ροή ειδήσεων

Κοπή πίτας από τον Ερυθρό Σταυρό

Στο χώρο των γραφείων τους που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της Β'ΔΥΠΕ του παλιού νοσοκομείου της πόλης μας, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους τη Κυριακή 15 Ιανουαρίου οι Εθελοντές του Ε.Ε.Σ Ρόδου...

 Τα τμήματα των : Αδελφών Νοσηλευτικής, Σαμαρειτών και εφήβων Σαμαρειτών , σε απαρτία παρουσία της προέδρου κας Δ.Δελαπόρτα και μελών του Δ.Σ σε μιά σεμνή τελετή οπως αρμόζει άλλωστε στις δύσκολες μέρες
 που διανύουμε αλλά και στη φιλοσοφία που διέπει τους ανθρώπους του Ε.Ε.Σ , έκοψαν τη βασιλόπιτα τους και αντάλλαξαν ευχές με την προσδοκία η καινούργια χρονιά να είναι οσο το δυνατόν λιγότερο οδυνηρή και επώδυνη για την ανθρωπότητα και τον τόπο μας.
 Η πρόεδρος κα. Δέσποινα Δελαπόρτα στη σύντομη ομιλία της ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε όλους τους παρευρισκόμενους και δήλωσε ικανοποιημένη απο το έργο των 3ων τμημάτων του τοπικού παραρτήματος.
 Στη πορεία της ομιλίας της δεν έκρυψε τον προβληματισμό της για τις επιπτώσεις που δημιουργούνται στον κοινωνικό ιστό του τόπου μας απο την δυσχερή οικονομική κατάσταση της χώρας μας και επεσήμανε δυστυχώς τη ραγδαία αύξηση των νεόπτωχων στα νοικοκυριά της Ρόδου που καλείται ο Ε.Ε.Σ να βοηθήσει.Κλείνοντας την ομιλία της η πρόεδρος ,τόνισε οτι παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν ,τόσο η ίδια προσωπικά οσο και όλοι οι Εθελοντές των τριών τμημάτων του Ε.Ε.Σ Ρόδου, θα συνεχίσουν να είναι στις επάλξεις με τον ίδιο και μεγαλύτερο ζήλο ωστε να προσφέρουν ανακούφιση στον πάσχοντα συνάνθρωπο μας.
 Αμέσως μετά πήρε το λόγο η εθελόντρια νοσηλευτικής προϊσταμένη Α΄ κα.Καίτη Ρώσου για τον καθιερωμένο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, αποτυπώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την πλούσια δράση του Σώματος.
 Ο κύκλος των ομιλιών έκλεισε με την ομιλία του Αρχηγού του Σώματος Σαμαρειτών κου.Σπυρίδωνα Σαλαμαστράκη ο οποίος με τη σειρά του χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους, ένημέρωσε για τη πλούσια δράση του σώματος των Σαμαρειτών και των Εφήβων κάνοντας τον απολογισμό του 2011 και ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι πλούσια σε ανθρωπιστική δράση .
 Η εκδήλωσε τελείωσε με την ευλογία της βασιλόπιτας του Ε.Ε.Σ Ρόδου απο τον πατέρα Αθηναγόρα και τους παρευρισκόμενους να περνούν στο μπουφέ που υπήρχε στην είσοδο της Β' ΔΥΠΕ.
 Τυχερή της βραδιάς η οποία κέρδισε το χρυσό φλουρί της πίτας ήταν η κα. Λιάννα Βέλιου μέλος του Δ.Σ του Ερυθρού Σταυρού Ρόδου.
 Να πούμε οτι το χρυσό φλουρί ηταν προσφορά απο το χρυσοχοείο του κου.Στέργιου Στεργιάδη και η νοστιμότατη Βασιλόπιτα καθώς και οι πίτσες που προσφέρθηκαν απο το γνωστό ζαχαροπλαστείο φούρνο της πόλης μας του κου .Ομέρ.
 Ευχόμαστε
 Καλή Χρονιά και Υγεία σε όλους τους συμπολίτες μας.
 Πίτσα Φεσιλιόγλου- Χατζή
 Εκπρόσωπος Τύπου Ε.Ε.Σ Ρόδου
 Εθελόντρια Νοσηλευτικής

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *