ροή ειδήσεων

Η Χούντα Παπανδρέου ρίχνει το προσωπείο της

Η EUROGENDFOR ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
H Eurogendfor πέρασε στην Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα. Μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια...

με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε.

Ο μόνος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αριθμό ανδρών είναι το αεροδρόμιο της Π.Α. που πρόσφατα έκλεισε στην......
Λάρισα.

Την επομένη ημέρα της άφιξης των ανδρών της Eurogendfor μπήκαν από την Ηγουμενίτσα φορτηγά (νταλίκες) που μετέφεραν καμουφλαρισμένα (σκεπασμένα) τεθωρακισμένα οχήματα.

Η Ελληνική Δημοκρατία προφανέστατα έχει ήδη καταλυθεί από την κατοχική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Οι εξελίξεις, όμως, φαίνεται πως είναι ραγδαίες, αφού πάρθηκε η απόφαση για την έλευση στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής. Με απλά λόγια, πέφτουν τα προσωπεία και το πολίτευμα διαταράσσεται και μεταβάλλεται σε χούντα με την βοήθεια των Ευρωπαίων «εταίρων» μας.

Μία ταξιαρχία της ευρωχωροφυλακής EGF εγκαταστάθηκε στην Λάρισα
(από Κλασσικοπερίπτωση)

Περιμένουμε τις αντιδράσεις τόσο των κομμάτων, όσο -κυρίως- της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα των Δυνάμεων Ασφαλείας και Άμυνας της χώρας, αφού έχουμε ένοπλες δυνάμεις εισβολής και κατοχής της πατρίδας μας. Ο Γιώργος Παπανδρέου κήρυξε τον πόλεμο στους Έλληνες, και τώρα φέρνει και τον... στρατό του!!!

Απ΄ότι φαίνεται επαληθεύεται η πληροφορία που είχαμε απο το πρωί, ότι δηλαδή τις δύο τελευταίες ημέρες πέρασε μέσω Ηγουμενίτσας μια ταξιαρχία της γνωστής EUROGENDFOR ή European Gendarmerie Force.

Συγκεκριμένα όπως μας ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες κάτοικοι της Ηγουμενίτσας αλλά και της Λάρισας πλήθος ανδρών με πολιτικά που κρατούσαν βαλίτσες με το σήμα της EGF καθώς επίσης και πολλές νταλίκες με μηχανοκίνητα (κάτι σαν τις "αύρες" που χρησιμοποιούσε παλαιότερα η δική μας αστυνομία) βγήκαν στην Ηγουμενίτσα και κατευθύνθηκαν στην Λάρισα όπου και εγκαταστάσθηκαν.

Αν όλα αυτά που ακούγονται πλέον και απο ραδιοφωνικούς σταθμούς είναι αλήθεια, τότε είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πως οι Ευρωπαίοι "προστάτες" μας και η ντόπιοι εντολοδόχοι τους έχουν πανικοβληθεί μιας και βλέπουν τον ελληνικό λαό να είναι έτοιμος για εξέγερση.

Η στρατοπέδευση στην χώρα μας μιας ταξιαρχίας "ξυρισμένων κεφαλιών" Γερμανικής και Ολλανδικής κυρίως καταγωγής, σημαίνει ότι η καταρρέουσα κυβέρνηση Παπανδρέου έκανε ακόμα και αυτό που δεν τόλμησε να κάνει ο Μεταξάς τον Οκτώβριο του 1940.

Όλα δείχνουν πως ή επόμενη Δευτέρα που καθορίστηκε, γύρευε να δείς απο ποιούς και γιατί, σαν ημέρα εξέγερσης των απανταχού "αγανακτισμένων", είναι εκείνη στην οποία ίσως να δούμε τα ξυρισμένα κεφάλια των κατακτητών να στέκονται δίπλα στα δικά μας τάγματα ασφαλείας.

Αυτό πάντως που έχει σημασία είναι ότι το καθεστώς νοιώθει πως κολοβώθηκαν οι μέρες του και κάνει ότι είναι δυνατόν για να παραμείνει στην εξουσία , όχι ασφαλώς επειδή το θέλει αλλά επειδή έτσι το διέταξαν τα αφεντικά του.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως οι προδότες της πατρίδας μας, θά 'θελαν να μπούν σε ένα αεροπλάνο και να πάνε σε ασφαλή μέρη όπου θα χαρούν ανενόχλητοι τα κλοπιμαία και την αμοιβή της προδοσίας.

Τα αφεντικά τους όμως δεν έχουν την ίδια γνώμη.

Τους λένε "σε πληρώσαμε να κάνεις μια δουλειά και θα την αποτελειώσεις, μετά κάνε ότι θέλεις".

Έτοιμος λοιπόν ο Παπανδρέου να χτυπήσει τον λαό και με εισαγόμενους φασίστες, έτοιμος και ο επόμενος εργολάβος ο οποίος δήθεν θα επαναδιαπραγματευθεί το χρέος και το μνημόνιο, με ή χωρίς την συναίνεση του λαού.

Αν σήμερα σκύψουμε το κεφάλι και φοβηθούμε μερικούς ξυρισμένους γορίλες της νέας Γκεστάπο που θα στέκονται δίπλα στα φασιστοειδή καραγκιοζάκια με τα άσπρα κράνη, τότε καλύτερα να πάμε και να ανοίξουμε απο τώρα τον λάκκο μας.

Ο Οκτώβριος του 40 έβγαλε λεβέντες και παλληκάρια που πάλεψαν για την πατρίδα και νίκησαν. Στο χέρι μας είναι και ο Οκτώβριος του 2011 να βγάλει την πατρίδα μας έξω απο τον βόθρο που μας έριξαν όλα τα προηγούμενα γιουσουφάκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Οι Ευρωπαϊκοί λαοί και το κεφάλαιο,ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους, έχουν τα μάτια τους στραμένα στην Ελλάδα και στον Ελληνικό λαό.Οι μέν περιμένουν να δούν ηρωικές πράξεις αντίστασης και αληθινού πατριωτισμού για να ξεσηκωθούν και οι δε αγωνιούν να διαπιστώσουν αν θα πετύχει η νέα επιχείρηση "σοκ και δέος" που έχουν στήσει εναντίον της χώρας μας.

Σαν χθές διώξαμε τον Όθωνα και όλο το Βαυαρικό σκυλολόϊ που μας είχαν φορτώσει οι προστάτιδες δυνάμεις δηλαδή εκείνες που τον καιρό του εθνικού ξεσηκωμού χειροκροτούσαν τον καγκελάριο Κλέμενς Φον Μέτερνιχ όταν τους έλεγε πως:
«Η Ελλάδα είναι λέμβος άνευ εδάφους και πηδαλίου -πέρα απ' τα ανατολικά μας σύνορα. 300 ή 400 χιλιάδες κρεμασμένοι, στραγγαλισμένοι, παλουκωμένοι δεν σημαίνει τίποτα για μας. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες πνίξαμε δύο επαναστάσεις, στη Νεάπολη και στο Πεδεμόντιο. Ας ελπίσουμε ότι και η κρίση στην Ανατολή δεν θα 'χει καλύτερη τύχη. Οι Ελληνες είναι επικίνδυνος λαός, η επανάστασή τους πρέπει να συντριβεί».

Είναι αυτοί που και τότε και σήμερα ήθελαν και θέλουν να καταπνίξουν την εξέγερση των "ραγιάδων τρομοκρατών".

Ήλθε η στιγμή να αποδείξουμε στον εαυτό μας ότι εχουμε "κότσια" σαν και κείνα του Μακρυγιάννη, του Παππουλάκου και των άλλων μαρτύρων και αγωνιστών προγόνων μας.
Ήλθε η ώρα να δείξουμε την έξοδο σε όλα τα ντόπια και ξένα κοπρόσκυλα που γυρίζουν δρυλίζοντας τριγύρω μας.

Έφτασε η μέρα να μάθουμε να περπατάμε όρθιοι και με το κεφάλι ψηλά.

Αν θέλουν να πάρουν πίσω όσα δήθεν μας έδωσαν ( διότι και αυτό είναι μέγα ψέμα) να πάνε να τα πάρουν απο τον Παπανδρέου, τον Καραμανλή, τον Σημίτη και αν δεν μπορούν απο δαύτους, ας πάνε τότε στον διάβολο που είναι και ο αφέντης τους να του ζητήσουν τα μεροκάματα.

Η Ελλάδα ανήκε, ανήκει και θα ανήκει στους Έλληνες οι οποίοι είχαν, έχουν και θα έχουν αφεντικό μονάχα τον Χριστό.

Κωνσταντίνος

Πληροφορίες και από "Κλασσικοπερίπτωση"

ΥΓ: Τελευταίες πληροφορίες μας από την Αθήνα, αναφέρουν πως αρκετά λεωφορεία του Ελληνικού Στρατού, χωρίς διακριτικά έχουν σταθμεύσει κάπου στην περιοχή του Μαρκόπουλου, ενώ υπάρχει πλήθος 500 περίπου ανθρώπων με πολιτικά στα λεωφορεία αυτά

kostasxan.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/10/11 20:55

    Παραισθήσεις απο την πολύ μαστούρα η τα ψυχοφάρμακα 'εχει το άτομο που έγραψε την ανάρτηση.
    Φαντασιώσεις του ειναι ολα αυτά, η του σέρβιραν κάποιοι ξέροντας τι ψωνιο ειναι για να κάνουν πλάκα, ενα παραμύθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/10/11 21:22

    Μπορει ο Ελληνας να θελει τον Γερμανο του, και ισως μια ιστορια με Γερμανους να πουλαει καλυτερα, αλλα παραβλεψες οτι στην Eurogendfor δεν εχει συμμετοχη η Γερμανια , διοτι δεν το επιτρεπει το συνταγμα τους.
    Εαν πραγματι ειδατε Γερμανους, κι εχετε αποδειξεις, παρακαλω προωθειστε τις στον γερμανικο τυπο, και να ειστε σιγουροι οτι θα γινει το ελα να δεις. Εκτος κι αν δεν ξερετε τι ειδατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/10/11 21:28

    Αν αυτά ισχύουν νομίζω είναι καιρός να στήθεί το αντάρτικό στις πόλεις και τα βουνά, ΔΕΝ θα κάτσουμε να μας πηδήξει ο Τζέφρυ και οι Γαμήμενοευρωπάιοι !

    ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/10/11 00:46

    Τελικά είναι αλήθεια η ψέματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/10/11 07:45

    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=25504&Itemid=139 μαγκες και εγω το διαβασα αυτο απο αλλο εγκυρη πηγη πιστευω οτι αν ειναι αληθεια τοτε αν ειχαμε εστω και ενα ενδιασμο να χτυπησουμε ελληνα αστυνομικο τωρα θα σαπισουμε ανετα στο ξυλο τους ξενους αδερφια η ωρα ερχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/10/11 08:45

    είναι αλλιώς να σε δέρνει ο ευρωπαίος, το γκλομπ έχει προδιαγραφές ασφαλείας, δεν παθαίνει τενοντίτιδα το χέρι όταν σε βαράει ώρες και τέλος πάντων έουμε υποχρεώση σε αυτούς τους ανθρώπους (?) που μας έσωσαν από την χρεωκοπία, αν μας δείρουν και λίγο τί πειράζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/10/11 13:03

    ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΤΟ '74 ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ ΓΙΝΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ. ΒΡΙΖΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΨΩΜΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ. ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΙ ΘΑ ΠΗ ΦΤΩΧΕΙΑ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ ΑΣ ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/10/11 14:28

    Παραισθήσεις εχει ο άνθρωπος που το έγραψε η ισχύει το!!! πέταξε στον αέρα μια σαχλαμάρα η αρλούμπα, έτσι βαβούρα να γίνεται.

    Μπορεί να έγινε και το άλλο.
    Να πέρασε κάποια ομάδα αντικατάστασης η ενίσχυσης της δύναμης των Ευρωπαίων αστυνομικών της Frodex μεταβαίνοντες στον Εβρο απο αυτούς που βρίσκονται εκεί για την φύλαξη των συνόρων απο τους λαθρομετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *