ροή ειδήσεων

ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ

Αγαπητοί πατριώτες.
Μετά και τα τελευταία γεγονότα στην πόλη μας την 7η Μαρτίου ακούμε όλο και περισσότερο απο τους δημοσιογράφους των ΜΜΕ ότι...

η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην κατάργηση των Εθνικών παρελάσεων.

Η αντίδραση αυτή οφείλεται στον πανικό που έχει προκαλέσει στις μαριονέττες της τρόικας η καθολική δυναμική αντίδραση του κατεχόμενου και βιαζόμενου Ελληνικού λαού , που όποτε υψώνει την Γαλανόλευκη και επαναστατεί βαφτίζεται ακροδεξιός και φασίστας απο τους ξενόδουλους υπηρέτες των δυναστών μας , που δεν είναι άλλοι από τους δημοσιογράφους.

Μην ξεχνάμε επίσης ό,τι πριν την τελευταία πράξη του δράματος της Χώρας μας ο Γ.Α.Π. κάλεσε τους καναλλάρχες σε ειδική σύσκεψη στην βουλή , για να τους δώσει γραμμή και να τους μοιράσει τα ανταλλάγματα για τις υπηρεσίες τους στο έργο της καταστολής του λαού με τα συνήθη μέσα ,τρομολαγνεία και ψευτοδιλλήματα.

Κάθε κατοχική κυβέρνηση έχει προτεραιότητα την κατάργηση των Εθνικών επετείων των κατακτημένων και την απαγόρευση δια ροπάλλου του εορτασμού των. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να ξεφύγει από αυτή την νομοτέλεια το κατάπτυστο καθεστώς που μας κυβερνά παράνομα.

Μα για ποιές εκλογές μιλάμε θα είναι αδιάβλητες με το κατοχικό αυτό καθεστώς και ποιές θα είναι οι επιλογές του μέσου Έλληνα σε αυτές τις εκλογές. Είναι αρκετή τιμωρία για αυτούς που ξεπούλησαν κυριολεκτικα με την ψήφο τους και έναντι αδράς αμοιβής την Πατρίδα μόνο το να μην ξαναεκλεγούν.

ΛΑΘΟΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ!!!!

Ο Ελληνικός Λαός ξυπνάει μέρα με την μέρα από τον λήθαργο στον οποίο τον εβάλατε με τα ασύστολα ψεύδη και τα τεχνάσματα που κατέχετε. Η οργή του είναι φωνή Θεού και θα συνεπάρει εσας και το συφερτό που υπηρετείτε!!

Αναγνωρίζουμε την αγωνία σας αλλά είναι αργά πλέον να αποφύγετε το αναπόφευκτο.

Είστε τα όργανα των προδοτών και γιαυτό θα τιμωρηθήτε κατά τον ίδιο τρόπο για τα εγκλήματά σας κατά του Λαού και του Έθνους.

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!

ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΡΟΔΟΥ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/3/12 13:29

    ΜΠΡΑΒΟ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ!!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΟΠΩΣ ΕΣΥ!!!!!ΠΡΟΧΩΡΑΑ!!!ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/3/12 14:48

    Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.ΕΡΧΕΤΑΙ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.....ΝΟΜΙΖΟΥΝ............ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ.................
    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!!!!!!!!

    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!

    ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/3/12 14:50

    oi diskoles koinonikooikonomikes sigkiries pou zoume kai oi TERASTIES euthines tou politikou kosmoy den dinoun to dikaiwma se kanena autoklito sotira kai "ethnofilaka"na katalieei me aparadektes energeies tin dimokratia.Thelete den thelete h antidrasi tha erthei mesa apo tis ekloges kai oxi mesw twn trampoukismwn kai twn fasistikwn epithesewn pou stin teliki to mono p kanoun einai na amaurwnoun ethnikes epeteious

    p.s oso gia ta papagalakia ton mme tha simfwnisw me to sigkekrimeno keimeno an kai thelw na pisteuw pws o perissoteros kosmos exei krisi kai den ta dexetai ola amasita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/3/12 10:45

      Δεν ζουμε σε δυσκολες οικονομικοκοινωνικες συγκαιριες οπως νομιζεις.Ζουμε εν μεσω κατοχης της Χωρας απο τους δανειστες δυναστες και αυτους που τους υπηρετουν εγχωρια.Δεν παρουσιαζομαι ως αυτοκλητος σωτηρας οπως λες και αν τραμπουκισμος και φασισμος ειναι να διωχνεις τους προδοτες του Εθνους απο Εθνικη επετειο τοτε με χαρα δεχομαι τον χαρακτηρισμο.Οσο για το που ποτε και πως θα γινει η αντιδραση αυτο δεν το αποφασιζεις εσυ ανεγκεφαλε αλλα ο Ελληνικος Λαος που δεν εχει πει ακομα την τελευταια του λεξη.
      ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΡΟΔΟΥ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος9/3/12 15:18

    ΤΗΛΕΜΑΧΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/3/12 15:52

    ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΕΧΟΥΜΕ 300 @@@@@@@@@@@@@@@@ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ..ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Κ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΝ ΜΑΣ..ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ?ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ?ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/3/12 16:20

    Στη παρέλαση τις 25 δε θα εμφανιστούν, αλλά αν εμφανιστούν μάλλον θα λιντσαριστούν μια και καλή!
    Μετά τη παρέλαση θα γίνει πανελλαδικός αποκλεισμός όλων των βουλευτών και πολιτικών στα σπίτια τους, κάποιους ίσως του κάψουν ζωντανούς!
    Από τις 26 ξεκινάνε καταλήψεις σε όλες τις ΔΟΥ της Ελλάδος!
    Ας ετοιμαστούν και οι Ροδίτες, ευτυχώς δεν είναι πολλοί αυτούς που έχουμε να κυνηγήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/3/12 16:37

    Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΣΗ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ....ΝΟΜΙΖΟΥΝ.....ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ...
    ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ!!!!!!
    ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!!

    ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/3/12 16:58

    ΤΗΛΕΜΑΧΕ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/3/12 17:00

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/3/12 17:08

    http://agkathi-salamis.blogspot.com/2012/02/blog-post_9147.html


    ΑΥΤΟΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.....................
    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!

    ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/3/12 17:12

    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/3/12 17:25

    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/3/12 18:43

    Εγώ να σας πώ μια άλλη άποψη...Είμαι υπέρ του να καταργηθούν οι παρελάσεις και ήμουν υπέρ και πρίν την κρίση...Ο λόγος? Οχι δεν ειμαι δημοσιογραφος η τίποτα σχετικό απόβρασμα, απλά είναι τεράστιο το κόστος σε κάθε παρέλαση και το μόνο που πέρνουμε είναι το εφέ. Αντίθετα δίνουμε την ευκαιρία σε στρατηγούς, πολιτικούς και οτιδήποτε άλλο να πάρουν υπερβολικά Bonus για εκείνες τις μέρες, και χάνονται και μαθήματα απο τα σχολεία διότι κακά τα ψέμματα πολλά παιδιά συμμετέχουν μόνο και μόνο για να χάσουν μάθημα ή για να τα δεί η μαμά τους....Ας μείνει εννοείται ψς εθνική εορτή που να έχει ας πούμε κάποιες εκδηλώσεις που να δείχνει και τις παρελάσεις ηλεκτρονικά ή τελος πάντων οτιδήποτε που να μην χρειάζεται επωνύμους και πετρέλαιο γιατί αυτα κοστίζουν και τα πληρώνετε -ποιός άλλος?? εσύ και εγώ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/3/12 10:52

      ΩΡΑΙΑ!!ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ!ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΕΠΙΝΟΗΘΗΚΕ Η ΛΕΞΗ ΠΟΛΙΤΗΣ(εχει ακριβως τα ιδια γραμματα με την λεξη ΟΠΛΙΤΗΣ)ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ.ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ

      ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΡΟΔΟΥ

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος9/3/12 19:05

    Οι παρελάσεις πρέπει να σταματήσουν!
    Τιμή και δόξα στους ήρωες μας, όχι με τα ξέκωλα με τις μίνι φούστες και τα δωδεκάποντα
    και πέντε μαλάκες στην εξέδρα!
    Μιά λιτή τελετή κι ένα στεφάνι δάφνινο είναι αρκετά να κρατήσουν νωπές τις μνήμες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/3/12 10:58

      ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΡΚΕΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΠΕΤΕΙΟΥ.
      ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ!!
      ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΡΟΔΟΥ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/3/12 14:07

      Συνάδελφε εθνοφύλακα,ίσως να χεις δίκιο, όμως στην κατάσταση που μας έχουν φέρει, νομίζω εκφράζοντας ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης,η οποία μαζί με μένα μοιάζει μπερδεμένη πια με το τι πρέπει να γίνεται και τι όχι,για το συγκεκριμένο θέμα,πιστεύω ότι μέσα απο το διάλογο και τις απόψεις του καθενός στο τέλος κάτι θετικό θα βγεί!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος9/3/12 21:01

    Οι παρελασεις γινονται για να ανεβουν τα καραγκιοζακια στο μπαλκονακι ή την εξεδρα τους. Αν δεν μπορουν να ανεβουν γιατι να γινει παρελαση;; Λογικο ειναι να αποφασισουν να τις καταργησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος10/3/12 11:34

    ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΛΕΣ !!!!! Η ΚΑΤΑΡΓΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΒΙΣΗΜΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ
    ΦΙΛΕ Mar 9, 2012 08:43 AM ΑΥΤΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ?? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ..... ΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΠΡΤΩΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ (ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΣΚΟΠΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΜΟΙΖΕΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ Κ.Α) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΤΙΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΗΔΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!


    ΕΝΑΣ ΡΟΔΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *