ροή ειδήσεων

Αγανακτισμένοι στον Αερολιμένα Ρόδου

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Κύριε αερολιμενάρχη,
Είμαστε αγανακτισμένοι …ΟΜΩΣ δυστυχώς προς το παρόν είμαστε αναγκασμένοι να σας... καταγγείλουμε Ανώνυμα μιας και όπως καταλαβαίνεται δε μπορεί να γίνει διαφορετικά ,αφού θα κινδυνεύαμε να μείνουμε άνεργοι , ενημερώνουμε εσάς τον αερολιμενάρχη της Ρόδου σαν προϊσταμένη αρχή , την κοινή γνώμη της Ρόδου και τις αρμόδιες αρχές για την εργασιακή τρομοκρατία και τις παρατυπίες στη φύλαξη του αεροδρομίου που τελικούς αποδέκτες έχουν εμάς τους εργαζόμενους στην Brinks ,(υπηρεσία φύλαξης ΚΑΡ ΔΙΑΓΟΡΑΣ)
Δεν πιστεύουμε ότι κάτι θ αλλάξει…
Πιστεύουμε όμως ότι η αγανάκτηση των ολίγων θα αφυπνίσει και τους υπολοίπους συναδέλφους να αντιδράσουν… η ώρα δεν αργεί που θα αντιδράσουμε με κινητοποιήσεις εν μέσω τουριστικής σαιζόν.
Γνωρίζεται ότι οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί θα πρέπει να περνά από τρία διαφορετικά φίλτρα πριν γίνει γραπτή αναφορά και αυτό για να μην πέσει στην αντίληψη της υπηρεσίας σας ? Και πιστέψτε μας ότι έχουν γίνει τόσα λάθη και παραλήψεις που πολλές φορές κινδύνευσε να εκτεθεί ο αερολιμένας και η εταιρία μας αλλά… ευτυχώς με την παρέμβαση των προϊσταμένων μας τίποτε δεν έφτασε στ αυτιά σας.
Γνωρίζεται ότι σε πολλές θέσεις οι φύλακες δεν είναι τόσοι στον αριθμό όσοι οφείλει η εταιρία να έχει και αυτό διότι είτε είναι Κυριακή ή βράδυ και η εταιρία δε θέλει να πληρώσει το 75% ή το 25 % επιπλέον?
Αυτά δεν τα λέμε εμείς αλλά ο ίδιος όπως υπογράφει … ο station manager στο αεροδρόμιο χωρίς να ξέρουμε από πού παίρνει τέτοιες εντολές και πια συμφέροντα θέλει να εξυπηρετήσει.
Γνωρίζεται ότι άλλο πρόγραμμα κατατίθεται στην επιθεώρηση εργασίας , άλλο πρόγραμμα πάει στην εταιρία μας και άλλο καταθέτουν στην υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας δηλαδή σ εσάς ?
Γνωρίζεται ότι την περασμένη Κυριακή 22-05-2011 δεν παρουσιάσθηκαν για εργασία 14 φύλακες ενώ ήταν στο πρόγραμμα που σας έχουν καταθέσει με αποτέλεσμα την ελλιπή φύλαξη ?
Ο ζήλος των συναδέλφων που ήταν στο αεροδρόμιο απέτρεψε τα χειρότερα.
Γνωρίζεται ότι αυτό γίνεται σε καθημερινή βάση , δηλαδή ενώ σας έχουν δηλώσει κάποιους στο πρόγραμμα που έχουν καταθέσει στην υπηρεσία σας στην πραγματικότητα έχουν ρεπό, είναι εις γνώσιν σας αυτό ? Αν όχι τι συμφέροντα εξυπηρετούνται και γιατί δεν κάνετε τους ελέγχους που θα έπρεπε έτσι ώστε να εντοπίσετε τις παρατυπίες αυτές και να προφυλάξετε τους εργαζόμενους και το δημόσιο χρήμα ?
Γνωρίζεται ότι κάποιοι από εμάς τους φύλακες ενώ έχουμε δηλωθεί στο πρόγραμμα του αεροδρομίου και έπρεπε να βρισκόμαστε σε κάποιο σημείο εντός του αεροδρομίου με εντολή ο station manager μας στέλνει στο λιμάνι ή σε διάφορα ξενοδοχεία για να παραλάβουμε αποσκευές εκεί ?
Αυτό γίνεται εις βάρος των υπολοίπων συναδέλφων μας που μένουν πίσω και καλύπτουν τα κενά που δημιουργούνται.
Γνωρίζεται ότι οι προϊστάμενοι μας πολλές φορές μας καθυβρίζουν και μας απειλούν, ότι θα μας απολύσουν όλους εάν ανοίξουμε το στόμα μας ? και όταν απευθυνόμαστε σ αυτούς πρέπει να μιλάμε στο πληθυντικό ενώ εκείνοι απευθύνονται σε μας με απαξία ?
Γνωρίζεται ότι οι χώροι που έχουν παραχωρηθεί στην εταιρία για γραφειακές εγκαταστάσεις έχουν μετατραπεί σε Άνδρο ακολασίας και σεξουαλικής παρενόχλησης καθώς και άσκησης ψυχολογικής βίας ?
Γνωρίζεται ότι ο station manager περιφέρεται με πολιτική περιβολή, προς πείσμα των υπολοίπων συναδέλφων του και ενώ είναι δηλωμένος καθημερινά στο πρόγραμμα ποτέ δε βρίσκεται στη θέση του? γνωρίζεται ότι έρχεται καθημερινά στις 9.30 με 10 και φεύγει στις 15.00 επίσης δεν σταματά λεπτό να μας υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να ενοχλούμε τον μουστακαλή Μαλ…. τάχα μου διευθυντή μας( όπως τον αποκαλεί ) για να μην του χαλάμε την ηρεμία και τον κουβαλάμε στο αεροδρόμιο … με αποτέλεσμα να χαλάμε την απολλώνια ηρεμία του station manager ? Γνωρίζεται ότι όποτε αναζητήσουμε τον διευθυντή μας είναι πάντα απασχολημένος και δεν απαντά ποτέ στα τηλέφωνα ? αλήθεια εσείς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του ή κρύβεται και από την υπηρεσία σας ?
Γνωρίζεται ότι με την απειλή δεν θα μας προσλάβουν μας ανάγκασαν να υπογράψουμε μια αποικιοκρατική σύμβαση εργασίας με την οποία αποδεχόμασταν ότι η εξόφληση των δεδουλευμένων μας θα γίνεται στο τέλος του επόμενου μήνα κι όλα αυτά σε παράβαση της εργατικής νομοθεσίας ? είναι εις γνώσιν της υπηρεσίας σας ?

Μερικοί ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ φύλακες της Brinks
Στον Αερολιμένα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/5/11 10:59

    χερομε που επιτελους καπιος βγηκε να πει τι γινετε στο αεροδρομιο με τους security. πρεπει επιτελους να σταματισει αυτη η τρομοκρατια του υπαληλου . κατη αναλογο γινετε και στο λημανη και αν αναλαβει και φετος μια αλλη εταιρια την φιλαξη της παλιας πολης θα διλονει αλλο αριθμο υπαληλον και αλλο μισθολογιο απο οτι περνουν κανονικα. ευχομαι να ξιπνισουν η υπεφθινοι σε αυτα τα μερι και να κανουν εναν σοβαρο ελενχο και μην βαλετε τους ιποτιθεμενους προισταμενους γιατι και αυτη μεσα στο κολπο ειναι και τα περνουν απο τιν εκαστοτε εταιρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/5/11 12:09

    Τί γίνετε εδώ πέρα;;;

    Μιχάλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/5/11 12:46

    ολα γινονται δηθεν οτι υπαρχει κριση
    εδω ειναι διεθνες αεροδρομιο εξηπειρετει χιλιαδες τουριστες και δεν υπαρχει γιατρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/5/11 13:20

    ρε παιδια εδω ο κοσμος χανετε αυριο μπορει να μην εχει κανενας δουλεια ουτε στο δημοσιο!!! και στον ιδιοτικο τομεα με εξεφτελιστικους μισθους και εσεις λετε για πραγματα που συμβαινουνουν παντου και παντα, μαλλον δεν εχετε καταλαβει οτι ζητε στην ελλαδα και οχι στην γερμανια.
    πειτε δοξα το θεο που εχετε τον μισθο σας και ταιζετε τις οικογενειες σας και αφηστε τις δηθεν καταγγελιες για να θηγεται προσωπα καικαταστασεις που ισιως δεν εξυπηρτησαν δικα σας συμφεροντα. τοσο καιρο γιατι δεν κανατε καταγγελια? μολις αλλαξε η εταιρια σας ηρθε? οκ!! καταλαβαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενα μεγάλο μπράβο στους απλούς εργαζόμενους που τους έλαχε η μοίρα να εργάζονται σε εταιρίες sequrity αυτού του επιπέδου, που είχαν την τόλμη να δημισιοποιήσουν ένα θέμα πολύ σοβαρό, για την ασφάλεια των αεροδρομίων και των αεροπορικών πτήσεων, για την στιγνή εκμετάλευση των εργαζομένων και την παράτυπη είσπραξη χρημάτων, τα οποία δεν τα δικαιούνται και κάποιοι τους τα εγκρίνουν και τους τα αποδίδουν, χωρίς να τους ελέγχουν.
    Είναι ένα μεγάλο θέμα το οποίο κάποιοι που έχουν την ευθύνη στην Πολιτική Αεροπορία, σκοπίμως δεν το αντιμετωπίζουν.
    Ποιός ελέγχει το πόσο και πιό προσωπικό απασχολούν
    Πιός ελέγχει την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα του έργου τους
    Ποιός ελέγχει την εφαρμογή και υλοποίση της σύμβασης του έργου τους.
    Ποιός ελέγχειτην εν γένει συμπεριφορά τους.
    Σ' αυτή τη συγκυρία που περνάει η χώρα μας και ο λαός της, όλα θα πρέπει να ελέγχονται και να επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις
    Κατά συνέπεια ο έλεγχος των εργασιακών θεμάτων, των θεμάτων που άπτονται της ασφάλειας των αεροδρομίων και των πτήσεων καθώς και ο έλεγχος των δαπανών που καταβάλει το Ελληνικό Δημόσιο κρίνεται όχι απλά αναγκαίος, αλλά άμεσος και επιτακτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/5/11 14:59

    μολις το εργο αλλαξε χερια οι γατουλες που δεν ευνοηθηκαν εβγαλαν νυχια... τυχαιο?? δεν νομιζω!!
    μπραβο θα τους λεγαμε εαν το εκαναν απο την αρχη οχι μετα απο τοσα χρονια!! και εμεις δουλεψαμε εκει και ξερουμε και γιαυτους που γραφουν και γι'αυτους που δεν απαντουν!!!

    Ελενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/5/11 15:56

    Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ.

    Ο ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΚΕΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ!!!!

    ΟΥΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ!!!

    ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!!!
    ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΦΙΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ!!!ΔΟΥΛΕΥΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!

    Λ Υ Σ Τ Ε ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Γ Ε Λ Ο Ι Ο Ι !!!!!

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΟΥ ΝΥΧΤΑ-ΜΕΡΑ ΕΡΓΑΖΟΝΑΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΑΡΌΛΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ!!!

    ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΚΙΝΚ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΦΗ (ΣΤΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ-ΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ)ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥΛΜΑΝ ΝΑ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!!!!

    Α Ε Ρ Ο Λ Ι Μ Ε Ν Α Ρ Χ Η & ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Α Κ Ο Υ Τ Ε ΡΕ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/8/13 14:27

      Ετσι που το περιεγραψες μου θυμησες το αεροδρομιο στο Ηρακλειο κρητης. Αν εξερεσουμε το περιπτερο.
      Τι διαολο. Ολα τα αεροδρομια της Ελλαδας με καρμπον τα βγαζουν?

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος29/5/11 16:01

    Εγώ λέω ότι βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι υπάρχει η εταιρια και θα μπορούσαν να απευθυνθούν εκεί οι θιγόμενοι από τέτοιου είδους συμπεριφορές, αν πραγματικά ισχύει κάτι τέτοιο.Πρέπει να τιμούμε την εταιρία η οποία μας δίνει εργασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/5/11 16:06

    ΦΙΛΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/5/11 16:07

    Ή ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ !!!
    Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ κ ΠΟΘΗΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΣΤΟΛΗ , ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΕΠΕΣΕ ΑΑΑΑ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΛΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΕΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος29/5/11 16:14

    Εντάξει ρε φίλε δεν είπαμε ότι φυλατε κανα σουπερ μαρκετ αλλά δε φυλάτε και τις εγκαταστάσεις της NASA έλεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος29/5/11 16:26

    Τί είναι η NASA; Αμερικανόμυαλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος29/5/11 16:29

    ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΙ΄? ΑΠΛΑ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΤΑΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΕΛΑΗΔΟΥΣΑΝ , ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΡΑ 1+1 = 4 ΣΩΣΤΟ ? , ΣΩΣΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος29/5/11 16:32

    NASA ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΟΥ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΕ,ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΟΛΗΤΑΡΙΑ ΗΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΗΓΗΘΗΚΕΣ ? ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος29/5/11 16:39

    εσυ κυριε που λες ονοματα το δικο σου γιατι δεν το λες? φοβασαι???? ο ανθρωπος που αναφερεις και αυτα που λες τα βλεπει και η οικογενεια του αφου εχεις τα κοτσια γραψε και το ονομα σου!!!! γιατι δεν το γραφεις???? αφου το παιζεις μαγκας παιξτο σωστα με αρχ.....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος29/5/11 16:48

    ontos sto aerodromio epikratei ena xaos.kala 8a kanoyn na to idiotikopoihsoyn na mpei mia taksh.oso gia tous sekioyriti pragmatika mono seciourity den einai.proxtes sto limani bghke mia ksan8ia me forema mauro apo klub ntymenh.thn rothsa an einai seciourity kai apanthse nai,alla thn fonaksan ektaktos to proi otan efyge apo to klub...eleos..kai mphke mesa meta gia upnako.sobarh fulaksh die8nous limena...20 xrona paidakia pou gyrnane apo klub.idea den exoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος29/5/11 17:02

    ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ ΝΤΑ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ?
    ΕΔΩ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ,
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ.
    ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΦΕΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος29/5/11 17:04

    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΠΑΝΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος29/5/11 18:20

    ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΑΔΕΛΦΙΑ & ΑΔΕΛΦΕΣ ΗΡΕΜΙΑ ΗΡΕΜΙΑ .
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ.
    ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΟΝΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ Ν ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΔΙΑ ΜΑΓΙΑΣ ? ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ , ΠΩς ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ .
    ΑΣ ΜΗ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΧΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΟΙ ΕΣΤΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος29/5/11 19:04

    ΑPLA MERIKOI GIA NA MA8ENETAI: ICTS = SYMFERONTA TSIXLA, KOMBOLOI K ARAXTOI SE ENA PAGKAKI ME TITLO CHIEF MANAGER K GREEK LOVER aaaa mhpws na pros8esw k takouni meik ap etsi apla gia na sas kaluptw oles k olous? !!!! TA AISXOI K OI AKOLASIES SE ENA DWMATIAKH STON 2o h' sths toualetes(to exw dei k auto a8ela mou gia anagkh mou phgaina k osoi 3erete apo rodo sto isogeio exei mono toualetes!!!) epi 6 xronia den ta eide kaneis???? twra mesa se 10 meres kolastike h BRINKS k 3afnika exete k gnwmh? giati re malakes den sas phrane h' giati pleon den mboreite na ta kenete? k sthn telikh telikh hotel check-in den kanate prin? mala... se merikous apo mas pou ta 3eroume mhn lete k sthn telikh telikh an den sas aresei kanenas den sas parakalese eseis parakalesate aste thn 8esh sas gia merikous allous pou 8eloun na doulepsoun k oxi na exoun to komboloi sto xeri(h' opou allou telos pantwn to eixate olo auton ton kairo)... k swsta to anaferei kapoios allos gia pes to onoma sou k epi8eto gia na doume exeis ta @@? oxi bebaia.. etsi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος29/5/11 19:29

    sto prohgoumeno sxolio 2 palies apo tis prwtes!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος29/5/11 19:39

    η καταγγελια εγινε στις 09:00 και αυτος που αναφερετε οτι εβαλε στολη επιασε δουλεια στις 07:00 μηπως τελικα την φοραει παντα? δεν κολλαει αυτο που λετε!!! εκτος εαν βλεπει το μελλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος29/5/11 19:40

    RE SYNADELFOI STA Q CAFE DEN EIMASTAN POY HRTHE O ATHINAIOS TO MEGALOSTELEXOS POY ANTI NA MAS KALOSORISEI MAS FONAZE GIA TA TILEFONA POY TON PERNAN AKOMA DEN EIXE FTASEI TA BISMATA KAI META APO LIGO ANEROYSE TA LOGIA TOY LEGONTAS GIA THN KOLLHTH TOY OTI PREPEI NA TIS XROSTAME XARI POY MAS PIRAN STHN DOYLEIA?????
    ORAIOI EISTE OLOI ...........ALLA LETE KAI ALLA ΚΑΝΕΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος29/5/11 19:49

    TORA POY TO LES KATI MOY ERXETAI STO MYALO....SAN NA THIMAMAI KATI POY ELEGE ENAS PROIGOYMENOS SHIFT TIS ICTS(Kos LAGOGIANNIS)GIA THN SIGKEKRIMENI..TELIKA EIXE DIKIO ALLA TON ADIKISAME TOTE....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος29/5/11 19:53

    A twra ta bazoume k me tous a8hnaious, agaphte tipote gia ta moutra SAS exete na peite? oxi bebaia!!!! etsi...? ta @@ sas kala ta 3ynate toso kairo.... katse katse na 3usw palies plhges... poia mou ekatse shmera? a h tade katse na ths balw 12wro oti ekane to a3izei h kopela doulepse sklhra 12 wres skipse skipse na kaneis ton "swmatiko elenxo" (to 2wro ston 2o)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος29/5/11 19:59

    @(STO) 29/05/11 19:49
    TI AKRIBWS ENNOEIS GIA TON /LAGOGIANNH GIATI MOU TA EXEIS MBERDEPSEI LIGO!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος29/5/11 20:05

    ρε παιδια παμε καλα?οι ιδιοι δεν ημασταν και πριν?ξεχασατε το καλοκαιρι που δεν ειχαμε ουτε ενα ρεπο στο προγραμμα?ξεχασατε που ολοι δεν ερχοντουσαν και τους καλυπταμε οι υπολοιποι(ICTS)στα ποστα για να βγαινει η δουλεια?η μηπωσ ξεχασατε τουσ μισθους μας που ηταν ιδιοι με αυτων που δεν ερχοντουσαν ποτε?????και το γραφειο μασ ελεγε αυτα ειναι κ αμα σασ αρεσουνε?οταν ζητουσαμε το επιδωμα του εποπτη και δεν μασ το βαζανε και μασ λεγανε περιμενε να δουμε μηπως εχει γινει λαθοσ και τελικα ποτε δεν μαθαιναμε....οταν ειχαμε μονο δυο μηχανηματα και δουλευαμε(2008-2010)πεντε ατομα και στα δυο,και δεν τολμουσαμε να μιλοησουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος29/5/11 20:12

    A gia sou progoumene!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος29/5/11 20:14

    APANTHSH 19:49
    AYTO POY ELEGE O k.LAGOGIANNHS GIA THN KOPELA POY TA EIXE ME ENAN POY EPAIRNE SYNENTEYJH TIS BRINKS A RE LAGOGIANNH DIKIO POY EIXES TOTE...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος29/5/11 20:26

    ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ Κ.ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΡΩΤΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΑΜΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΕΚΑΝΑ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ????
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ???Η ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΟΤΑΝ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ .ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΙΣ BRINKS ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΙ ???????????ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ .ΚΟΠΕΛΕΣ ΒΑΡΑΤΕ ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΙΣ ICTS HTAN K .ΤΕΩΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.. ΜΑΓΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος29/5/11 20:28

    ΝΤΡΟΠΗ (ΚΥΡΙΟΙ) ΕΤΣΙ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΒΟΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΜΑΓΑΖΙ.. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος29/5/11 20:29

    oxi glyke mou h' glykia m gia thn icts milaw ka8ara k gia ton agaphmeno sas "arxhgo"! oswn afora ton kyrio lagogiannhs na 8ymi8ei thn kopela poy eipe na diw3ei epeidh h8ele thn kopelia pou o pateras ths htan sthn pyrosbestikh gia na mbei k ekeinos mias pou to eixe apo8umeno!!!! h mhpws tosa xronia pou epeze to "komboloi" 3exase?! oxi tipota allo o "arxhgos" sas edwse yposxesh pou den krathse se emena k emeina xwris douleia teleutaia mera enw mou eixe pei oti 8a me krathsei xeimwna alla bebaia ta symferonta tou koumbarou htan poio shmantika!!!!eseis oi epomenoi den ta 3erete ayta rwthste k emas tous prwtous!!!! prwth seira, prwth xronia!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος29/5/11 20:36

    prohgoumenh apnthsh gia 19:49

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος29/5/11 20:40

    an thimamai kala 2 shift doyleya n tote is tin icts kai xeromai poy synexisan kai me aytin giati toylaxiston einai dikaioi kai den kanoyn xares se koritsopoyla apla einai tipikoi kai gia ayto synexisan . giati oi alloi 3 o enas koimotan kai roxalize kai otan ksipnage epaze farma .oallos boleye sto programma toys filoys toy kai oallos apla ekane malakies o allos teos proistamenos epidi xasame to ergo toy eipame gia ena peristatiko kai mas esprokse kiolas ante pigaine apo ekei mas eipe tora ksipnisate .
    poy den katagrafame ta amajia sta kaysima kai mas elege na toys pername oloys xoris natoys elegxoyme .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος29/5/11 20:42

    mazi sou 20:40

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος29/5/11 20:52

    re paidia gia ton k.matsi lete?o touristas me ta hands free sta aftia?poy proteraiothta toy htan to gimnastirio kai meta oi "doyleia"?
    to patrol toy aytokinitoy o k. matsis poy to ekane telika? stoys peykoys gia krepes me mia aithairia iparxh sthn thesi toy sinodigoy?
    ton blepame mono stoys elegxoys k emeis k o aerolimenas.
    mas dioxate kai kratoysate to siggenoloi sas to ximona.aaaaaaaa!!!!!!!!telika tin apolisi pote tha mas tin dosete k .matsi?h tha mas tin fate kai ayti.
    xasate tis theseis sas k pathate plaka!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος29/5/11 20:55

    re paidia ti sas ekane o kainoyrios diefthintis ( o moystakalhs)?sas peirazei poy leei se oloys mas kalimera?kai toylaxiston blepoyme kapoioys na endiaferontai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος29/5/11 21:03

    ela nte 20:55 pou o *allos* *h koketa* anebaine panw sta skalia sths 11am me hfos basilomitor!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος29/5/11 21:05

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ SCREENERS ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ?ΤΟΝ ΠΟΘΗΤΟ?ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ?ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ?ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Κ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ?ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ?ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΧΝΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ?ΟΧΙ ΟΛΟΙ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΟ ΟΦΕΙΛΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ Κ.ΠΟΘΗΤΕ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΤΙΜΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΤΕ Κ ΤΟ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.Κ ΑΣ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ...ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΡΩΗΝ AGENT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος29/5/11 21:09

    KYRIE MATSI ORAIO TO GRAMMA PROS TON AEROLIMENARXI KAI TOYS ALLOYS FOREIS POY SYNTAKSATE ME THN K ANTONAKI .KAI EIS ANVTERA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος29/5/11 21:14

    eimai me ton 21:05 eimai H 19:04!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος29/5/11 21:14

    21:05 συμφωνω ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! ας τα πει καποιος!
    ευχαριστουμε κ. Ποθητε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος29/5/11 21:16

    ela re 21:09 ta eipes ola! mono gia mia fora na elege dhmosios oti metaneiwse gia tis mala... pou ekane giati ta eipe prive thn teleutaia fora k den metrane!!!!!!!
    19:04 - prwto post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος29/5/11 21:22

    <19:04 egw pou arnh8hka sthn kyria (se eisagwgiaka) Antwnakh na gyrisw giati me phre thl k mou eipe hmaste sthn euxaristh 8esh na sas enhmerwsw oti h etaireia mas 8elei na synergasth gia akoma mia sezon. >apanthsh na peis ston matsh oti k na mhn eixa douleia den 8a erxomouna meta to paixnidi tou me ton kyrio mastixa/komboloi/greek lover k bale!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος29/5/11 21:41

    RE PAIDIA AS MOU PEI KAPOIOS PIA XRONOLIGIA TELIWSE TO LYKEIO O POTHITOS ? TO NYXTERINO ENNOW , KAI META POU PIGE KAI EGINE O PANEPISTIMONAS TOY EIDOUS ? SIGA TA AVGA SIGA TON PROISTAMENO POU KATAFERE MESA SE 15 MERES NA KANEI TIS KLIKES POU EKANE O MATSIS KAI OI GYRO APO AFTON MESA SE 5 XRONIA.
    SAS PROKALW NA MOU PEITE. A KAI O MATSIS O ARXIGOS MAS OPOS TON LEGAME ME TO KOUSTOUMAKI KAI TA HANDSFREE TI ROLO EPEKSE TELIKA S AFTI TIN EPISTOLI PROS TON AEROLIMENARXH EPEIDH DEN TON PIRAN STRAVOSE KAI TORA TA LEEI XYMA ? AS MAS PEI POSES FORES EIMASTAN XORIS TIS VASIKES MAS VARDIES KAI MAS EVGENE O PATOS GIA NA ANTAPEKSELTHOUME?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος29/5/11 21:46

    nai mas emathe afta pou kseroume o pothitos les kai mas didakse ton tetragonismo tou kyklou o agrammatos dikigoros de lew! alla molis pire aksiwma o pothitoulis tin eide ligo pidixtoulis ... mia allh aplh AGENT ante paidia perastika mas mpleksame kai den to exoume katalavei akomi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος29/5/11 21:57

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΘΗΤΟΣ ΠΑΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ 7 ... ΧΑΧΑΧΑ;ΧΑΧ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ? Ο ΠΟΘΗΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ ΕΧΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 10 ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΕ 3Ή 4 ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΟΡΕΣΕΙ ΣΤΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ... ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΟΥΚΛΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος29/5/11 22:00

    Ρε μάγκες προς τη το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός.
    Μανατζαρεοι και επόπτες ? αξιόλογοι δεν υπήρχαν και ούτε τώρα υπάρχουν. .
    Όλοι είναι χωρίς βιογραφικό που να το διαβάζεις και σου πέφτει το σαγόνι
    Όλοι προσωπικά συμφέροντα εξυπηρετούν χωρίς να γνωρίζουν τον εθνικό κανονισμό ασφαλείας και από ποσά άρθρα αποτελείτε αεροδρομιακή πεδία μεσάνυχτα παρά πέντε
    Σε ένα αεροδρόμιο σουρωτήρι η αυστηρότητα εξαντλείται στο προσωπικό που τους είναι και γνώριμο.
    εμάς τούς απέξω μάς ενδιαφέρει γιατί δεν μάς ενημερώσατε για το καμαράκι στο δεύτερο όροφο για ρίξτε λεπτομέρειες άνοιξε κάπου ίδρυμα και δεν το μυριστήκαμε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος29/5/11 22:03

    mallon den sas peirane esas tous teleutaious gia auto to misos, kaimena mou paidakia... h' isws na sas xalase to gegonos oti o po8htos sas perase kamia fora kamia "pseutikh bomba" gia na ma8etai pws einai se sxhma mbas k katalabete telika thn douleia pou prepei na kanete k oxi thn douleia pou nomizzzzzzate oti kanate ( to na bafeste k na mou eiste wraioi sto mhxanhma mbrosta) auto gia sas tous teleutaious apo emena thn prwth pou den filisa kwlo oute eglipsa gia na paw sthn douleia phga me ta @@ mou!!!! 19:04

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος29/5/11 22:06

    22:00 paidi m esy exw mia ypopsia oti den eisai apo tous prwtous h' tous mesaious telos pantwn...mallon ta teleutaia ante 2 xronia na eisai ekei....h' hsoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος30/5/11 00:02

    to thema einai oti to lykeio to nyxterino to evgale me 19.5 kai exei parei 2 aristeia itan prwtos sto sxoleio kai prwtos stin taksi..to prwto aristeio itan prwtos sto sxoleio kai to deytero prwtos stin taksi..kai tis 4 xronies itan aristouxos..katalabes panepisthmona??den yparxei despoinis M.M. ayth h lexh sto elliniko lexilogio.me agapi o prwin simathitis tou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος30/5/11 00:59

    ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΗ, ΞΑΝΘΕ ΑΓΟΡΙΝΑ ΠΟΘΗΤΕ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ...ΒΛΕΠΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑ , ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΛΑ ΔΕ ΣΕ ΕΙΠΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ . ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ για ρηξε μια ματια στο λεξικο του ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ . ΑΡΙΣΤΟΥΧΕ ΤΟΥ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΓΑΒΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος30/5/11 01:05

    ΠΟΘΗΤΕ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΣΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ... ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΣΚΛΑΒΑΚΙΑ,ΑΑΑΑΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο <> ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΕΧΕΤΑΙ.ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΟΥ ΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΧΕΙ ΣΑΝ RINGTONE, ΚΑΤΙ ΜΕ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος30/5/11 01:14

    γυμνοσάλιαγκα 01:05, ερπετό, κακομοίρη που βρήκες μια τρύπα στο blog για να τρυπώσεις και να ξεράσεις τη κοπριά που καταναλώνει η ψυχή σου... ελληναρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος30/5/11 09:00

    edo giatro den exi mesa sto aerodromio.eginan pola peristatika me touristes.kirie nikitiadi pou einai i giatri ipirxan dio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος30/5/11 11:53

    Ginane oloi oi agrammatoi aksiologoi epixirimaties.Apo klitires dimarxoi kai tin exoun dei san na piasane ton papa apo ta a.....a
    to paizoun kati.Ante na mi kseraso!
    Gia na balei i athina mia taksi, ekei mesa giati de mporo na katalabo me ti aksiologiseis ginane oi mexri xthes anideoi ,dieythintes kai syntonistes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος30/5/11 13:11

    σταθμαρχη εχει στο αεροδρομιο;αλλιως να παρουν αυτόν από την πάτρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος30/5/11 13:16

    paidia agapame pothito !!!
    xaxaxaxa gia sou re pothite antra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος30/5/11 15:16

    μονο η δικαιοσυνη θα βαλει μια ταξη!
    και θα φανει τι αρτια δουλεια προσφερει ο Ποθητος. πειτε οποια κακια-χολη- και οτι αλλο μπορει να υπαρχει μεσα σας απλα και μονο γιατι δεν εχετε αλλο τροπο για να το απαξιωσετε και να ταρακουνησετε την θεση που καποιοι του επιστευτικαν!!! δεν ξεκινησε απο διευθυντης ουτε εκανε σχεση με ανοτερο για να παρει την θεση!! ανεβηκε με την αξια του το πισμα του και τη θεληση του!!! οσοι εχουν προβλημα.... δυστυχως δεν μπορει να αλλαξει κατι γιατι ειναι αξιος!!!! πραγματικα λυπαμαι παρα παρα παρα πολυ που υπαρχου τετειοι ανθρωποι!!!! παιδια οσοι θελετε να τον ποθητο μην ξανα γραψετε τιποτα θα μιλησουν με αυτους που πρεπει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος30/5/11 15:22

    οσοι θελετε να τον στηριξετε μην ξανα γραψετε.
    ηθελα να γραψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος30/5/11 16:11

    Παιδια φτανεια ποια σας παρακαλω,ας τελειωσει το θεμα εδω.Υποθηκαν πραγμματα τα οποια δεν επρεπε να ακουστουν,αρκετα ρεζιλι γιναμε δημοσιος,η εταιρεια αλλαξε παει και τελειωσε,ας γυρισουμε ολοι σελιδα,και να κανουμε ολοι μια νεα αρχη,για το καλο αλλων μας.Το τη εγινε τοτε ανηκει ποια στο παρελθον,ας τα διαγραψουμε ολοι απο το μυαλο μας.Αυτο το οποιο θα ηθελα για αλλη μια φορα να πω ειναι ας ηρεμισουμε ολοι και να μην γραφτει τιποτα ποια σε αυτην ιστιοσελιδα η οποια εχει κανει κακο σε ολους μας.Ειμαστε σε μια περιοδο οικονομικης κρισης και θα ειναι κριμα καποιες οικογενειες να μεινουν χωρις ψωμι στο τραπεζι τους.Σας παρακαλω αν εχετε λιγο φιλοτιμο,ληξτε το εδω.Ευχομαι να ακουστει η ευχη μου,και μακαρι να την πραγματοποιησετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος30/5/11 17:11

    pia diakiosyni re paidia tha paremvei giati yparxei skandalo diladi to paradexeste ap oti vlepw. to kako den to kaname emeis alla oi lathos xeirismoi twn diefthintwn mas mi zitate kai ta resta twra , emeis poy eimaste edw mesa kai ergazomaste stin ypiresia fylaksis gnwrizoume poly kala oti eginan kai ginonte adikies megales me eksiyperitiseis se vardies px an kai oi entoles einai diaforetikes. (kserete synadelfoi se poia anaferomai stin kyria synadelfo mas poy erxetai stis 16.30 kai fevgei stis 12 to vrady diladi kanei vardia mia kai monadiki komeni kai ramenh sta metra ths , afti einai h dikaiwsynh gia na kserw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος30/5/11 17:15

    ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΘΗΤΟΥ . ΑΝΤΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος30/5/11 17:19

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ: << H ΚΛΙΚΑ TOY STATION MANAGER >> ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΝΟΥ Ο STATION MANAGER ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΣΕ ΕΠΟΠΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος30/5/11 17:39

    Από τη στιγμή που ο συντάκτης του "άρθρου" αναφέρει τόσα στοιχεία, ας τα καταθέσει στον εισαγγελέα. Είναι σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος30/5/11 18:13

    65 post kai oute ena apo aytous poy katonomastikan telika oloi ta idia sk...a
    e oxi kai o pothitos agios o pio lalakas antras...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος30/5/11 18:32

    Παιδια ολοι στην Ελλαδα ζουμε..ολοι τα ιδια σκατα ειναι....μακαρι οι αγανακτησμενοι να ειχαν @@ ...ετσι θα γινοταν κατι...απλα τωρα εβαλαν τα χερακια τους και εβγαλαν τα ματακια τους ..ολοι μαζι....γιατι η ICTS ηταν πολυ χειροτεροι...νομιζαν οτι ειχαν πιασει τον παπα απο τα @@ και οτι δεν θα τους κουνουσε κανεις απο κει και στερουσαν το ψωμι ανθρωπων ικανων που πραγματικα δουλευαν με αξιοπρεπεια εκει μεσα...αλλα τετοιους ποιος τους θελει σημερα ..ολοι οι βρωμικοι βρισκουν δουλεια γιατι ο ενας εκβιαζει τον αλλο και ετσι εχουν παντα δουλεια...αλλα ροδα ειναι και γυριζει...οπως ο κ. Ματσης αδικησε πολυ κοσμο και ηρθε η ημερα της πληρωμης το ιδιο θα γινει με τον κ.Ποθητο και τον κ. Κουλιανο γιατι κι αυτοι αρνηθηκαν σε ατομα ικανα δουλεια απλα και μονο γιατι φοβηθηκαν .....ΥΠΟΜΟΝΗ.....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος30/5/11 19:09

    Εντάξει καταλάβαμε....
    επειδή δεν ξαναπροσληφθήκατε αρχίσατε τις καταγγελίες.....
    Δεν παίζεστε εσείς οι ροδίτες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος30/5/11 20:17

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ICTS.....
    OΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΕ ΣΤΗ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ (ΑΝ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ) ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΑΝ ΔΙΑΡΚΩΣ!!!!
    ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ (ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑΜΕ ΒΑΡΔΙΑ Η ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΧΟΛΑΣΟΥΜΕ) ΤΑ ΚΑΨΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ SIFT ΤΗΣ ICTS ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ. ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥΣ "ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ 10ΗΜΕΡΟ ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΡΗ ΣΕ ΜΕΝΑ" ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΟΤΙΜΩΝ ΚΥΡΙΩΝ SIFT ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ!!!!!ΚΙ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΒΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΑ 1950 , ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΗ ΒΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!!ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΒΟΛΕΨΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΛΟ ΧΩΡΙΟ ΕΡΓΑΖOTAN ΩΣ SECURITY ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΠΟΠΤΕΣ!!!Ο "ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ" ΠΡΩΗΝ SIFT ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ SECURITY ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΜΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος30/5/11 20:22

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ICTS HTAN NA ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΜΑΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΥΠΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!!ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΣΙΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΑΡΓΕΙΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ Σ/Κ ΦΕΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ICTS ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΕΝΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ!!!!ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΣΕΣ ΑΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!!!!
    ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΕΠΙ ICTS ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΑΝ, ΕΝΩ ΟΙ SIFT, OI ΕΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΑΝ (ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ, ΤΕΚΝΩΝ, ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ, ΤΡΙΕΤΙΑΣ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, SCREENER K.A.) ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟ Q CAFE ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ BRINKS!!!!
    ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ BRINKS ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ (ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ)ΟΣΟΙ ΔΕ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΑΠΩΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΛΙΣΤΑ ΜΑΥΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ!!!
    ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ TO HOTEL CHEK IN, ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ICTS, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ????ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ICTS EIXAME!!!!
    ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΗΣ iCTS, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΒΑΡΔΙΑ Η ΝΑ ΣΧΟΛΑΣΟΥΜΕ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ Η Η ΒΟΗΘΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΑΧΘΗΚΕ ΣΕ ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΩ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ΤΗΣ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ Η ΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!ΑΝ ΡΩΤΟΥΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΑΠΑΝΟΥΣΑΝ "ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΣ"
    ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ICTS ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝΕ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΧΩΡΗΣΑΝΕ (ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ) ΠΡΩΗΝ SIFT ΚΑΙ AGENT ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος30/5/11 20:23

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ: Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ICTS ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΥΡΩ ΣΤΗΣ 11 ΚΑΙ ΜΙΣΗ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ) ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΧΟΛΟΥΣΕ ΣΤΗΣ 2 ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ. ΤΑ Σ/Κ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΕΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ. Α ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΙ ΚΙΩΛΑΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΑΜΝΗΣΙΑ...
    Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΙ ΣΤΗΣ 7 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 11 ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΕΘΕΤΩΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ (ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ), ΞΕΡΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑ Ο AGENT ΚΑΙ Ο ΕΠΟΤΗΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΕΤΑΙ!!!! Ο ΠΡΟΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!Η ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ????
    Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΩΣ ΑΝΔΡΟ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΕΠΙ ICTS ΦΥΣΙΚΑ, ΜΕΤΑΞΥ 2 ΠΡΩΗΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΩΝ SIFT ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ!!!!!!ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΑΞΟΚΟΛΙΕΣ (SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ) ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ, ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ, ΣΤΗΝ EXTRA, KATV APO THN ΠΥΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙ ICTS ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ICTS!!!!!ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!!!

    ΜΠΡΑΒΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ICTS!!!!!
    KYNDYNEYAME NA TIS ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ BRINKS ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕ ΜΟΝΟ ΤΟΣΕΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ?????
    ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΟΤΙ ΤΟΣΟ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ???? ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΩΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ???Α ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΤΑ Σ/Κ???ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ????Α ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ BRINKS (ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ!!!!

    Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος30/5/11 20:25

    TON SEPTEMVRI THA PESOUN POLLES APOLISEIS SOURGELA OLOI SAS ARXISTE NA PSAXNETE DOULEIA..XA XA XA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος30/5/11 20:26

    ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ICTS!!! KAI NA ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΩΡΑ ΔΟΞΑ ΣΥ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος30/5/11 20:43

    tragwdia to kanate theatra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος30/5/11 20:55

    ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΟ INTERNET ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ? ΤΙ? ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ? ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΙΣΕΙ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ? Π@Π@ΡΙΑ ΜΕΝΤΟΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ Η ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ.ΕΔΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΩΛΟΒΑΡΑΜΕ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ? ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΗΜΙΣΥ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ICTS ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ BRINKS... O ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΛΑΣΠΟΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΜΕΙΣ OI AGEND ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος30/5/11 21:11

    efoson to 90% tou staff eine to idio tote kai to mpourdelo eine anoixto aplos tsatsa alaxe kai eine kai pothiti xe xe xe xe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ανώνυμος30/5/11 21:21

    to wraiotero sxolio file....etsi akrivws....
    E L L A D A R A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος30/5/11 22:36

    ΑΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ!!!!!!ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΣΑΣΤΑΝ ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ?????ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ!!!!ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 2500 ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΥΝΕΤΕ!!!!ΓΙΑΤΙ
    ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΟΙ AGENT ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ!!!!!ΑΣ ΕΡΧΟΣΑΣΤΑΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΑ!!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ!!!!
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΨΑΧΝΑΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ !!!!!
    ΟΠΟΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος30/5/11 22:46

    εχετε μεγαλο κολημα με τον ποθητο επιβεβαιωνετε την ζηλια σας σε καθε σας φραση.... και επισης απο καθε σας λεξη φαινεται το επιπεδο σας φανταζομαι λοιπον ποιοι ηταν ΤΕΛΙΚΑ οι ρουφιανοι.... εσεις που ειστε εκτος τωρα και κανατε μια ΜΟΥΦΑ καταγγελεια για να τραβηξετε την προσοχη και υποθεσατε οτι με την λασπολογια θα τριξετε την προαγωγη του ΠΟΘΗΤΟΥ αλλα η εταιρια ξερει ποσο αξιος ειναι και θα τον κρατησει που να σκασετε!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ!!!! εαν καταφερε μεσα σε 15 20 μερες να κανει ολα αυτα που αναφερετε τοτε.... τι να πω ολοι οσοι εχετε μυαλο και λογικη θα καταλαβαιτε οτι ειναι μια τσουφια και απο ΖΗΛΙΑ καταγγελια επειδη δεν ξανα πηραν καποιους στην δουλεια!!!
    ελπιζω οταν θα πρεπει να εχετε στοιχεια για να στηριξετε ολα αυτα που κατηγορειτε για τις νεες θεσεις να τα εχετε για να τα προσκομισετε και στον εισαγγελεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αλλιως ζητηστε συγνωμη και σταματηστε ΕΔΩ!! με οποια παραπανω βρησια απλα επιβαρυνετε την θεση σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ανώνυμος30/5/11 22:50

    Τ-Ε-Λ-Ο-Σ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος30/5/11 22:53

    Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΩΣ ΑΝΔΡΟ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΕΠΙ ICTS ΦΥΣΙΚΑ, ΜΕΤΑΞΥ 2 ΠΡΩΗΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΩΝ SIFT ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ!!!!!!ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΑΞΟΚΟΛΙΕΣ (SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ) ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ, ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ, ΣΤΗΝ EXTRA, KATV APO THN ΠΥΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙ ICTS ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ICTS!!!!!ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ανώνυμος30/5/11 23:01

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΕ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ Ε????? ΕΜ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΟΚ ΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΡΧΗ!!!!!!ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΥΤΟ!!!!
    ΑΝΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ανώνυμος31/5/11 01:28

    polles paroimies ton antiproswpeyoyn...opoios skavei to lakko toy alloy peftei o idios mesa...ki ayto vevaia kai gia osoys vriskontai akoma kai twra ekei mesa me ypoylo tropo patwntas panw se alloys...tha erthei kai h seira toys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ανώνυμος31/5/11 08:16

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΟΡΕΣΕ ΓΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΒΑΡΔΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ? ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΨΩΜΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΦΟΥΡΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ανώνυμος31/5/11 08:16

    Ανώνυμος είπε...
    εχετε μεγαλο κολημα με τον ποθητο επιβεβαιωνετε την ζηλια σας σε καθε σας φραση.... και επισης απο καθε σας λεξη φαινεται το επιπεδο σας φανταζομαι λοιπον ποιοι ηταν ΤΕΛΙΚΑ οι ρουφιανοι.... εσεις που ειστε εκτος τωρα και κανατε μια ΜΟΥΦΑ καταγγελεια για να τραβηξετε την προσοχη και υποθεσατε οτι με την λασπολογια θα τριξετε την προαγωγη του ΠΟΘΗΤΟΥ αλλα η εταιρια ξερει ποσο αξιος ειναι και θα τον κρατησει που να σκασετε!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ!!!! εαν καταφερε μεσα σε 15 20 μερες να κανει ολα αυτα που αναφερετε τοτε.... τι να πω ολοι οσοι εχετε μυαλο και λογικη θα καταλαβαιτε οτι ειναι μια τσουφια και απο ΖΗΛΙΑ καταγγελια επειδη δεν ξανα πηραν καποιους στην δουλεια!!!
    ελπιζω οταν θα πρεπει να εχετε στοιχεια για να στηριξετε ολα αυτα που κατηγορειτε για τις νεες θεσεις να τα εχετε για να τα προσκομισετε και στον εισαγγελεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αλλιως ζητηστε συγνωμη και σταματηστε ΕΔΩ!! με οποια παραπανω βρησια απλα επιβαρυνετε την θεση σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ανώνυμος31/5/11 08:21

    ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΒΑΡΔΙΑ Ο STATION MANAGER ΜΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΛΟΜΙΛΑΕΙ ΚΙΟΛΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΜΑΣ. ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΠΕ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ανώνυμος31/5/11 08:23

    ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ STATION MANAGER SIGA MHN KATSEI NA ASXOLHUEI MAZI MAS O EISAGGELEAS KAI ME TA KAMOMATA MAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ανώνυμος31/5/11 08:26

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΡΔΙΑ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΣ ? ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ? ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΑΡΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΗΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ UNDERCOVER EEEE?
    ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΒΑΡΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ? ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ Η ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΚΟΥΚΛΙΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ανώνυμος31/5/11 08:28

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ..... ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΒΑΡΔΙΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΓΑΝΤΑΚΙΑ ?
    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ανώνυμος31/5/11 08:30

    Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ Ο ΤΕΛΕΙΩΦΟΙΤΟΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΓΑΒΛΗΣ ... ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ανώνυμος31/5/11 08:32

    ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΑΙ ΑΓΟΡΙΝΕΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΟΘΗΤΟ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ .ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ανώνυμος31/5/11 08:34

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ICTS.....
    OΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΕ ΣΤΗ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ (ΑΝ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ) ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΑΝ ΔΙΑΡΚΩΣ!!!!
    ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ (ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑΜΕ ΒΑΡΔΙΑ Η ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΧΟΛΑΣΟΥΜΕ) ΤΑ ΚΑΨΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ SIFT ΤΗΣ ICTS ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ. ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥΣ "ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ 10ΗΜΕΡΟ ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΡΗ ΣΕ ΜΕΝΑ" ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΟΤΙΜΩΝ ΚΥΡΙΩΝ SIFT ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ!!!!!ΚΙ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΒΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΑ 1950 , ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΗ ΒΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!!ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΒΟΛΕΨΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΛΟ ΧΩΡΙΟ ΕΡΓΑΖOTAN ΩΣ SECURITY ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΠΟΠΤΕΣ!!!Ο "ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ" ΠΡΩΗΝ SIFT ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ SECURITY ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΜΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ανώνυμος31/5/11 08:36

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ICTS HTAN NA ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΜΑΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΥΠΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!!ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΣΙΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΑΡΓΕΙΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ Σ/Κ ΦΕΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ICTS ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΕΝΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ!!!!ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΣΕΣ ΑΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!!!!
    ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΕΠΙ ICTS ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΑΝ, ΕΝΩ ΟΙ SIFT, OI ΕΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΑΝ (ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ, ΤΕΚΝΩΝ, ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ, ΤΡΙΕΤΙΑΣ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, SCREENER K.A.) ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟ Q CAFE ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ BRINKS!!!!
    ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ BRINKS ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ (ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ)ΟΣΟΙ ΔΕ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΑΠΩΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΛΙΣΤΑ ΜΑΥΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ!!!
    ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ TO HOTEL CHEK IN, ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ICTS, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ????ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ICTS EIXAME!!!!
    ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΗΣ iCTS, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΒΑΡΔΙΑ Η ΝΑ ΣΧΟΛΑΣΟΥΜΕ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ Η Η ΒΟΗΘΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΑΧΘΗΚΕ ΣΕ ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΩ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ΤΗΣ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ Η ΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!ΑΝ ΡΩΤΟΥΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΑΠΑΝΟΥΣΑΝ "ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΣ"
    ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ICTS ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝΕ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΧΩΡΗΣΑΝΕ (ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ) ΠΡΩΗΝ SIFT ΚΑΙ AGENT ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ανώνυμος31/5/11 08:37

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ: Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ICTS ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΥΡΩ ΣΤΗΣ 11 ΚΑΙ ΜΙΣΗ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ) ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΧΟΛΟΥΣΕ ΣΤΗΣ 2 ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ. ΤΑ Σ/Κ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΕΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ. Α ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΙ ΚΙΩΛΑΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΑΜΝΗΣΙΑ...
    Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΙ ΣΤΗΣ 7 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 11 ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΕΘΕΤΩΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ (ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ), ΞΕΡΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑ Ο AGENT ΚΑΙ Ο ΕΠΟΤΗΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΕΤΑΙ!!!! Ο ΠΡΟΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!Η ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ????
    Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΩΣ ΑΝΔΡΟ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΕΠΙ ICTS ΦΥΣΙΚΑ, ΜΕΤΑΞΥ 2 ΠΡΩΗΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΩΝ SIFT ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ!!!!!!ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΑΞΟΚΟΛΙΕΣ (SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ) ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ, ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ, ΣΤΗΝ EXTRA, KATV APO THN ΠΥΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙ ICTS ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ICTS!!!!!ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!!!

    ΜΠΡΑΒΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ICTS!!!!!
    KYNDYNEYAME NA TIS ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ BRINKS ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕ ΜΟΝΟ ΤΟΣΕΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ?????
    ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΟΤΙ ΤΟΣΟ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ???? ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΩΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ???Α ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΤΑ Σ/Κ???ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ????Α ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ BRINKS (ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ!!!!

    Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ανώνυμος31/5/11 08:38

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΖΗΛΕΙΑΣ.....

    ΝΑΙ ΖΗΛΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΜΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ

    ΝΑΙ ΖΗΛΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΕΦΡΑΔΙΑ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ( ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΜΕΓΓΑΒΛΗΣ)

    ΝΑΙ ΖΗΛΕΨΑΜΕ ΤΑ ΠΥΚΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ ΜΑΛΛΙ

    ΝΑΙ ΖΗΛΕΨΑΜΕ ΤΟ ΑΓΕΡΟΧΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΟΥ ( ΤΥΠΟΥ ΓΥΦΤΙΚΟ ΔΡΕΠΑΝΙ )

    ΝΑΙ ΖΗΛΕΨΑΜΕ ΤΑ ΤΡΕΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ . ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΟΛΗ.

    ΝΑΙ ΖΗΛΕΨΑΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ανώνυμος31/5/11 08:42

    ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΩ .

    ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ , ΠΡΟΣΕΞΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΡΕΠΟ ΚΑΙ Ο ΜΕΝ ΚΑΙ Η ΔΕ ΔΕ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΛΑΩ ΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΚΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΗΛΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ανώνυμος31/5/11 08:46

    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑ SO LONG.
    KAI ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΤΕ ΠΗΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚEΙΟΥ Ο ARISTOYXOS TO 2010 ?
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΕΤΡΑΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ 2010 ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ?
    ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ ΕΕΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΠΑΛΙ.

    ΑΝΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ανώνυμος31/5/11 08:50

    ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ STATION MANAGER SIGA MHN KATSEI NA ASXOLHUEI MAZI MAS O EISAGGELEAS KAI ME TA KAMOMATA MAS

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Η ΟΧΙ!!! ΑΛΛΑ ΤΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ!!!!
    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ανώνυμος31/5/11 08:50

    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ , ΜΗ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ανώνυμος31/5/11 11:08

    ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ?
    Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 4.30 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Β.ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΟΡΟΦΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΔΥΝΗ ? Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ?
    ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΤΩ ΑΔΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ανώνυμος31/5/11 11:16

    ΕΛΕΟΣ!!!!!
    ΠΗΓΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΑ BRINKS ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!!!!ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ Η ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ (ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ) ΑΥΤΟΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΜΕ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ (ΑΝΩ ΤΩΝ 1800 ΕΥΡΩ) ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΗ!!!!ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ!!!! ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ????ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΒΑΡΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΑΡΚΗΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΟΧΙ????
    ΝΤΡΟΠΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ!!!!
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΛΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ!!!!
    ΕΜΕΙΣ ΔΗΛ. ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ???? ΚΑΠΟΤΕ ΙΣΧΥΑΝ ΔΕ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΑ!!!!
    ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΩΗΝ (Η ΚΑΠΟΙΟΙ) ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ!!!!
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ????
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ Ο ΑΠΛΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!!!
    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!Ε ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗ!!!
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΑΡΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΧΟΛΗ!!!!!
    ΔΕΝ ΠΕΡΗΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ανώνυμος31/5/11 11:35

    to na katigoreite etsi xwris na skefteste oti o an8rwpos aytos exei kai oikogeneia,einai mono misos kai kakia tipota allo....alla mou erxetai mia idea sto myalo....isws kai na aresei se olous...8elete na milame me onomata kai na poume oloi ayta pou kseroume?? de nomizw na sas aresei giati an anoiksw to stoma mou 8a kleisoun polla spitia mazi m'ayto pou pate na kleisete....8elete na to kanoume??alla vevaia oxi oti 8a stamatisoume mono s'ayto to sait...ayto einai gia paidakia....an 8elete ayto 8a synexistei ki eksw gia na ta ma8oun oloi...ti lete?? symfwneite??egw pantws den exw provlima...kanena!!!!de milaw mono me logia ennoeitai yparxoun ki apodeikseis...poly 8a to i8ela pantws na symfwnisete..min rixnete laspi stous allous gia na kalupsete ta dika sas aisxi...dystyxws gia sas ta kseroume ola.....tin epomeni fora milame me onomata an 8elete....ok????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ανώνυμος31/5/11 11:42

    apantisi stin 08:50...gia peite ma s ekei pou pigainate sto viologiko pernagate kala i myrize??ki an synexisete 8a grapsw kai gia to msn fysika pou sas episa o andras sas kai ton vgalate diastimoploio....an synexisete 8a einai eis varos sas....eyxaristw..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ανώνυμος31/5/11 12:59

    Re paidia egw eimai ektws aerodromiou alla parakolouuw ta sxolia sas.Auton ton po8ito prepei na ton zileuete para poli exei bgalei nyxterino kai exei ftasei ekei pou einai mpabo tou eseis oi upolipoi apla dixnete to epipedo sas.MPRABO PO8ITE prepei na eise kai gamo ta paidia gia na asxolounte toso poloi mazi sou.Mhn to bazeis kato apla emple3es me xoriates.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ανώνυμος31/5/11 14:14

    nai nai ase ton zilevoun giati eftase sto fegari xaxaxaxaxa pes tou ma progothei ligo giati tha pesei kai tha faei ta moutra tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ανώνυμος31/5/11 14:23

    Δεν εχει σημασια τι εχει τελειωσει κανεις αν εχει 10 πτυχια ή αν ξερει 10 γλωσσες και εγω πτυχιουχος ειμαι με μετατυχιακα master κλπ κλπ αλλα δουλευω υπαλληλος σε συνεργειο καθαριοτητας και ξερετε γιατι? γιατι ξερω (μεχρι τωρα τουλαχιστον) οτι 1η του μηνα θα πληρωθω...οσο και αν φαινεται παραξενο στις μερες μας υπαρχει αυτη η σιγουρια... καθε μερα ιδρωνουμε ολοι μας... η δουλεια δεν ειναι ντροπη παιδια... σιγουρα υπαρχουν προβληματα παντου... ενα να μην ανεχεστε ομως στον χωρο της εργασιας: την καταπατηση της αξιοπρεπειας σας... φιλικα σε ολους και εμεις οι πολιτες σε εσας οφειλουμε κατα ενα μερος και μαλιστα μεγαλο, την ασφαλεια του νησιου μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Ανώνυμος31/5/11 14:26

    και προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν εχω κανενα "μεγαλο" ποστο... τζαμια καθαριζω με το μηχανακι στους δρομους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Ανώνυμος31/5/11 15:30

    Ενα εχω να πω..το επίπεδο καθε ανθρώπου φαίνεται στην αγανάκτηση και σε κάποια δύσκολη στιγμή...Λυπαμαι για αυτους που χάνουν τη δουλεια τους, αλλα η οργη και το μίσος περρισευουν σε κάποιους εδω μέσα...Κοιταξτε το καλυτερο για εσας και σταματηστε λασπολογία....
    Αυτό που κανετε να ξέρετε θα γυρίσει πισω σε εσας...κανόνας στη ζωη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Ανώνυμος31/5/11 16:00

    Αν δεν μπλοκαρουν οι υπευθηνοι του συγκεκριμενου block,τα σχολια που γινονται καθημερινα για αυτο το θεμα που εχει παρει τεραστιες διαστασεις,και θυγονται ανθρωποι και οικογενιαρχες,θα κανω μηνυση,κατα τον ανθρωπον που το διαχειριζονται.Εχω ειδη στην κατοχη μου τηλεφωνα και διευθηνσεις τον υπευθηνων.Γι αυτο εσεις που το διαχειριζεσται ειναι ωρα να σταματησετε να απολαμβανεται διαβαζοντας τα σχολια τον ανθρωπον και καντε μια ποιο σοβαρη δουλεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Ανώνυμος31/5/11 16:29

    i ellada kaigetai...o kosmos menei xwris douleies... noiwthoume tuxeroi osoi pairnoume estw ena basiko mistho ki eseis asxoleiste me MALAKIES!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ανώνυμος31/5/11 17:06

    οι εν λόγω απειλές παραπέμπουν σε άλλες εποχές που εμείς δεν είχαμε γεννηθεί. Εδώ θα μπορούσε να πει κάποιος ότι όταν το έχεις χαραγμένο στο DNA σου τότε τι ψάχνεις , ο νοών νοεί τω.
    Να φιμώσουμε την ενημέρωση τα μέσα το internet και όλα τ άλλα για να μην τους χαλάμε την ηρεμία.
    κάτι σε Μουμπαρακ μου φέρνει το σκεπτικό σου.
    Ξυπνήστε εδώ έγινε επανάσταση στην Τυνησία με τη χρήση του ίντερνετ , και επειδή με στεναχωρήσατε να μάθετε και τα τηλέφωνα στο tweeter & facebook γιατί εκεί επίσης γίνεται χαμός ποιο μεγάλος από τα σχόλια να τους κάνετε κι αυτούς μήνυση.
    Συνάδελφοι αντισταθείτε τώρα μην τους αφήνετε να σας εκβιάζουν με τέτοιες ανακοινώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ανώνυμος31/5/11 17:08

    και που να δείτε τι ακολουθεί ακόμη , θα τρίβεται τα μάτια σας σας το υποσχόμαστε.
    κουράγιο Συνάδελφοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Ανώνυμος31/5/11 17:15

    Το λάβαρο της επανάστασης της δικιάς μας δεν είχαμε την τύχη να ζούμε και να ο σηκώσουμε στην Αγία Λαύρα αλλά εδώ στη Ρόδο,
    υποσχόμαστε όμως τα σχόλια μας και η ενημέρωση που θα κάνουμε ότι θα είναι φωτιά και ΛΑΎΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Ανώνυμος31/5/11 17:18

    dhladh ti ennoeis to ergo tha einai eikonografimeno episis ?
    xaxaxaxaxaxa gelio pou tha pesei gia gelasei kathe pikramenos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Ανώνυμος31/5/11 17:20

    ΥΠΟΜΟΝΉ ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΙ , ΤΟ ΚΑΛΌ ΠΡΆΓΜΑ ΑΡΓΕΊ ΝΑ ΓΊΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Ανώνυμος31/5/11 18:11

    Παιδιά σάς παρακαλώ ηρεμήστε
    1 Με τα γραφόμενα σάς καταφέρατε να καταρτίσετε σαθρό ένα ολόκληρο χώρο δεν είστε οι μονοί που δουλεύεται στο αεροδρόμιο. και με τα γραφόμενα σάς προσβάλετε κάθε κλάδο που δουλεύει σε αυτό το ζωτικής σημασίας χώρο.
    2 Σήμερα τα διοικητικά σάς στελέχη ήταν στο αεροδρόμιο γιατί δεν ήρθατε σε επαφή μαζί τούς να συζητήσετε και να αντιπαρατεθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. απαγορευμενος31/5/11 22:52

    Αγαπητέ "συνάδελφε, αγανακτισμένε φύλακα της Brinks" στο αεροδρόμιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ, την ανωνυμία σου την κρατήσεις γιατί δεν έχεις το θάρρος της γνώμης σου.
    Τώρα όσον αφορά την καταγγελία σου ας τα πάρουμε από την αρχή.
    Αναφέρεις ότι φιλτράρουν τις αναφορές για να μην φτάσει στην αντίληψη καμιάς προϊσταμένης αρχής, μάλλον σου διαφεύγει και ίσως και εσκεμμένα ότι το ίδιο γινόταν και με την προηγούμενη εταιρία όλα αυτά τα χρονιά. Παρόλα αυτά η συνεργασία μας με όλους τους προϊσταμένους μας ήταν άψογη και ήρεμη.
    Μιλάς "συνάδελφε" για τον αριθμό των εκλεκτών ασφαλείας που επανδρώνουν τα σημεία , μα αν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό είναι προς το καλό γιατί πλέον κάθε εβδομάδα έρχονται καινούργιοι συνάδελφοι που περνούν την εκπαίδευση στο Σ.Π.Ο.Α , με την προηγούμενη εταιρία γινόταν το ίδιο και ίσως και σε χειρότερη μορφή αλλά πάλι λόγω της καλής σχέσης που είχαμε οι συνάδελφοι μεταξύ μας κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε τουλάχιστον μερικοί από εμάς. Πλέον έχουμε αυξηθεί σαν δύναμη από πέρυσι και το λέω μετά βεβαιότητας.
    Όσον αφορά τα βραδινά, Κυριακές και αργίες δηλαδή το 75% και το 25% αναρωτιέμαι με ποιο τρόπο το διαπίστωσες εσύ αυτό γιατί εμείς ακόμα δεν το έχουμε νοιώσει και μπορώ να πω ότι νοιώθουμε λίγο καλυτέρα από την πίεση διότι έχουμε μεγαλύτερη δύναμη συναδέλφων όπως προειπα.
    Θες να πεις αγαπητέ "συνάδελφε" ότι ξαφνικά όλα έγιναν προς το χειρότερο και ότι αυτοί οι κακοί άνθρωποι που είναι προϊστάμενοι μας έχουν κρυμμένη μια χατζάρα και είναι έτοιμοι να πάρουν κεφάλια;
    Μα σου θυμίσω ότι πάνω από το 95% προσελήφθηκαν στην Brinks;
    Μήπως ξέχασες πόσες απολύσεις έγιναν πέρυσι στις 31/10 με το τέλος την σύμβασης;
    Ίσως είσαι και εσύ ένας από το 5% πράγμα που λυπάμαι πολύ αν ισχύει και είναι και αυτός εκτός από το ότι δεν έχεις το θάρρος της γνώμης σου ένας λόγος που κράτησες την ανωνυμίας σου.
    Για θύμισε μου σε παρακαλώ "συνάδελφε" αφού δείχνεις ότι τα ξέρεις και τα θυμάσαι όλα πόσοι συνάδελφοι έχουν "τιμωρηθεί" τα προηγούμενα χρόνια όταν δεν παρουσιαζόντουσαν στην βάρδια για να αναλάβουν: Μπορώ να πω ότι όχι μόνο δεν τους είχε επιβληθεί κάποια "τιμωρία" σε πολλούς από αυτούς (εκτός πολύ λίγων εξαιρέσεων) αλλά πληρωνόντουσαν κανονικά κάθε τέλος του μήνα, επιβραβεύονταν μερικοί με το να μένουν ως μόνιμη δύναμη τον χειμώνα και οι υπόλοιποι επαναπροσλαμβανόντουσαν την επόμενη τουριστική περίοδο.
    Συμφωνώ βέβαια μαζί σου στο ότι οι συνάδελφοι δείχνουν ζήλο και χάρη στον ζήλο των συναδέλφων πολλά προβλήματα προσπερνιούνται. Αυτό είναι αλήθεια.
    Έχω μια ερώτηση να καταθέσω "πως μπορείς να ξέρεις τι δηλώνουν στην επιθεώρηση εργασίας και τι στον κύριο αερολιμενάρχη και στην Υ.Π.Α. καθώς επίσης ποιους έχουν δηλώσει στο πρόγραμμα που παραδίδουν στα διάφορα γραφεία; Άραγε και παλιότερα τα έλεγχες αυτά και τα ήξερες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ31/5/11 22:56

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
    Αγαπητέ "συνάδελφε, αγανακτισμένε φύλακα της Brinks" στο αεροδρόμιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ,
    Τώρα όσον αφορά τη μετακίνηση των συναδέλφων εκτός αερολιμένα, αυτό λέγεται "HOTEL CHECK IN" και γίνεται όσα χρόνια είμαι σε αυτήν την δουλειά που σημαίνει ότι γινόταν και με την προηγούμενη εταιρία. Σε αυτό το σημείο να σου επισημάνω ότι με την προηγούμενη εταιρία χρησιμοποιούσαμε δικά μας μεταφορικά μέσα ενώ τώρα μας παρέχει η εταιρία μεταφορικό μέσο. Και μην μου πεις ότι μας πλήρωνε τα καύσιμα γιατί δεν ήταν μόνο αυτό το έξοδο στα αυτοκίνητα είναι και πολλά αλλά. Αλήθεια γιατί δεν χρησιμοποιούσαμε το εταιρικό;
    Λυπάμαι πραγματικά που δηλώνεις συνάδελφος διότι αυτά που λες και όπως τα λες θίγουν όλους εμάς που δουλεύουμε στον χώρο και που υποτίθεται είμαστε συνάδελφοι σου. Προσπαθείς να δημιουργήσεις πρόβλημα στην εταιρία και κατά επέκταση στους συναδέλφους για λόγους που εσύ ξέρεις και φαντάζεσαι ότι εμείς όλοι οι άλλοι δεν μπορούμε να φανταστούμε και να καταλάβουμε
    Δείχνεις εμπάθεια προς εμάς και ειδικότερα προς σε έναν συγκεκριμένο συνάδελφο που σίγουρα δεν έχει εγκαταλείψει ποτέ τον εργασιακό χώρο ήταν είναι και θα είναι πάντα κοντά μας και ανάμεσα μας.
    Σίγουρα δεν έρχεται στις 9:00 και σίγουρα δεν φεύγει στις 15:00. Ο συγκεκριμένος συνάδελφος έρχεται καθημερινά στις 8:00 και φεύγει πολύ αργά το βραδύ. Αφού ενδεικτικό είναι ότι πολλές φορές τον βλέπουν και οι 3 βάρδιες. Και ο συγκεκριμένος (αναφέρεσαι στον εκτελώ χρέη προϊσταμένου)δεν έχει ούτε Κυριακές ούτε αργίες. Εν αντιθέσει με τον προηγούμενο που δεν τον βλέπαμε παρά μόνο όταν ερχόταν για "καφέ" δηλαδή μερικές ώρες κάθε τόσο και μερικές φορές όχι κάθε μέρα.
    Οπότε καλύτερα να προσέχεις τι λες γιατί δείχνεις τις προθέσεις σου και δεν πείθεις κανέναν τελικά. Ίσως και να διασκεδάζεις και μετρικούς με τις πράξης σου.
    Μιλάς για απειλές; Σε παρακαλώ να αναφέρεις μια
    Ενδεικτικά εγώ αναφέρω την διαταγή ότι "θα απολυθεί όποιος από τους μόνιμους του χειμώνα πάνε να κάνουν αίτηση στην Brinks καθώς επίσης και ότι όποιος ποτέ πάρει τηλέφωνο στα γραφεία της Αθήνας και τους ενοχλήσει θα τον έστελνε σπίτι του".
    Η αλήθεια αυτή είναι και οι προθέσεις σου φανερές πλέον.
    Και κάτι άλλο αγαπητέ "συνάδελφε" δεν κάνουμε τον κόκορα καλυμμένη στην ανωνυμία και την κότα στον εργασιακό χώρο.
    Αν είσαι όπως δηλώνεις συνάδελφος πράγμα που αμφισβητώ και μάλιστα αγανακτισμένος τότε εκτός από κότα είσαι και διπλά υποκριτής γιατί συνεχίζεις να εργάζεσαι σε έναν χώρο που σε τρομοκρατεί, σε καταπιέζει και σε παρενοχλεί σεξουαλικά κατά τα λεγόμενα σου.-

    ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ BRINKS ΣΤΟΝ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Ανώνυμος1/6/11 02:30

    ΚΡΙΜΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΡΜΕΝΟΙ/ΕΣ ΜΕ ΥΠΟΛΗΨΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΣΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΠΙΛΩΝΕΤΕ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΦΕΡΘΗΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ/ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ Η ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ.

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Ανώνυμος1/6/11 02:56

    ΕΙΠΑΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΩΡΟΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΙΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΕΜΑΣ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΤΣΙ , ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΦΙΞΗΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΥ ... ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΩΡΕΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΕΣ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.
    ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΕΤΑΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΚΕΙ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ , ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΤΛ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ , ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΧΑΣΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕ ΒΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΣΠΙΛΩΝΩ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ.
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΣΥΤΑ ΠΤΗΝΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΡΗΣΗ ...
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΤΙΝΟΥΣ ,
    ΑΑΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ Η ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ? ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ...ΜΟΥ ΕΤΑΞΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΠΟΠΤΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ.
    ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ 11 ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ 100% ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΝ ΟΧΙ 11 ΣΤΑ 11 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 9 ΣΤΑ 11 , ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΗΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Ανώνυμος1/6/11 03:06

    ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ?
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΩ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ (ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥ)

    ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΟΝΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΕΓΩ , ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ?
    ΑΝΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ.

    ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΡΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΒΓΑΛΤΕ ΑΚΡΗ :

    25 35 40 , KAI ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΛΙΓΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ
    AN KAPOIOS MOU APANTISEI TI SYMENOUN THA POUME TA ONOMATA MAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Ανώνυμος1/6/11 10:27

    Εμείς είμαστε που φοβόμαστε να πούμε τα ονόματα μα? Δεν είμαστε ανώνυμοι όπως λένε τα φιλαράκια σου που τους έδωσες προαγωγή και τους έκανες και συντονιστές. Γιατί δεν καταλάβαμε ποιος έγραψε το παραπάνω (ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ...)Αυτός που έκανες προαγωγή το έγραψε. Ποιός άλλος θα μπορούσε να γράψει τόσο καλά ελληνικά? Ενώ εσύ αναλφάβητε Πανεπιστήμονα?Πρόσεχε όμως γιατί έχεις και παιδί και σε είδαμε χθες το βράδυ με την κορούλα σου. Θα σε κάνουμε να πονέσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Ανώνυμος1/6/11 10:28

    apntisi ston 02:56....sxetika me tous epoptes pou 8a ginoun pou aneferes oti 8a steileis ta onomata giati ksereis apo twra poioi 8a einai mpraso sou sygxaritiria.....giati ki emeis mexri twra opote estelne o prwin "proistamenos" vgazame prwgnwstika alla dystyxws panta peftame eksw...ki ayto giati emeis eixame sta prwgnwstika atoma pou 8a aksizan na paroun ayti ti 8esi enw o k......matsis estelne gia epoptes atoma pou den to aksizan i itan syggeneis tou i eixan pesei tilefwna kai voi8ouse ta vismata....ayto den isxyei gia olous..eginan kai kapoioi pou to aksizan....toulaxiston twra kyrie i kyria elpizoume na ginoun pragmatikoi epoptes pou adiki8ikan apo ton prwin "kyrio proistameno" .....eimai sigouri oti sti lista pou 8elete na steilete exete mesa atoma pou to aksizoun apla den to kserete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Ανώνυμος1/6/11 10:32

    Κύριε Μουστακαλή
    πρόσεχε από δω και πέρα τις κινήσεις σου. Σε ξέρουμε καλά και σένα και την οικογένεια σου. θα έρθει η στιγμή που και συ θα το πληρώσεις πολύ ακριβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Ανώνυμος1/6/11 12:58

    Μα καλά.......
    όλα αυτά επειδή δεν τους πήρε η νέα εταιρεία?????
    Τρομερή καταγγελία!
    Ρε δεν πάτε να βρείτε καμία άλλη δουλειά, κάθεστε και γράφετε μαλακίες και απειλείτε κόσμο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Ανώνυμος1/6/11 12:58

    ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΕΛΙΟ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΤΟ ΠΕΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΛΥΦΤΕΣ, ΚΟΤΟΥΛΕΣ. Η ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Ανώνυμος1/6/11 13:10

    Δεν ντρεπεσαι ρε ηλιθιε εσυ που απειλης τον κυριο κουλιανο,ποιος νομιζεις οτι εισαι,προσεχε καλα μην παθεις τιποτα εσυ και κανενας αλλος,σημερα απο ωρα σε ωρα θα μαθευτον ποιοι ειστε ολοι εσεις που απειλειται και μετα θα κλαιτε ολοι σαν μωρα και θα χαιρομαι να σας βλεπω.Επρεπε να ντρεπεσται ολοι σας που κατηγορειται τον κυριο κουλιανο,πιστευω οτι κανενας δεν εχει παραπονο μαζι του,πως ειναι δυνατον μεσα σε 2 εβδομαδες να βγαλεται πορισμα για τον χαρακτηρα του,αρα εσυ μεγαλε δεν εισαι απο τον αεροδρομιο,μπορει να εισαι πρωην υπαλληλος της brinks πριν ακομα αναλαβει το εργο στο αεροδρομιο,εχεις πολυ χαμηλο επιπεδο και εισαι πολυ ανωριμος,εχεις απ οτι φαινεται προβληματα υγειας.Εγω παντως θελω να πω κατι και ξερω οτι αυτη την στιγμη το διαβαζεται παααααρα πολυ,ειναι ΤΙΜΗ μου με κεφαλεα γραμματα το τιμη μου που επιτελους το αεροδρομιο το ανελαβαν αξια και ικανα στελεχη,πλουσια σε γνωσεις απο διαδικασιες και πανω απ ολα ΑΝΘΡΩΠΟΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Ανώνυμος1/6/11 15:16

    ELEOS EISAI ESU POU APEILHS THA KARKINIASEIS ..PARE THS APEILES SOU KAI VALTES STON KOLO SOU TON XONTRO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Ανώνυμος1/6/11 15:49

    REZILIAAAAAAA STAMATEISTE TO EDWWWW!!!!!THIGETE TON EAUTO SAS...STIN ELLADA EIMASTE TI PERIMENATE...???POU ZEITE???DOULEPSTE KAI MIN MILATE...ELEOS PIA...UPARXOUN SUMANTIKOTERA PROVLIMATA STON TOPO MAS APO AYTA TA ASUMANTA..KSERETE KAMIA DIMOSIA UPIRESIA POU NA SE EKSUPIRETEI OPWS THA PREPE SAN FOROLOGOUMENOS POLITIS..???KATEVEITE STIS PORIES KAI ASTE TA AERODROMIA...PISW APO TA PC TO NA GRAFOUME EINIA EUKOLO...ALLA NA PAME SE POREIA ME TOUS AGANAKTISMENOUS POLITES..TO SKEFTOMASTE AN EINAI KALOS O KAIROS II AN PAEI I FILI O FILOS GIA KOUNISOUME TON KOLO MAS NA PAME ...NA UPOSTIRIKSOUME KAI NA DEIKSOUME STOUS 300 OTI DEN FOVOMASTE KAI OTI EIMASTE EDW KAI UPARXOUME...KSIPNISTE KAI MIN PEFTETE XAMILA ME TO NA KRINETE TIN KATAGGELIA POU EGINE..EXOUME KATALAVEI OLOI PISTEVW POIOS TIN EGRAPSE...THA EXEI TOUS LOGOUS TOU ALLA THA PRPE NA TO DIKSEI ME ALLON TROPO KAI NA MIN EKTHETEI TA ATOMA APO TIN AITERIA...GIATI THA UPARKSOUN KAI EPIPTWSEIS...:) KALO MINA SE OLOUS...KAI PSILA TO KEFALI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Ανώνυμος1/6/11 15:57

    MHN FAGONESTE,KANEIS DEN THA VGEI KERDISMENOS,DUSTHXOS SE AYTES THS ETERIES H POLITIKI TOUS EINAI NA DOULEPSOUN ME OSO TO DYNATO TO PERISOTERO KERDOS,POS NA FANE APO TON YPALLHLO KAI OTAN ARXISEI NA GINEI YPSILOMISTHOS 1000 EYRO AYTOMATOS GINETE KAI ANALOSIMOS,ALPOS GIA MERIKOUS POU GLIFOUN LIGO KAI ROUFIANEUOUNE GINONTE ANALOSIMOI LIGO PIO ARGOTERA,ALAKSTE DOULEIA NA SOTHITE ,H PATE NA DOULEPSETE SE ETERIA EKTOS ELLADAS NA DITE TH DIAFORA ,GEIAYTO MHN FAGONESTE TSAMPA XALIESTE.............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Ανώνυμος1/6/11 19:05

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ Κ ΚΥΡΙΕΣ
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ BRINKS Κ.Τ.Λ. ΑΠΛΑ ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ Κ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΤΕ?ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΧΑΛΑΓΑΝΕ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.ΜΑΥΡΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟ.ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΤΣΙ Μ.... ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΙΔΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Ανώνυμος1/6/11 19:35

    Ειναι τραγικο το πως αντιμετωπιζεται ο ενας το προβλημα του αλλου το οποιο τις περισσοτερες φορες ειναι κοινο!! Εγω δεν εχω σχεση με καμια εταιρια security αυτη τη στιγμη, αλλα αν κρινω το πως ηταν πριν απο 5 χρονια τοτε σημαινει οτι απλα τα πραγματα δεν αλλαξαν, ειτε με την ICTS που ηταν πριν απο λιγο καιρο ειτε τωρα με την Brinks η κατασταση οντως εχει οπως περιγραφθηκε απο την αρχικη κατεγγελια!! To θεμα μπορει ναι μεν να ξεκινησε λαθος και απο λαθος συμφεροντα αλλα μια που βγηκε στην επιφανεια, ας το αξιοποιησετε τωρα που μπορειτε. Ειναι ντροπη και αισχως αναμεσα σε εργαζομενους να μην υπαρχει υποστηριξη, να προσπαθητε να διαψευδετε ο ενας τον αλλον και να αλληλοκατηγορηστε αφηνοντας υπονοιες. Αν απο την αρχη υπηρχε μαζικη αντιδραση και δεν προσπαθουσε ο ενας να φαει τη θεση του αλλου σαν κλασσικη Ελληνες, τα πραγματα δεν θα ειχαν φτασει σε αυτη την εξευτιλιστηκη κατασταση που ειναι τωρα! Ναι ολοι εχουμε αναγκη την εργασια, ολοι εχουμε υποχρεωσεις αλλα ολοι θα επρεπε να εχουμε και αξιοπρεπεια να μην ανεχομαστε τα αισχοι. Σαν μοναδες δεν παμε σχεδον ποτε μπροστα αλλα σαν ομαδα μπορουμε να κανουμε τα παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Ανώνυμος1/6/11 19:58

    Και εγώ στο νοσοκομείο της Ρόδου εργάζομαι ως security και σας πληροφορώ ότι όλα όσα γράφονται εδώ μέσα δεν μου είναι καθόλου άγνωστα διότι συμβαίνουν ακριβώς τα ίδια και χειρότερα, το ότι παίρνουμε 26 ευρώ ημερησίως βρέξει χιονίσει, νύχτα μέρα, κυριακές αργίες κτλ κτλ, αυτό σας λέει τίποτα???? το ότι απειλούν οι νέες εταιρίες που θέλουν να αναλάβουν το έργο με 22 ευρώ? αυτό που το βάζετε? και γιατί δεν τα απαιτούμε? γιατί πολύ απλά μας έχει η εταιρία με ένα πιστόλι στον κρόταφο, και οι αρμόδιες αρχές είναι ανύπαρκτες όπως ανύπαρκτος είναι και ο επιθεωρητής εργασίας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Ανώνυμος1/6/11 20:01

    Αφήστε που μόλις το διαβάσει το παραπάνω κείμενο ο εκπρόσωπος τις εταιρίας άμεσος θα έρθει με τσαμπουκά και με ένα φασιστικό ύφος να ρωτάει και να απειλεί ποιος τα έγραψε αυτά και μόλις τον μάθει θα τον γαμήσει και μπλα μπλα μπλα χεστικαμε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Ανώνυμος1/6/11 20:13

    Και για μπω στο παρών θέμα η συγκεκριμένη εταιρία για εμενα προσωπικά είναι πολύ αξιόπιστη στο εργατικό και δεν πιστεύω σε καμια περίπτωση ότι εκμεταλλεύεται το προσωπικό του αεροδρομίου προς όφελος δικό τις και τυτόχρονα να πληρώνονται από το αεροδρόμιο ενώ δεν υπάρχουν εκεί αλλα βρίσκονται σε διαφορετικές φυλάξεις και να πληρώνονται μονο από το αεροδρόμιο μιας και στο πρόγραμμα τους φαίνονται εκεί και όχι αλλου!!!! ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΝΑ ΛΙΓΟ ΕΕΕΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Ανώνυμος1/6/11 22:39

    ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΙΝ.... ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ ΕΚΕΙ....

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ....

    ΠΡΕΠΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΦΟΡΑ).

    ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕΣΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Ανώνυμος2/6/11 07:40

    Η δουλειά του security είναι μια δουλειά του κόλου και μάλιστα θα έλεγα κάτι καλύτερο από μια καμαριέρα, έχει πολλούς που καβαλάνε το καλάμι και έχουν την εντύπωση ότι η δουλειά τους είναι ισα και ομοια με του αστυνομικου, δεν λένε να καταλάβουν ότι επειδή βάζουν μια γελοία στολή μπορούν να είναι και κάποιοι, αμ δε όμως που τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, όταν θα περάσουν σωστή εκπαίδευση όπως αυτή των αστυνομικών τότε συζητάμε. Και oxi 10 meres diakopon sta Σ.Π.Ο.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Ανώνυμος2/6/11 13:02

    δεν παύει να είναι μια δουλειά φίλε μου και κανείς δεν την συγκρίνει με των αστυνομικών. το ότι είναι 10 μέρες εκπαίδευση στα ΣΠΟΑ σε αυτό δεν φταίνε τα άτομα που κάνουν αυτήν την δουλειά και που πληρώνουν όλα τα έξοδα από την τσέπη τους για να έχεις εσύ και όλοι μας έναν έλεγχο για το τι μπαίνει στο αεροπλάνο. στο εξωτερικό φίλε μου αυτή η δουλειά είναι πολύ καλυτέρα πληρωμένη από ότι εδώ και δεν συγκαταλέγεται στον κλάδο των security. δεν είναι security ούτως η άλλως. είναι άστοχο το σχόλιο σου και δεν μπορείς να συγκρίνεις δουλειές και μακάρι να υπάρχουν άτομα ευσυνείδητα που θέλουν να κάνουν αυτή την δουλειά σωστά και με ζήλο γιατί είναι από τις πιο υπεύθυνες δουλειές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Ανώνυμος3/6/11 22:25

    ti wraia na min exoyme nea sxolia epiteloys telos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Ανώνυμος4/6/11 20:50

    απάντηση στον 2/6/11 13:02
    φιλε μου για να έχει ζήλο κάποιος θα πρέπει να έχει και κίνητρο όπως οι μισθοί σας για παράδειγμα που δεν φτάνουν ούτε για κωλόχαρτο, το να έρχονται μερικά παιδάκια να παίξουν με τον ασύρματο και να πληρώνονται με 700 euro τον μηνα και στην πραγματικότητα να είναι απροστάτευτοι από τυχόν κινδυνους είτε νομικά είτε μιλάμε για σωματική ακεραιότητα, τότε να βράσω τον ζήλο και τις γαμημένες εταιρίες που σας ξεζουμίζουν για να βγαίνουν κερδισμένοι όλοι αυτοί. Και σε αυτό φταίτε εσείς και κανένας άλλος. Τώρα αν κάποιοι από εσάς είσαστε τόσο πωρωμένοι με ένα επάγγελμα το οποιο δεν έχει καμια προοπτική εξέλιξης και κανένα μέλλον τότε έχετε σοβαρό πρόβλημα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Ανώνυμος4/6/11 22:33

    για πες μας ρε φίλε πιο είναι το δικό σου επάγγελμα που υποβαθμίζεις τις δουλειές του κοσμάκη. όπως και να έχει σε αυτούς στηρίζεις την ασφάλεια σου στον αέρα είτε σου αρέσει είτε όχι και σε λίγο καιρό θα είναι τα ιδία και στις θάλασσες. το ποιος έχει πρόβλημα και ποιος είναι πορωμένος όλα εδώ φαίνονται. Και όλοι κρινόμαστε από τις πράξης μας και τα λόγια μας.
    Καλό σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Ανώνυμος6/6/11 01:55

    ΛΥΠΑΜΑΙ
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ
    ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΛΑΣΕΩΣ ΤΟ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ Η ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΣΩΣΤΟΙ" ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΛΙΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΘΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ . ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Ανώνυμος6/6/11 08:36

    ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ? ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ
    ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Ανώνυμος9/6/11 02:10

    Ο μισθός σας βάσει κλαδικής και βάσει προυπηρεσιας θα έρπεπε να είναι τουλάχιστον στα 1200 ευρώ και όχι στα 800 που είναι κολλημένος από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η ιδιωτική φύλαξη του αερολιμένα!!!!!!!!!
    Ξυπνάτε ρε Ελληνόπουλα γιατί σε λίγο καιρό θα δουλεύετε για 15 ευρώ την ημερα, μην περιμένετε να βγάλουν για άλλη μια φορα άλλοι το φίδι από την τρυπα, και σε λίγο καιρό να περιμένετε νέα πρωτομαγιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Ανώνυμος9/6/11 17:42

    γεια σου ρε Τσεκεβαρα. για κάνε καμία αρχή να δούμε ποσά σηκώνεις εσύ και πόσα παίρνεις άραγε εσύ που τόσο εύκολα κάνεις τον επαναστάτη του γλυκού νερού. Γελοίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Ανώνυμος12/6/11 09:49

    Ναι ρε μαλακα τώρα όσοι αντιδράμε είμαστε γελοίοι, γελοίοι στα ματια αυτόν που βγαίνουν κερδισμένοι πάνω στις δικες μας πλάτες και εις βάρος αυτών που έχουν οικονομικά προβλήματα, και επειδή κατάλαβα ότι εσύ δεν είσαι υπάλληλος αλλα εργοδότης και αν είσαι υπάλληλος θα είσαι από τους υψηλόμισθους και από αυτούς που γλείφουν το καυλί του αφεντικού τους για να περνάνε καλά, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι έχουν καταργηθεί οι κλαδικές και οι εθνικές συμβάσεις εργασίας, όπως επίσης έφτασε και η γενιά των 500 ευρώ, και όταν τους αναγκάσετε με εκβιασμούς και απειλές να υπογράψουν νέες επιχειρησιακές συμβάσεις τότε θα δούμε ποιοι θα είναι οι γελοίοι της όλης ιστορίας, άσε που με τις απειλές θα αναγκάζεται των κόσμο να δουλεύει 10+12 ώρες την ημερα δίχως υπερωρία και δίχως αυτές τις ώρες να τις καλύπτεται με ρεπό, να δούμε τότε ποιοι και πόσοι θα αντιδράσουν!!!
    Το μονο σίγουρο είναι ότι θα πετσοκόψετε τους μισθούς τον υπαλληλων (ήδη το έχετε κάνει) θα τους φτάσετε κάτω από τα 22 ευρώ την ημερα, μαζί με νυχτερινά αργίες κτλ. και οποιος πει και κουβέντα θα απολλύετε!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Ανώνυμος12/6/11 10:02

    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ..... ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ KAI ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Ανώνυμος13/6/11 23:29

    συνεχιζεις να εισαι καραγκιοζης και τσαμπα μαγκας μια και μιλας εκ του ασφαλους. το ποιος ειναι ο μαλακας φαινεται απο το επιπεδο του και χαιρομαι που χαρακτηριζεις τον εαυτο σου με τοσο ευκολια. αν η κουβεντα που λες ειναι αυτη που εκφραζεις και οπως το εκφραζεις τοτε καλυτερα να κρατας το στομα σου κλειστο γιατι βρωμα σαν οχετος. καλη σου ορεξη κακομοιρε και για να σου λυθει η απορια χαμηλομισθος ειμαι αλλα δεν λεω πραγματα που δεν μπορω να κανω και να το παιζω τσαμπα μαγκας και δηθεν τσεκεβαρας. αντε στην υγεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Ανώνυμος31/1/14 22:08

    τωρα παιδια εχετε προβληματα με τις πληρωμες του 2014 ? σας πληρωνουν κανονικα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Ανώνυμος16/2/14 00:27

    ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η BRINKS ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *