ροή ειδήσεων

Οι Αυστριακοί "ψηφίζουν" Ρόδο

Την προβολή ενός από τους πιο προσφιλείς στους Αυστριακούς, ελληνικού τουριστικού προορισμού είχαν ως στόχο τους δύο μεγάλες εκδηλώσεις στο κέντρο της Βιέννης...

Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν χθες και προχθές βράδυ σε γνωστές αίθουσες στη Βιέννη από τον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (ΠΡΟΤΟΥΡ), σε συνεργασία με το Γραφείο Αυστρίας του ΕΟΤ.

Η πρώτη εκδήλωση απευθυνόταν σε ηγετικά στελέχη και ιθύνοντες ταξιδιωτικών οργανισμών και αεροπορικών εταιρειών της Αυστρίας καθώς και σε δημοσιογράφους, ενώ η δεύτερη σε περισσότερους από 200 καλεσμένους πράκτορες αυστριακών ταξιδιωτικών γραφείων, και σε αυτή παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο νέος πρέσβης της Ελλάδας στην Αυστρία, Θεμιστοκλής Δημίδης και η Ελληνίδα αντιδήμαρχος και αναπληρώτρια κυβερνήτης του ομόσπονδου κρατιδίου της Βιέννης, Μαρία Βασιλάκου.

Στις ομιλίες του στις δύο εκδηλώσεις, ο γενικός διευθυντής του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού, Χαράλαμπος Παλογιαννίδης, τόνισε πως η Ρόδος αποτελεί έναν τουριστικό προορισμό που έχει ως χαρακτηριστικό του τη δημιουργία και την προτεραιότητα στην καινοτομία, με σεβασμό στο περιβάλλον, τις άριστες υπηρεσίες, τις απαραίτητες υποδομές, τις πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες με ανταγωνιστικές τιμές.

Επισήμανε επίσης, ότι η λανθασμένη άποψη, πως τα μεμονωμένα επεισόδια μιας μικρής μειοψηφίας στο κέντρο της Αθήνας αφορούν όλη τη χώρα, αδικεί τη Ρόδο και τους άλλους ελληνικούς προορισμούς, προσάπτοντάς τους μια ψευδή εικόνα.

Την ανάγκη της εμπιστοσύνης όλων, που χρειάζεται σε αυτές τις δύσκολες στιγμές της η Ελλάδα, υπογράμμισε στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης, ο οποίος εξήρε τις ασφαλείς και ξέγνοιαστες διακοπές που υπόσχεται η Ρόδος, παραμένοντας ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης και προσφέροντας νέες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Τη διαβεβαίωση πως οι επισκέπτες θα βρουν και εφέτος την πραγματική Ελλάδα, όπως πάντα την γνώριζαν, έδωσε από την πλευρά του ο διευθυντής του Γραφείου Αυστρίας του ΕΟΤ, Παναγιώτης Σκορδάς, καλώντας τους Αυστριακούς να μείνουν πιστοί στη χώρα μας, όπως όλες τις τελευταίες δεκαετίες, κατά τις οποίες κάθε χρόνο πάνω από 500.000 επισκέπτονται την Ελλάδα και πάρα πολλοί από αυτούς τη Ρόδο.

Στην ανάγκη, οι διοργανωτές ταξιδιών να μεταδώσουν στους πελάτες τους την εμπιστοσύνη για την Ελλάδα και για την αξία και την πιστότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, και να βοηθήσουν όλοι για να ξεπεραστεί η δύσκολη κατάσταση που έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση, αναφέρθηκε ο ελληνικής καταγωγής διευθυντής του δεύτερου μεγαλύτερου ταξιδιωτικού οργανισμού της Αυστρίας «Τόμας Κουκ», Ιωάννης Αφουκατούδης.

Οι πολύμορφες προσφορές της Ρόδου ως τουριστικός προορισμός, παρουσιάστηκαν στους προσκεκλημένους της δεύτερης εκδήλωσης-προβολής, με τη βοήθεια πολυμέσων, από τη Φανή Γραμματικού, του Γραφείου Αυστρίας του ΕΟΤ, ενώ η εκδήλωση πλαισιώθηκε με πρόγραμμα ελληνικής μουσικής από γνωστή ορχήστρα της Ρόδου.
http://the-true-here.blogspot.com/

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *