ροή ειδήσεων

ΚΟΛΟΣΣΑΡΑ... Μετά απο τρεις παρατάσεις Νίκησε και τον ΙΚΑΡΟ 93-84 και έκανε το 4Χ4

Μετά από ένα παιχνίδι-θρίλερ που κρίθηκε μετά από τρεις παρατάσεις (!), ο Κολοσσός νίκησε 93-84 στη Γλυφάδα τον Ικαρο και έκανε το 4 στα 4 στην Α1...

Ο Ίκαρος προηγήθηκε 18-11 στο 9.30 για να δεχθεί σερί 13-0. Ο Κολοσσός με ελληνική πεντάδα(Λιακόπουλος, Καλαϊτζής, Γεωργαλής, Ασημακόπουλος και Πάνος) γύρισαν τον αγώνα παίζοντας εκπληκτική άμυνα. Ο Κολοσσός προηγήθηκε με 28-21, φευ επειδή δεν είναι ποδόσφαιρο και μόνο με το ανασταλτικό παιχνίδι δεν νικάς, ο Ίκαρος με ένα ξέσπασμα του Τζόνσον ισοφάρισε σε 28-28 στο ημίχρονο. Υπερθέαμα.
Τα πράγματα έγιναν χειρότερο στην τρίτη περίοδο όταν το μόνο που είχαμε ήταν φάουλ. Η κατάσταση φάνηκε να ξεκαθαρίζει στο 33 όταν ο Κολοσσός ξέφυγε πάλι 45-54. Το πέμπτο φάουλ του Τσάμη και η ...άμυνα, γενικώς, έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να πλησιάσουν 59-60 43'' πριν το τέλος. Σε ένα τόσο άθλιο παιχνίδι ακόμα και το πιο σημαντικό καλάθι δεν...μπαίνει. Ο Τζόνσον ισοφάρισε σε 63-63 με ντράιβ το οποίο έκοψε, ενώ η μπάλα βρισκόταν στην κάθοδο, ο Ασημακόπουλος. Ο Λιακόπουλος έχασε την τελευταία επίθεση και πήγαμε στην πρώτη παράταση.
Εκεί ο Ίκαρος προηγήθηκε 73-69 18'' πριν το τέλος και όμως τα...κατάφερε. Ο Λιακόπουλος μείωσε με λέι απ 8'' πριν το τέλος, ο Αγαδάκος έχασε δύο βολές και ο Καλαϊτζής  στα 4'' από το τέλος κέρδισε φάουλ στο κέντρο του γηπέδου από τον Λιούμπισιτς. Με 2/2 βολές κι ένα κλέψιμο στουν Κουμπούρα έστειλε τον αγώνα στο δεύτερο έξτρα πεντάλεπτο. Μαρτύριο. Ο Γεωργαλής με φόλοου έδωσε προβάδισμα 79-78 στον Κολοσσό(48''), για να απαντήσει ο Αγαδάκος με 2/2 βολές. Στο επόμενο ...τουρλουμπούκι των μεν ξύλο των δε, δεν δόθηκε φάουλ, κάποια στιγμή ο Λιούμπισιτς πήρε το ριμπάουντ και με 2/2 βολές 14'' πριν το τέλος έγραψε το 82-79.
Ο Ύψιστος όμως είχε...κέφια. Έμεναν 9'' όταν ο Χάτον ισοφάρισε με καλάθι και φάουλ οπότε...Οπότε ο Τζόνσον έκανε λάθος 5'' πριν το φινάλε. Ο Χάτεν έκανε το ντράιβ ο Πηλοϊδης ...τίμησε ένα ακόμα non call στο ντράιβ του και τρίτη παράταση.
Η φθορά των φάουλ λειτούργησε τότε υπέρ του Κολοσσού, που εν τέλει κράτησε την ψυχραιμία του και καθάρισε τον αγώνα με ένα τρίποντο του Ασημακόπουλου στα 50 δευτερόλεπτα που έκανε το σκορ 84-89.
Σταρ
Όποιος δεν άφησε την θέση του στο κρύο κλειστό της Γλυφάδας για να δει αυτό το ...πράγμα. Η μοναδική αγωνία ήταν η ...αγωνία ότι δεν τελείωνε.
Απογοήτευση
Ότι δεν έπαιζαν πιτσιρίκια στα γύρω ανοικτά γήπεδα να πάμε να τα δούμε μπας και θυμηθούμε τι είναι το μπάσκετ.
Σχόλιο
Δεν ζητήσαμε ρε παιδιά θέαμα. Μπάσκετ ζητήσαμε. Μην πει κανείς από τους δύο πολύ καλούς προπονητές ότι υπάρχει άγχος για την νίκη ή η πίεση. Δύο υγιείς ομάδες, πετυχημένες εκ των προτέρων . Τί τους παίρνετε τους ξένους αφού δεν πρόκειται να τους αξιοποιήσετε; Εννοείται ότι και οι Έλληνες παίκτες είναι πολύ καλοί αλλά κλήθηκαν να πάρουν...σημεία όχι να βάλουν πόντους.
Τα πράγματα κάνουν χειρότεροι μέτριοι διαιτητές που γίνονται ακόμα πιο επιβλαβείς από την οδηγία του Ρήγα. Ιδιαίτερα ο Τάσος Πηλοϊδης μετά το non call πιστεύει ότι πρέπει να call συνέχεια και καταστρέφει τα παιχνίδια. Στην τρίτη περίοδο(ερχόμενες οι ομάδες με 11-11 φάουλ) ο Ίκαρος, ως το 29, είχε τρία φάουλ κι εννέα ο Κολοσσός. Μέχρι και την πρώτη παράταση αποβλήθηκαν τρεις παίκτες του Ικάρου κι ένας του Κολοσσού. Επικίνδυνοι.
.contra.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *