτων, ζουν στον κόσμο τους! Σκέφτονται πώς θα συμμετέχουν σε κάποια μελλοντική Κυβέρνηση συνεργασίας, προκειμένου να αποκτήσουν την Εξουσία και πώς θα μοιράσουν τα Λάφυρα που προσφέρει το κάθε Υπουργείο! Σκέφτονται και Λειτουργούν κινούμενοι αποκλειστικά και μόνο από τα Προσωπικά τους Συμφέροντα... Ξερογλείφονται με τη σκέψη ότι έχουν ελπίδες να συγκυβερνήσουν! Τίποτα Άλλο δεν τους απασχολεί! Τα σκάνδαλα τα θεωρούν δεδομένα... ε, κάποιο θα βγει στην επιφάνεια, και αυτό από τα λάθη μας και από τα συντροφικά μαχαιρώματα! Το αίσχος των αντιεξουσιαστών που καταστρέφουν εκατοντάδες καταστήματα... ε, και αυτούς τους χρειαζόμαστε, για να... φοβάται ο κόσμος την... ακυβερνησία και να μας ψηφίζει! Η Αίσθηση και το Όραμα του γρήγορου και εύκολου πλουτισμού τους έχει δαιμονίσει. Βλέπουμε τα παραδείγματα για περισσότερα από 30 χρόνια!
Όταν δεν υπάρχει «Ίχνος Ουσιαστικού Ελέγχου» της Διαχείρισης του Δημόσιου χρήματος, δεν είναι εύλογο και πολύ φυσιολογικό να διαπιστώνουμε καθημερινά όλων των ειδών τις Καταχρήσεις, δηλαδή, τις κλεψιές, σε όλα τα επίπεδα της Δημόσιας Διακυβέρνησης; Από την κορυφή μέχρι τον τελευταίο δημόσιο υπάλληλο Οι Έλεγχοι ΕΔΕ (Ένορκη Διοικητική Εξέταση) ή η καραμέλα που πιπιλίζετε όλοι, «Αν έχετε στοιχεία, να πάτε στον "Εισαγγελέα"», είναι Καραγκιοζιλίκια που θυμίζουν το Μεσαίωνα του Λουδοβίκου IV!





2. ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Έντεχνα τα ΜΜΕ χρησιμοποιούν την οικονομική κρίση για να αποκρύψουν στους Έλληνες πολίτες το μέγεθος της προδοσίας και Εθνικής μειοδοσίας.
Η κυβέρνηση προχώρησε σε εφ΄ όλης της ύλης διάλογο με την Τουρκία.
Βέβαια οι προθέσεις της κυβέρνησης δεν ήτανε κρυφές, τις είχε εξαγγείλει όταν ήτανε ακόμα αντιπολίτευση. Επειδή ο ΄Ελληνας πολίτης έχει μνήμη χρυσόψαρου, κάνω μια μικρή ανακεφαλαίωση των πράξεων του ΓΑΠ. Οι πρώτες ενέργειες λοιπόν που έκανε ως πρωθυπουργός της Ελλάδας ήταν οι εξής:


• Καταργήθηκαν τα υπουργεία Μακεδονίας-Θράκης και Αιγαίου, δύο θεσμοί με ιδιαίτερη συμβολική σημασία σε σχέση με τα ανοικτά μέτωπα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας έναντι των διεκδικήσεων των Τούρκων στο Αιγαίο και τη Θράκη και των Σκοπιανών στη Μακεδονία. Και αυτά είναι μόνο η αρχή! Το ξεθεμελίωμα του ελληνικού εθνικού κράτους ξεκίνησε από την πρώτη μέρα…


• Έφυγε η λέξη «Εθνικής» από το Υπουργείο Παιδείας. Έτσι, η συνολική εκπαιδευτική διαδικασία, χάνει πλέον τον χαρακτήρα καλλιέργειας της εθνικής συνείδησης και του πατριωτικού φρονήματος, που το ίδιο το Σύνταγμα επιβάλλει.


Προ ΓΑΠ:

Μετά ΓΑΠ:





• Νέα υπουργός Παιδείας τοποθετήθηκε η Α. Διαμαντοπούλου, η οποία το 2001 είχε προτείνει, έχουσα τότε την ιδιότητα της Επιτρόπου στην Ε.Ε., να θεσμοθετηθούν τα αγγλικά ως η δεύτερη επίσημη γλώσσα στην Ελλάδα! Επίσης, η νέα υπουργός Παιδείας είχε στηρίξει την διευθύντρια σχολείου που είχε καθιερώσει απογευματινά μαθήματα αλβανικών και άλλων γλωσσών σε ελληνικά σχολεία για τα παιδιά των λαθρομεταναστών (με τα επίσημα κρατικά βιβλία των χωρών αυτών, που περιέχουν μίσος και ψεύδη κατά της Ελλάδας), χωρίς να υπάρχει καμία διμερής συμφωνία και συνεπώς κατά πλήρη παραβίαση της νομοθεσίας.


• Αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών ο Δρούτσας, στενός φίλος και σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου τότε στο ΥΠΕΞ και μάλιστα εκπρόσωπός του στην ομάδα που υπό την καθοδήγηση άγγλων και αμερικανών κατήρτισε το σχέδιο Ανάν… O αείμνηστος Tάσος Παπαδόπουλος, τότε πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, χαρακτήρησε τον Δρούτσα ως Persona non Grata (ανεπιθύμητος!) Εμείς τον κάναμε Υπουργό εξωτερικών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


• Αναπληρωτής υπουργός Άμυνας ο Μπεγλίτης (επίσης στενός φίλος και σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου), ο οποίος έχει πει ότι οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ κατά τη γνώμη του ήταν φασίστες τρομοκράτες που ήθελαν να κάνουν εθνοκάθαρση κατά των Τούρκων!


• Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης ο Πάγκαλος, που παρέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους και που, τη νύχτα των Ιμίων, πρότεινε στο ΚΥΣΕΑ να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από τα νησιά και να πουν ότι «την πήρε ο αέρας»...

• Υφυπουργός στο Παράρτημα Θεσσαλονίκης του Υπ. Εσωτερικών η Τζάκρη, που λίγους μήνες πριν είχε αναστατώσει τον κόσμο διαμαρτυρόμενη επειδή ο Δήμος κάποιου από τους νομούς της Περιφέρειας Ηπείρου είχε χρηματοδοτήσει την έκδοση βιβλίου για την ελληνικότητα της Β. Ηπείρου!


• Επίσης, αν δεν το έχετε παρατηρήσει ακόμα, αφαιρέθηκε από την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» το τελευταίο μέρος δηλ. …της Ελλάδος και οι νέες πινακίδες πλέον έχουν την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ»
Προ ΓΑΠ:



Μετά ΓΑΠ:



• Αναχαιτίσεις των Τούρκων εισβολέων «με τα μάτια» - Πήραν εντολή μόνον να αναγνωρίζουν !!!! Ανενόχλητα μέχρι τα 6 ν.μ. κινούνται πλέον τα αεροσκάφη της τουρκικής αεροπορίας στο Αιγαίο. Η πολιτική εντολή που έχει λάβει το ΓΕΑ είναι να μην αναχαιτίζονται τα τουρκικά μαχητικά, παρά μόνο να αναγνωρίζονται από… απόσταση με το αιτιολογικό ότι: «οι αναχαιτίσεις φέρνουν εμπλοκές και οι εμπλοκές μπορούν να προκαλέσουν από ατυχήματα – όπως στην περίπτωση Ηλιάκη – μέχρι θερμό επεισόδιο».


Το 2010 μας αποχαιρέτησε το «κοντέρ» των «καρντάσηδων» από την Ανατολή σταμάτησε στα 3.024 αεροσκάφη. Η "πρόοδος" από το 2009 ,που είχαμε 3.078 είναι ...αξιοσημείωτη.


Αυτές ήτανε οι πρώτες ¨επίγουσες¨ ενέργειες που έπρεπε να κάνει ο πρωθυπουργός Αλλά δεν τελείωσε το καταστροφικό του έργο, ήδη πάρθηκαν ή είναι έτοιμα νέα μέτρα για την μείωση της Ελληνικής κυριαρχίας:


• Το κλείσιμο και συγχωνεύσεις Αστυνομικών τμημάτων στο 30% της σημερινής τους δύναμης (σταδιακά βεβαια θα γίνει αυτό για να μην το καταλάβουν) ακόμα και σε ευαίσθητες γεωγραφικά περιοχές.


• Το κλείσιμο στρατοπέδων και την μείωση του Ελληνικού στρατού στο 30% της σημερινής του δύναμης σύμφωνα με τις επιταγές της Τρόικα! Στις 22/03 Ο Ε, Βενιζέλος δήλωνε «…"Θα μειώσουμε τους εξοπλισμούς κατά 40%» Κληθείς να σχολιάσει δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο οι ελεγκτές της Τρόικας ζητούν να μειωθεί ο συνολικός αριθμός των μόνιμων στελεχών των ενόπλων δυνάμεων, ο Ευάγγελος Βενιζέλος χαρακτήρισε τα αναφερόμενα στο ρεπορταζ ως "ανυπόστατα"….


• Τη νύχτα της 21.02.2011 ψηφίστηκε νομοσχέδιο το οποίο απαγορεύει στους Έλληνες να φέρουν ακόμη και σφεντόνες σε αντίθεση με τους ξένους οι οποίοι δύναται να φέρουν οιονδήποτε οπλισμό στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα στην Τουρκία ψηφίστηκε νομοσχέδιο που θα επιτρέπει σε κάθε Τούρκο πολίτη άνω των 18 να έχει στην κατοχή του μέχρι και πέντε όπλα, από τα οποία τα δύο θα έχει δικαίωμα να τα φέρει επάνω του, ενώ καταργείται η ιατρική γνωμάτευση για την λήψη της άδειας. Δηλαδή ακόμα και ψυχοπαθείς θα μπορούν ελεύθερα να αγοράζουν όπλα! (Defencenet).


Συνεχίζουμε με τις κινήσεις ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ της κυβέρνησης αλλά και σύσσωμης της Στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας:


• Το ΓΕΣ αποναρκοθετεί τον Έβρο, όχι βεβαίως από τις νάρκες κατά προσωπικού, αλλά από τις αντιαρματικές νάρκες και οι Τούρκοι εκπαιδεύονται στην βίαιη διάβαση υδατίνων κωλυμάτων (φωτό)

Μετά τις αποκαλύψεις για το σχέδιο “Βαριοπούλα”, τις γέφυρες διάσχισης ποταμών που προμηθεύτηκε η Τουρκία και τις προβοκάτσιες στην Θράκη, το ΓΕΣ θεώρησε πρέπον να παραδώσει τους χάρτες με τα μυστικά περάσματα στον Έβρο! Το πρόσχημα ήταν η αποτροπή της λαθρομετανάστευσης (!!) Αντιγράφουμε την είδηση: Μετά την επίσκεψη, τέλος, του έλληνα αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Φραγκούλη Φράγκου, στην Άγκυρα και τη συνάντησή του µε τον αρχηγό Χερσαίων ∆υνάµεων της Τουρκίας, στρατηγού Ερντάλ Τσεϊλάλογλου, το Γενικό Επιτελείο Στρατού σε συνεργασία με τους στρατιωτικούς διοικητές των φυλακίων Κήπων, Πυθίου και Καστανιών, παρέδωσε στις 10 Δεκεμβρίου ντοκουμέντα και χάρτες με τα περάσματα στον Τούρκο ακόλουθο Άµυνας, αντισυνταγµατάρχη Σ. Γιουκσέλ, αξιωµατούχο του Γενικού Επιτελείου Στρατού, με σκοπό να «κλείσουν οι τρύπες» που επιτρέπουν στους μετανάστες να εισέλθουν στη χώρα!!!!!!!!!!!!
Απο την "Επικοδομητική" επίσκεψη του ΓΕΣ στην Τουρκία:



• Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. προς τον Αμερικανό Πρέσβη: Δεν αφήνουμε τους μετανάστες να φύγουν από την Ελλάδα.
Όχι δεν διαβάσατε λάθος. Αντί η ΕΛ.ΑΣ. να προστατεύει την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες, αντί να "σφραγίζει" τα σημεία εισόδου στην χώρα μας, έχει ταχθεί στο να "σφραγίζει" τα σημεία εξόδου, ώστε να τους εμποδίζει να φύγουν από την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου "ενημέρωσε" τον πρέσβη των ΗΠΑ ότι δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στα λιμάνια της Κορίνθου, της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας αλλά και στα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης!!! Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι ότι ολόκληρη η χώρα μας, έχει μεταβληθεί σε ένα χώρο υποδοχής και αποθήκευσης μεταναστών, τους οποίους οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν. Και αντί η Ελληνική Αστυνομία, η οποία πληρώνεται από το υστέρημα του ελληνικού λαού, να προσπαθεί να ανακόψει την μεταναστευτική ροή, το μόνο που κάνει είναι να φυλά επί της ουσίας τα σύνορα των άλλων κρατών, αδιαφορώντας για το τι συμβαίνει εντός της ελληνικής επικράτειας.


Ασφαιρα τα άρματα μάχης από το 2005! Η Ελλάδα διαθέτει αυτή τη στιγμη τα πιο σύγχρονα άρματα μάχης στον κόσμο τα Leopard 2 A6HEL τα οποία και προδοτικός είναι άσφαιρα αφού ακυρώνονται με διάφορα προσχήματα οι διαγωνισμοί για την προμήθεια των άκρως απαραίτητων πυρομαχικών των 120mm!





Χωρίς Τορπίλλες τα Νέα υπερσύχγρονα υποβρήχια U-214. To ίδιο και με τα πιο σύγχρονα συμβατικά υποβρύχια του κόσμου (μην ακούτε την δυσφίμηση ότι «γέρνουν» κλπ.) εκκρεμεί η παραγγελία υπερσύγχρονων τορπιλλών καθιστώντας τα απλά ένα πανάκριβο και υπερσύγχρονο οπλικό σύστημα το οποίο όμως ΔΕΝ μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως τις ικανότητές του!




Σβήνει ο στόλος μας Σε πλήρη ακινησία εντός του ναυστάθμου βρίσκονται τουλάχιστον δύο φρεγάτες, ενώ υπολογίζεται ότι ακόμα και σε πλήρη κινητοποίηση είναι πρακτικά αδύνατον να παραταχθούν στο Αιγαίο περισσότερα από επτά φρεγάτες από τις 14 (10 κλάσης “S” και 4 κλάσης MEKO 200HN) συν τις δύο που βρίσκονται σε διεθνείς αποστολές!
Οι αξιωματικοί του Π.Ν. «βομβαρδίζουν» καθημερινά την πολιτική ηγεσία με σημειώματα για την «πετσοκομμένη» επιχειρησιακή ικανότητα των κύριων σκαφών του στόλου, ενώ χαρακτηριστικό της απόλυτης ένδειας είναι ότι δόθηκε εντολή να «κανιβαλιστούν» και δύο πυραυλάκατοι Super Vita που δεν έχουν παραδοθεί ακόμα στο Π.Ν. λόγω μη διάθεσης ενός ελάχιστου κονδυλίου 2,5 εκατ. ευρώ για την εγκατάσταση κάποιων συστημάτων. Απίστευτα γεγονότα όπως η "μετάγγιση" λιπαντικών (ούτε λάδια για τα πλοία δεν αγοράζουν) από την μία φρεγάτα στην άλλη, έχουν γίνει, πια, συνήθεια...


Πώληση-ιδιωτικοποίηση της Αμυντικής βιομηχανίας της χώρας. Σύμφωνα με τις επιταγές της τρόικα θα πρέπει να «ξεφορτωθούμε» και την αμυντική βιομηχανία μας.


Αντιγράφουμε την είδηση:
ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010 ΟΙ 3 ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΚΑΙ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ "ΕΛΒΟ" - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, "ΕΑΒ" - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΚΑΙ Η "ΕΑΣ" - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.
Η "ΕΛΒΟ" ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΑ "ΤΟΜΠ" - ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ "ΛΕΩΝΙΔΑΣ-1", "ΛΕΩΝΙΔΑΣ-2", ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ "ΤΟΜΑ" - ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ΜΑΧΗΣ ΠΕΖΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ "ΤΟΜΑ" BMP-3.
Η "Ε.Α.Β." ΕΙΧΕ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ F-16, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΔΟΛΙΩΣ ΜΕΣΩ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ "MIRAGE".


ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΕΑΝ ΠΩΛΗΘΟΥΝ Η "ΕΛΒΟ" ΚΑΙ Η "ΕΑΒ",
ΠΡΩΤΟΝ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ F-16 ΚΑΙ ΤΩΝ "MIRAGE 2000", ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΔΟΛΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ.


ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΕΑΝ ΠΩΛΗΘΕΙ Η "ΕΛΒΟ", Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ "ΤΟΜΠ" ΚΑΙ "ΤΟΜΑ" ΩΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ LEOPARD, Μ-48 ΚΑΙ Μ-60.


Όλη αυτη η εγκατάλειψη μόνο τυχαία δεν είναι: Όταν ετοιμάζονται εθνικές υποχωρήσεις πρέπει να προηγηθούν μονομερείς μειώσεις εξοπλισμώ για να δικαιολογηθεί η εκγκατάλειψη της εθνικής μας κυριαρχίας στο Αιγαίο.


ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Το μεγαλύτερο όμως έγκλημα διαπράχθηκε όταν ο πρωθυπουργός μας κλήθηκε από τον Πούτιν στη Ρωσία και του πρόσφερε βοήθεια ΠΡΙΝ μας βάλει με το ζόρι ο ΓΑΠ στο Δ.Ν.Τ, διαβάστε:


ΠΙΕΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΔΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ. O ΠΟΥΤΙΝ ΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΕΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΕΙ ΟΜΟΙΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ 450 ΕΛΑΦΡΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ «ΤΟΜΑ BMP3» ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.


ΜΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΟΡΟΥΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΡΟΗ ΦΘΗΝΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΕΝΙΣΧΥΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΖΩΤΙΚΑ «ΤΟΜΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΩΣ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΣΚΟΠΙΩΝ, ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ), ΚΑΙ ΕΘΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ. (ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΙΟΝΙΟ:
O ναύσταθμος του Δυρραχίου στην Αλβανία κατασκευάστηκε με τουρκικά κεφάλαια για να φιλοξενεί τουρκικά υποβρύχια!!
Για πρώτη φορά βρίσκεται τουρκικό υποβρύχιο στην Αλβανία και αυτό είναι μια στρατηγική περικύκλωσης της Ελλάδας ...μια και δικαιωματικά πλέον θα υπάρχει τουρκική παρουσία και από τα δυτικά .)




ΟΜΩΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΥΛΟΓΩΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΑ 2 ΕΩΣ 3% ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ, ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟ «ΔΝΤ», ΗΤΟΙ ΣΕ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ «ΔΝΤ» ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΗΤΟΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.


Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ: «ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ «ΔΝΤ»».





1. ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
Ναι λοιπόν αγαπητοί φίλοι. Το υπ΄αριθμόν ένα πρόβλημα της ελληνική κοινωνίας είναι η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και η ΑΝΟΧΗ σε όσα συμβαίνουν γύρο μας.
Κοσμοϊστορικές αλλαγές γίνονται στη χώρα μας κι ο Έλληνας τις παρακολουθεί αδρανής, υπνωτισμένος, αποστασιοποιημένος, αδιάφορος και οι περισσότεροι εγκρίνοντας και χειροκροτώντας τις αλλαγές αυτές. Οι εξηγήσεις είναι πολλές και ποικίλουν όχι μόνο από ομάδα σε ομάδα αλλά και από άτομο σε άτομο.
Προσπαθώντας να βρω μια λογική εξήγηση κατέληξα στα παρακάτω συμπεράσματα στο γιατί ο Έλληνας νιώθει πελαγωμένος, παγωμένος και προπαντός ξεκρέμαστος:


1. Χάθηκε η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη μας στα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα και στα πρόσωπα που τα στελεχώνουν.
"Μετά από αυτούς ποιος? έρχεται η ερώτηση αντί απάντησης. Άστο, αδελφέ, μην το ψάχνεις! Όλοι ίδιοι είναι! Οι χθεσινοί, οι σημερινοί και οι αυριανοί, μια από τα ίδια, κι ο λαός στο περίμενε! Το ίδιο έγινε το 1981 με το επαναστατικό κίνημα του ΠΑΣΟΚ, το ίδιο το 1990 με τον Μητσοτάκη, το ίδιο και το 2004 με τον νεότερο Καραμανλή". Τι καταφέραμε? Δώσαμε διαβατήριο και μια νέα ευκαιρία στους πολιτικούς να μας οδηγήσουν πιο βαθιά στον πάτο του βαρελιού και να μας φτάσουν σε μεγαλύτερο αδιέξοδο!"


2. Δεν μπορεί να εμπνεύσει ούτε και το συνδικαλιστικό κίνημα. Απαξιώθηκαν οι κομματικοποιημένοι συνδικαλιστές με τις μέχρι τώρα κινήσεις τους και στάσεις τους.Βάθρο ανέλιξης στην πολιτική κονίστρα υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια ο συνδικαλισμός. Αν μελετήσουμε την πορεία των νυν αλλά και των τέως πολιτικών μας, θα διαπιστώσουμε, ότι άλλοι ξεκίνησαν την πολιτική τους καριέρα είτε από τα φοιτητικά τους χρόνια είτε έκαναν βάθρο τον επαγγελματικό τους συνδικαλισμό.
Ο απλός εργαζόμενος κόσμος τους ακολουθούσε, προσδοκώντας στο όνειρο να καλυτερεύσει την καθημερινότητάς του, προσφέροντας στο συνδικάτο τις ετήσιες εισφορές του, οι οποίες γίνονταν συνέδρια, φανφάρες, καλοπέραση και δημόσιες σχέσεις για τους αρχισυνδικαλιστάδες μας.
Τους ακολουθήσαμε στα κελεύσματά τους και απεργήσαμε προσφέροντας μεροκάματα στο βωμό των παιχνιδιών τους. Οι μεν αριστεροί για να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και οι εκάστοτε κυβερνητικοί για να μην απαξιωθούν στα μάτια των εργαζόμενων. Απεργήσαμε για Σαντινίστας, για Καντάφι, για Αραφάτ, για Κάστρο, για τη σάρα και τη μάρα...


3. Σήμερα, έπρεπε να έρθει το Δ.Ν.Τ. για διαπιστώνουμε ότι ακόμα και οι οργανώσεις με ...κοινωφελή προσφορά, ήταν ή εξελίχθηκαν σε οργανώσεις μαϊμούδες με μόνο σκοπό, πολλές φορές ακόμα κι αθέμιτο, στο ίδιο προς τους συμμετέχοντες όφελος.


4. Δεν υπήρχε χρόνια τώρα κοινωνική αλληλεγγύη και κοινωνική σύνδεση. Η κάθε ομάδα, ομαδούλα και ομαδίτσα εργαζόμενων φρόντιζε μόνο για τα κέρδη της συντεχνίας της κι αδιαφορούσε για τον υπόλοιπο κοινωνικό ιστό. Πότε ο κόσμος στάθηκε αλληλέγγυος στις απεργίες των γιατρών, των δικηγόρων, των εκπαιδευτικών, των ταξιτζήδων, των γεωργών, των λεωφορειούχων κ.λ.π? Και γιατί να σταθεί, όταν τα αιτήματά τους ήταν τελείως συντεχνιακά και συγκρουόμενα με τα συμφέροντα των υπόλοιπων?


5. Η άνιση κατανομή πλούτο ανάμεσα στους νεοέλληνες είναι ακόμα μια αιτία που δεν τους αφήνει να συμπλεύσουν. Δεν υπάρχει κοινός παρονομαστής. Ο χορτάτος δεν μπορεί να καταλάβει τον πεινασμένο, αν δεν έχει νιώσει ποτέ του την πείνα. "Μαγιά" υπάρχει σε πολλούς ακόμα. Η παραοικονομία λειτουργούσε από δημιουργίας του ελληνικού κράτους. Αντέχουν πολλές κοινωνικές ομάδες, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, για πολλά χρόνια οικονομικής κρίσης.
Εξακόσια δισεκατομμύρια καταθέσεις σε Ελβετικές τράπεζες, αλλά και οι θυρίδες των ελληνικών τραπεζών γεμάτες με ομόλογα, μετρητά και πλάκες χρυσού. Θα κάνουν υπομονή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων τους με μόνο στόχο να μη χαλάσει η καθημερινότητά τους και η εικόνα τους ή θα αγωνίζονται σπασμωδικά ορισμένες προνομιούχες συντεχνίες, όπως βλέπουμε να γίνεται σήμερα, να κρατήσουν τα κεκτημένα τους.


6. Δε θα μιλήσω για τους βολεμένους ανθρώπους του πνεύματος. Αυτοί κραυγάζουν με τη σιωπή τους. Ανέλαβαν την ευθύνη της ανευθυνότητας και του ραγιαδισμού τους. Ξεπληρώνουν παλιά χρέη και χρωστούν όπως φαίνεται πολλά.


7.Οι επαναστάσεις των Αραβικών κρατών έγιναν από νέους και άνεργους πτυχιούχους, γιατί εκεί υπήρχε συσσωρευμένη και η οικογενειακή φτώχεια Αντίθετα, στην ελληνική πραγματικότητα η οικογένεια αντέχει ακόμα, όχι μόνο να συντηρεί το άνεργο μέλος της, αλλά και να του παρέχει και τα έξοδα διασκέδασής του. Άντε μόνο να περιοριστεί ελαφρώς ο αριθμός εξόδων και τα "σφηνάκια" από τρία να γίνουν δύο!


8. Αποδείξαμε και αποδεικνύουμε ακόμα και σήμερα ότι είμαστε ο λαός του"τι με νοιάζει εμένα" και του"δεν μπορώ να κάνω τίποτα!". Μοιρολάτρες σε όλο μας το μεγαλείο, ατομιστές, ηττοπαθείς, ανεκτικοί, ωχαδερφιστές, ωφελιμιστές, ευκολόπιστοι - πρόσφατο παράδειγμα οι Δημοτικές εκλογές - πολύγνωμοι, ξερόλες, μικρόψυχοι, ριχτόλογοι , φοβισμένα ανθρωπάκια, επαναστάτες χωρίς αιτία, αλλά μακριά από την επανάσταση με αιτία και καλοπερασάκηδες! Είμαστε ο λαός "του ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε κι ό,τι αρπάξει ο κ...ς μας!


9. Εκτονώνεται ο Έλληνας με τις ατελείωτες συζητήσεις στις κοινωνικές του συναναστροφές, με την παρακολούθηση των οργισμένων τηλεφωνημάτων στον Παπαγιάννη, με τις φωνές ορισμένων έξω από τα σπίτια των πολιτικών, με τα σχόλια και τις επιστολές σαν τη δική μου στα blogs, πιστεύοντας ότι κάτι κάνουμε!
Δεν κάνουμε τίποτα! Στρουθοκάμηλοι είμαστε που κρυβόμαστε από τα απτά και σοβαρά προβλήματα της πραγματικότητάς μας! Φυγόδικοι είμαστε και υποκριτές, για να δικαιολογούμε την αποχή και την αποποίηση ανάληψης των ευθυνών μας! Καμένοι και χαμένοι από χέρι είμαστε! Ζωντανοί νεκροί και δεν το έχουμε ακόμα καταλάβει!


Ως πότε όμως θα παρακολουθούμε με απάθεια τους εαυτούς μας μέσα από παραμορφωτικούς καθρέπτες? Είναι στο μόνο που δεν μπορώ να εκφράσω άποψη. Αυτό εξαρτάται από την αλλαγή στάσης και συμπεριφοράς μας! Εξαρτάται, από το βαθμό ωρίμανσής μας και τελικά αναλάβουμε τις συλλογικές μας ευθύνες απέναντι στους εαυτούς μας και πολύ περισσότερο στις επόμενες γενεές!


By Kerberos

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/3/11 19:14

    Εύγε... Συγχαρητήρια.

    Έγραψες αρκετά που δεν τα ήξερα και έχω τρελαθεί.

    Τι προδοσία είναι αυτή θεέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/5/12 13:26

    ΕΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *