ροή ειδήσεων

Κύριε Νομάρχη & κ.Δήμαρχε τα παιδιά σας που πάνε σχολείο? Γιατί τα δικά μας παιδιά κάνουν ακόμη μάθημα στα "Κοντέινερς"

"Καζούλλειο Δεύτερο Ενιαίο Λύκειο".
Παρά τις προεκλογικές τους υποσχέσεις και τα αμέτρητα ΘΑ ΘΑ ΘΑ...
Έχουμε φτάσει στο 2012 και τα παιδιά μας κάνουν μάθημα σε σκουριασμένα κοντέινερς στο "Καζούλλειο Δεύτερο Ενιαίο Λύκειο".
Κύριοι αρμόδιοι έχετε κατατάξει τα παιδιά μας σε δυο κατηγόριες...Προφανώς τα δικά σας θα ειναι ενός ανώτερου θεού!

Έχουν περάσει 12 χρόνια και έχουμε κουραστεί απο τα ψεύτικα και τα μεγάλα λόγια σας!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
 ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.


Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/11/11 09:29

    ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΑΛΛΟ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ! ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/11/11 09:32

    Αλλη φορα να ξερετε τι ψηφιζετε!! σιγα μην εστελναν αυτοι τα παιδια τους στα κοντεινερς!
    Στο ιδιωτικο θα τα εχουν...Και μονο που βλεπεις αυτη την εικονα ανατριχιαζεις!! εβαλαν τα παιδια στα σιδερα λες και ειναι επιπλα οι λαχανικα! ντροπη σε νομαρχια και δημο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/11/11 09:54

    EXOYN KRYFTOI OLOI! TETOIO REZILIKI DEN EXEI KSANAGINEI. MALLON TOYS ARESEI AYTI I EIKONA! BREMENI SANIDA POY 8ELETE LAMOGIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/11/11 11:07

    απο την στιγμη που βγηκε αυτος δημαρχος
    μαζι με τους αλλους που πανε οπου φυσαει χρημα(???)-ποιος ειναι αραγε???- η Ροδος
    ειναι πιο χαλια απο καθε αλλη χρονια .

    ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/11/11 12:14

    12 xronia pou sas ta tazoun giati tous ksanapsifizete? eiste kai eseis ypeuthinoi kurioi . den eklexthikan monoi tous. pera apo apeirh ilithiothta tha eprepe toylaxiston na htan thema egwismou. pws katadexestai na spoudazete ta paidia tous kai na tous ftiaxnetai periousies?? giati emeis tous dinoume thn dynamh kai ta lefta gia na spoudazoun ta paidia tous, na agorazoun viles kai na naulwnoun aeroplana gia na pantreuoun ta paidia tous stin kwnstantinoupolh (gia poion xtupaei h kampana????) kai ti eispratoume?mas exoun kseutilisei,mas exoun ksespitwsei,mas exoun kopsei to reuma,katastrepsan kathe elpida gia aksiopreph zwh gia mas kai ta paidia mas. alla ftaime kuries kai kurioi ,ftaime. ayta na mas ginontai mathimata gia tis ekloges pou tha rthoun. zhtaw eilikrina sugnwmh gia ta latinika alla to pliktrologio mou den exei ellhnikous xarakthres.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/11/11 12:31

    15/11/11 12:14 ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ "ΝΑΙ" ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ..ΤΟΤΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΠΙΤΗΔΙΩΝ!! ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΖΩ ΕΔΩ!! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΗΔΙΑΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/11/11 16:50

    MIN KANETE KAKOUS SXOLIASMOUS RE.
    EDO ITHELE NA KANEI AGOGES GIA TO NERAKI POU LEROSE TO KOUSTOUMAKI TOU MAXAIRIDI.
    AISXOS SE OLOUS SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/11/11 16:57

    Μονο μην του κανουν αγωγες ολοι οι γονεις που εχουν αρρωστα τα παιδια τους απο τα σκουριασμενα κοντεινερς!! Μονο να μαζευουν ψηφους ειναι και τιποτα αλλο! σαν δεν ντρεποντε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/11/11 17:27

    Δεν τον ειδα ομως τον Νομαρχη μας να αφηνει γενια πλεον οπως εκανε πριν λιγα χρονια οταν ηταν στα πραγματα αλλη κυβερνηση και οχι τα κολληταρια του!Ουτε πλεον κανει δηλωσεις ουτε τιποτα κρυμμενος και βολεμενος στην τρυπα του στην Συρο ειναι.εκανε πλεον την δουλεια του και το κομποδεμα του ο ποντιος αλλοιμονο απο εμας που τον πιστευαμε καποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/11/11 22:52

    αφου ρε ολοι τους ειναι τσιρακια τους.
    τι μαχαιριδης ,τι ο αλλος ο μαλακας ο...,ξεχασα πως τον λενε .Τα ιδια σκατα ειναι .Και τα τραπεζακια στην Παλια πολη (εστιατοριο Φιλιππος)
    ποιος τολμησε να τα αγγιξει............μαλακας εισαι????????????αφου ξερει τι κανει το λαμογιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος16/11/11 08:25

    Ρε παιδια εγω θυμαμαι πριν 20 χρονια που ημουν στο λυκειο εκανα μαθημα σε κτηριο με θερμανση και εχουμε φτασει στο 2012 και τα παιδια μας κανουν μαθημα σε κοντεινερς? δεν εχουν βιβλια δεν εχουν τιποτα...δηλαδη αντι να κοιταξουν πως να παει μπροστα η παιδεια αυτοι την στελνουν 100 χρονια πισω? Δημος και Νομαρχια ειναι υπολογοι και αποκλειστικα υπευθυνοι για ολη αυτη την καταντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος16/11/11 08:35

    16/11/11 08:25 ΣΩΣΤΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ! ΟΝΤΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΜΠΑΡΚΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙς ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΡΥΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΟΝΙΕΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ "ΑΡΧΟΝΤΕΣ"...ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΙΔΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος16/11/11 09:10

    MONO H KAREKLA TOYS NOIAZEI! AFOY KALA KALA MAS KOROIDEPSAN KAI PIRAN TOYS PSIFOYS MAS TORA GELANE KAI PAIZOYN MPILIARDO STIN PLATI MAS! O MAXAIRIDIS EINAI STI SYRO KAI TO PAIZEI KOYFOS KAI O KOYSOYRNAS OPOS PANTA KOIMATE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/11/11 09:37

    Ξεφτιλες!Ξαναελατε να χτυπησετε τις πορτες μας λαμογια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος16/11/11 10:17

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΟΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ!!!!
    ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ?
    ΕΙΔΟΜΕΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος16/11/11 11:25

    ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ , ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΧΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ , ΤΟΣΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ;;;;;;ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΜΥΘΗΤΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΟΥΣΤ ΞΑΝΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος16/11/11 14:07

    O POKIAS SAS FENETE?????
    ANTE LEBENTI MOU MONO ESY KANEIS GIA DHMARXOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος16/11/11 16:13

    Kala ta lete oloi sas!!Einai ntroph kai aisxos! An mh ti allo prepei na frontistoun oi 2 shmantikoteroi tomeis, h paideia kai h ugeia! Den einai pou den einai dwrean h paideia shmera...na thetei se kinduno kai ta paidia tou kosmou?
    San ergazomenos sthn ekpaideush exw na sas pw oti prepei na diamarturhtheite kai parapera! To upourgeio paideias exei kanei perikopes stis dapanes twn sxoleiwn. Tragikes perikopes!
    An sunexistei etsi, de krinw skopimh thn uparxh ths dhmosias ekpaideushs, afou outws h allws ta frontisthria anthoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος16/11/11 18:06

    Εγώ είμαι 50 χρονών και ποτέ μα ποτέ δεν έκανα μάθημα σε Κοντέινερ!Βλέπω την φωτογραφία και θλιβομαι!Ντροπή στους τοπικούς άρχοντες που τόσα χρόνια δεν κάνουν κάτι για το μέλλον του τόπου μας...και το μέλλον του τόπου μας είναι τα παιδιά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος16/11/11 19:19

    εχετε δικιο κυριοι ολοι στα σχολια,αλλα διαφονω σε κατι: μην τους λετε "τοπικους αρχοντες" εστω και ειρωνικα,μπορει να το περνουν πανω τους..ενα ματσο κακομοιριδες ειναι,αυτοι ψοφολιμανε για τον τιτλο και υστερα για τα λεφτα !με λιγα λογια τωρα που ο κοσμος ξυπνησε και τους βριζει σχεδον ολους δεν ειναι πια chic..!τι εικονα,τι υφος θα εχουν οι λιμοκοντοροι το 2012 τωρα που τους κινηγανε ολους με τις ντοματες και τις πετρες ? μα ειναι πολυ μπαναλ !!!! να τους χεσω τους τιτλους τους !

    και απο την αλλη η περιβοητη ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ πως και επετρεψε αυτο το αισχος για τα κοντεινερ ? αδεια βγηκε ? το ΚΕΝΑΚ εφαρμοζετε στα δημοσια κτηρια απο 2010 και μετα ? α ρε ξεσπασμενοι πιναλες ,λαμογια ,μονο τους πολιτες εχετε μαθει καλα να κοροιδευετε ! για το θεατρο καλοι ειστε,να σας βρει ο φοσκολος κανενα σιριαλ να παιζετε μιση ωρα πριν την patty !
    A.K.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος16/11/11 20:56

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ?ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΕΝΝΑΙΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ?
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ, ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΠΑΥΤΟΣ? ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος16/11/11 22:44

    20,56 ΣΩΣΤΌΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος17/11/11 16:47

    ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΛΥΚΕΙΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ , ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ , ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΜΥΤΗ ΤΗΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ , ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΙΖΕΣ. ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΑΚΙΑ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *