ροή ειδήσεων

Σε απόγνωση οι ξενοδόχοι της Ρόδου

Σήμα κινδύνου φαίνεται ότι εκπέμπουν οι ξενοδόχοι της Ρόδου, καθώς πληρώνοντας το ειδικό τέλος ακινήτων βρίσκεται στον «αέρα» το δικαίωμα του διακανονισμού για παλαιότερους λογαριασμούς...
Την άμεση παρέμβαση των συναρμοδίων υπουργείων ζητά η Ένωση Ξενοδόχων του νησιού, ενώ έχει σταλεί ήδη επιστολή στα υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης, και Τουρισμού, στον διοικητή της ΔΕΗ και στους βουλευτές Δωδεκανήσου, με την οποία ζητείται η παρέμβασή τους προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα που προέκυψε.

Στην επιστολή επισημαίνεται πως η αυτόματη ακύρωση της ρύθμισης θα οδηγούσε τους ξενοδόχους σε οικονομική καταστροφή, με ολέθριες επιπτώσεις για τον τουρισμό στο νησί.

newsbomb

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/11/11 10:59

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΠΟΘ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΑ ΄΄ΞΕΝΟΔΟΧΙΑ'' ΑΛΛΑ ΕΝΟΙΚ/ΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑΣ Ή APARTHOTELS ΚΤΛΠ. ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ???? ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ , ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ Μ@@@@@@.ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΘ ΠΡΕΠΕΙ... ΕΛΕΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ .ΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΑΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ... ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΟΠΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ... ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΓΚΟΣΜΙΟΙ ΜΑΛ@@@@@ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/11/11 14:12

    10.59
    ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΑΣΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΤΕ.
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ.ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΖΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ.
    ΤΕΛΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/11/11 15:01

    Κύριοι επιτέλους πρέπει οι ξενοδόχοι να μάθουν να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους.Επιδοτούμενοι επιχειρηματίες μια ζωή είναι .Απο αρχής της τουριστικής ζωής ,επι χούντας μέχρι σήμερα ,τα ίδια και τα ίδια .Αναπτυξιακοί νόμοι ,επιδοτήσεις και πάει λέγοντας .Χρωστάνε σε ΔΟΥ ,ΙΚΑ,εργολάβους ,εργαζόμενους και θέλουν και να απαλλαγούν απο κάθε φόρο . Έλεος κύριοι .Αλλάξτε επάγγελμα.Μάλιστα ορισμένοι εξ αυτών ,κληρονομικώ δικαιώματι ,ασκούν υψηλή πρακτική το επάγγελμα του ξενοδόχου .Φτάνει πια με τους τσαρλατάνους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/11/11 17:49

    RE 20/11/11 EAN DEN YPIRXAN XENODOXEIA TI DOULEIA THA EKANES RE??
    EMEIS EPENDISAME ESY??
    ANTE LOIPON SALTA KAI G.......KYRIETON ME 300 EURO APO TON ALLON XRONO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/11/11 22:23

    Έχουν απόλυτο δίκιο οι 14:12 και 15:01.
    Οι περισσότεροι από αυτούς (πάσης φύσεως ξενοδόχοι) δεν είναι απλά τσαρλατάνοι, αλλά και κακομαθημένοι ανίκανοι αχυράνθρωποι της εκάστοτε διεφθαρμένης κυβέρνησης.
    Όποτε στριμώχνονται, μας σερβίρουν την "καραμέλα" ότι δίνουν δουλειά σε πολλές οικογένειες.
    Πληρώστε επιτέλους και εσείς αυτό που σας αναλογεί και εάν δεν αντέχετε, τότε αφήστε άλλους να κάνουν αυτή την δουλειά...
    (Έτσι και αλλιώς βέβαια, αυτό θα γίνει σύντομα από ξένες εταιρείες οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει να κατακυριεύουν την ελληνική αγορά Τουρισμού).

    Υ.Γ. Όταν θα δουλεύετε εσείς για 300 ευρώ, τότε θα δούμε τα "ωραία". Εμείς έχουμε συνηθίσει στα λίγα. Εσείς;

    V.V.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/11/11 09:47

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ 20/11/11 10:59 ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ 10 STUDIOS ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΩΡΙΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΔΑΝΕΙΟ-ΤΕΒΕ-ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ... ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΗΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΠΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΨΩΜΗ ΝΑ ΠΑΡΩ.... ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ,ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΕΣ ΣΕ ΕΜΑΣ.. ΟΛΕΣ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΖΗΤΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ... ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΥΓΧΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ... ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΦΑΛΗΡΑΚΙ-ΠΕΦΚΟΥΣ-ΚΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑ ΚΑΙ ΔΕΣ Ή ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΣΧΕΤΕ... ΜΑΣ Γ@@@@ΝΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ...ΚΑΙ ΜΕ 10000 ΤΖΙΡΟ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΤΙ ΘΑ ΠΡΩΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ ΔΕΗ? ΤΕΒΕ? ΙΚΑ? ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΘΣ? ΕΦΟΡΙΑ? Ε????///Ε??? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΕΞΥΠΝΕ???
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ... ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΣ Γ@@@@ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *