ροή ειδήσεων

Στο σφυρί το τρενάκι της ΡΟΔΑ!...

 
ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝ;

29 Φεβρουαρίου ο πλειστηριασμός.

Στις 28.000 ευρώ η τιμή πρώτης προσφοράς!

Δίσεκτο χρόνο τούμελλε και 29 Φλεβάρη, να παραδώσει τα λουριά σε νέο καβαλάρη! Μ’ αυτό το μοιρολογικό...

στιχάκι θα μπορούσε κανείς να κατευοδώσει το τρενάκι της ΡΟΔΑ, που κάθε καλοκαίρι μεταφέρει πολλές χιλιάδες τουριστών στα αξιοθέατα της πόλης, ενώ αξιοθέατο είναι και το ίδιο.

Και γιατί αυτό; Διότι βγαίνει στο σφυρί με δημόσιο πλειστηριασμό λόγω οφειλών σε ροδίτη κάτοικο Καλυθιών, ο οποίος ήδη το έχει κατασχέσει με δικαστική απόφαση.




Το κείμενο του πλειστηριασμού δημοσιεύθηκε χθες και σύμφωνα με αυτόν, το τρενάκι θα βγει στο σφυρί στις 29 Φεβρουαρίου (δίσεκτο γαρ –και με τα όλα του) το 2012, ημέρα Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Ρόδου από τις 4 – 5 το απόγευμα.

Λόγω Σαββατοκύριακου δεν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες, όπως π.χ. το ποσό για το οποίο κατασχέθηκε και για ποιούς λόγους προέκυψε τέτοια οφειλή σε σημείο που η ΡΟΔΑ να μην μπορεί να πληρώσει και να αποσοβηθεί ο πλειστηριασμός.




Ο πιστωτής που κατάσχεσε το τρενάκι με δικαστική απόφαση, είναι ο κ. Μιχ. Χατζηδιάκος, κάτοικος Καλυθιών. Ο πλειστηριασμός θα γίνει ενώπιον του συμβολαιογράφου κ. Δημ. Γιώρτσου.




ΜΕΤΑΞΥ άλλων στο κείμενο του δημοσιευθέντος χθες Σάββατο πλειστηριασμού, ορίζονται τα εξής: « Περιγραφή κατασχεθέντος επιβατικό τουριστικό τραίνο αποτελούμενο από ένα τράκτορα και τρία (3) ρυμουλκούμενα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, με αριθμό κυκλοφορίας: ΡΟΚ 1330, εργοστασίου κατασκευής: DOTTO MUSON RIVER, ημερομηνία 1ης αδείας κυκλοφορίας: 24 – 01 – 2001, θέσεις καθήμενων: 60+2, χρώμα: κίτρινο – κόκκινο, αριθμ. Πλαισίου: LDMYM35659, αριθμ. Κινητήρα: VM65B17906.

Τιμή πρώτης προσφοράς ορίζεται το ποσό των 2/3 των 40.000.00 ευρώ (ήτοι, τα 2/3 του ποσού εκτίμησης)».




ΔΗΛΑΔΗ, πρώτη προσφορά στον πλειστηριασμό καθορίσθηκε το ποσό των 28.000 ευρώ!

Ελπίζεται ότι μέχρι τη δίσεκτη 29Φεβρουαρίου, η ΡΟΔΑ και ο Δήμος θα βρουν κάποια λύση, ώστε να πληρωθεί ο επισπεύδων κι έτσι το τρενάκι να συνεχίζει τις ωραίες και γραφικές διαδρομές του στην πόλη.

Είναι άλλωστε θέμα τιμής και για τη ΡΟΔΑ και για το Δήμο.

Επί πλέον, το τρενάκι έχει κάθε τουριστική σεζόν μεγάλα έσοδα σε βαθμό που να συντηρεί τη ΡΟΔΑ κατά τη διάρκεια του χειμώνα που τα έσοδα είναι μειωμένα.




http://www.rodosalarm.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/2/12 10:31

    Αντε να το ξεφορτωθουμε να μην κλεινει και τους δρομους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/2/12 15:44

      ta dyo idotika dld den kleinoyn ton dromo poy kathontai kai sthn mesh ayto toylaxiston paei sthn akrh.
      Kai an to ksefortothoyn opws les se esena tha balei kiala dimotika telh gia ta leyta poy tha xasei kai einai pola
      An thes twra parapano xariatsia, esy ksereis....

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/2/12 15:32

    Ρε τον Κουσουρνα και δεν του φαινόταν σιγανοπαπαδιά…….
    Αίσχος επωδή ξέρω το τρενάκι τα βγάζει σε μια εβδομάδα του ουλή αυτά τα ποσά
    Ποιος είναι ο ενάγων και ποια η οφέλη που αξιώνει την κατάσχεση του, ποτέ έγινε, έτσι ο καθένας παίρνει ότι θέλει κοψοχρονιά και ποιος θα το χτυπήσει οι ημέτεροι πάλι…..
    Είναι τυχαίο ότι μετά του 2 ιδιώτες που πήραν τα λεωφορεία βγαίνει από την μέση ο δήμος που ήταν πάντα φίσκα και μάζευε λεφτά για τα έξοδα του με ένα σχεδόν ανέξοδο τρόπο !!!!!!!
    Με τα σκουπίδια τα ιδία, τις παράλιες, το εθνικό θα γίνει μπουζούκια, τι άλλο θα κάνει δηλαδή αυτός ο Κουσουρνάς Μητσοτάκης της Ρόδου κοψοχρονιά όλα πια για τα δικά μας παιδιά και ο εισαγγελέας νάνι νάνι να θρύψει μαγουλάκι………….
    ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ << ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ >> ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ …………………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/2/12 16:10

    Μα ποιοί ψηφίσανε τον κουσουρνα ποιός τον έβγαλε και τώρα κάνουμε σαν της μορές παρθένες τα θέαμε και τα πάθαμε μετα την απομάκρυνση απο απο την κάλπη δεν γίνεται καμιά αλλαγή τώρα πρέπει να τον λουστής 4 χρονια, με της υγειάς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/2/12 16:35

      Egw file moy pantos eimai poly perifanos gia thn psyfo moy......
      MIA FETA SALAMI ITALIAS
      kai pisteyw oti htan o kaliteros ypopsifios
      RE paidia o sosialisths koysoyrnas ksepoylaei ta panta o neofyleleytheros xatzimarkos dld ti tha ekane tha poyloyse kai emas mazi gia dwro sto paketo ?????
      KALA NA PATHOYME!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος6/2/12 18:42

    Μακάρι να πουληθεί για να γλιτώσουμε τα κερατιάτικα που πληρώνουμε γιά μισθό οδηγού, γιά συντήρηση, γιά καύσιμα και τόσα άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/2/12 23:00

    Προτιμώ τους ιδιώτες και την καλύτερη παροχή υπηρεσιών παρά τη λειτουργία ενός δημοτικού τρένου με υποβαθμισμένη εικόνα, που και ακριβά κόστιζε η διαδρομή του και πολλές λαμογιες ακουγονται για την κακοδιαχείρησή του, τα τελευταία χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/2/12 23:14

    Ποιος πληρώνει τα καυσιμα κτλ;;;;;;;;;;ας κουνήσουμε το κεφαλάκι μας λίγο πριν πατήσουμε το πληκτρολόγιο.....και πώς φαντάζεστε την εικόνα του τρένου για να μην είναι υποβαθμισμένη;;;;;;έχω μεγάλη περιέργια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/2/12 23:46

    kala poso hlithioi eimaste to mono pragma poy ebgaze leyta ena katostari katharo to xrono twra an kapioi to dwsoy se idiwtes einai karabinath lamogia......
    ksanalew 100.000 to xrono egw pantws oyte na ta parei kapoios ependiths tromara mas oyte na ta bazv apo thn tzeph m apo edw kai mpros.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/2/12 09:21

    sisti idea na gini mpouzouksidiko to ethniko theatro me prota trapezia ke rezerve oli i arhintes tou nisiou.ke mia idisi pou molis ematha o dimos tha kani minisi stous italous mihanikous gia to logo oti afta pou mas afisan den antexan 100 hronia den evalan kala ilika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/2/12 12:31

      tha s pw kati poy den ksereis otan epi kokkinoy eipan na apokatastisoyn to ethiko orws htan epi italwn me akoystikh kai plagioys eksostes phgan sthn italia sto arxitektoniko grafio poy yparxei akoma kai otan eidan thn lista me tis epembaseis arnithika na to paroyn fantasoy ti exoyme kanei
      mpozoykshs

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *