ροή ειδήσεων

Τρεις ανήλικοι στο νοσοκομείο από χρήση αλκοόλ στη Ρόδο!

Ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη ότι όλο και περισσότερα ανήλικα παιδιά στη Ρόδο αναζητούν στο αλκοόλ διέξοδο από τα προσωπικά και όχι μόνο προβλήματά τους! Μόνο το τελευταίο Σαββατοκύριακο... τρεις ανήλικοι μαθητές διακομίστηκαν σε άθλια κατάσταση στα εξωτερικά ιατρεία του Περιφερειακού νοσοκομείου του νησιού!

Και τα τρία παιδιά παρουσίαζαν έντονα συμπτώματα μέθης, αλλά προέρχονταν από διαφορετικές περιοχές της ! Το ένα από αυτά ήταν ένα 14χρονο κορίτσι που έχασε τις αισθήσεις της ενώ διασκέδαζε με την παρέα της σε ένα μπαρ στην Παλιά Πόλη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο!

Σε όλες τις περιπτώσεις, οι γιατροί που αντιμετώπισαν τα περιστατικά ενημέρωσαν τις οικογένειες των ανηλίκων, αλλά και την Αστυνομία που ερευνά για να εντοπίσει τους ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων οι οποίοι σέρβιραν παράνομα οινοπνευματώδη ποτά σε ανήλικους. Το πρόβλημα παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις την καλοκαιρινή περίοδο, όπου σχεδόν καθημερινά διακομίζονται ανήλικα παιδιά υπό την επήρεια αλκοόλ στο νοσοκομείο της Ρόδου!
protothema.gr

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/10/12 12:15

    Όταν δεις το 14χρονο πώς ντύνετε και πως βάφετε (ποιος το ελέγχει στο σπίτι του) τότε σε ένα μαγαζί με πολύ κόσμο δύσκολα το ξεχωρίζεις ότι είναι κάτω του ορίου ηλικίας. Δεν υποστηρίζω τους μαγαζάτορες όπου πόλλοι από αυτούς είναι ασυνείδητοι και πουλάνε κακής ποιότητας αλκοόλ αλλά ρε μεγάλε γονέα που στο πούτσο αφήνεις το παιδί σου να γυρίζει στην παλιά πόλη στα 14; Δλδ στα 18 τι θα κάνει; Πεζοδρόμιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/10/12 15:17

      δικιο εχεις να τα μαζεψει ο πατερας πρωτα ..και μετα οι μαγαζατορες !!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/11/12 17:29

      poli sostos

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/10/12 12:55

    kai esy tha eisai enas apo aytous pou potizoun ta paidia
    na epemvi o eisaggeleas as pate stin ypokratoys na deite ena mpar ekei
    posa anilika exei mexri to sintrivani ftanei i piatsa ton anilikon
    kai exeis ekei to prosopiko na tous dini kai na kerna sfinakia ta anilika

    as kanei kapoios eisaggeleas enan elenxo gia 2-3 sabbata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/10/12 13:07

    ego tha rotiso kati se megalo bathmo poios ftaiei to magazi i o goneas pou afinei se autin tin ilikia na pigenei palia poli kai den to elegxei.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/10/12 13:10

    ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΙΛΗΚΑ,ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ!!ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ! Ο ΚΑΘΕ ΑΣΥΝΗΔΗΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ,ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ!!ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΗ. ΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΝΞΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ!!!ΣΙΓΑ!! ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΝΧΟ! ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΟΙ ΕΛΕΝΧΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΑΝ!!ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΙΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ Τ΄ΑΝΙΛΗΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!! ΑΣ ΕΠΟΜΙΣΘΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ!! ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ!!ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΗ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!ΚΥΡΙΟΙ,ΚΥΡΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/10/12 13:11

    Καλά στα παπάρια μου τι πιστεύεις αλλά αν ανηκείς στην κατηγορία των γονέων που ανέφερα θα μαζεύεις και εσύ τη κόρη σου τη καλντεριμιτζού από τα αντίστοιχα μαγαζιά σε μερικά χρόνια αν δεν το κάνεις ήδη δλδ. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι...
    Και εμείς βγαίναμε έξω όταν είμαστε ποιο μικροί αλλά και ξέραμε να πίνουμε και να συμπεριφερόμαστε όταν έχουμε πιει παραπάνω από το κανονικό και όχι να μας τρέχουν στα νοσοκομεία και να ξερνάμε από δω και από εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/10/12 13:13

    ean den afiseis to paidi sou na bgei den tha tou serviroun pompes..oso gia tis pompes den ftaiei autos alla esi pou pas kai to ksereis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/10/12 13:13

    pigenete sto CLO na dite 15 axrona na xortasi to matisassssssssssssss!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/10/12 19:16

      akoma ekei eisai metakamisan apo to clo tora pigan appleeeee

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος29/10/12 13:14

    Ανώνυμος29/10/12 1:11 μ.μ. tha simfoniso mazi sou.apolita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/10/12 13:16

    an den eimaste sostoi stin oikogeneia mas kai stous tropous mas as afisoume teleutaio to sustyma..oso gia to systyma emeis to exoume kanei...etsi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/10/12 13:17

    το 29/10/12 1:11 μ.μ. πήγαινε για τον Ανώνυμος29/10/12 12:55 μ.μ. τώρα όσο για τις μπόμπες δεν αμφιβάλλω ότι δεν υπάρχουν λίγο πολύ όλοι το ξέρουμε καλά δείτε όμως τι κατεβάζουν τα πιτσιρίκια από ξύδια και θα καταλάβεται ότι δεν φταίει το ποτό. Σε μια ηλικία 14ων και καλής ποιότητας αλκοόλ να πιείς αν πιεις παραπάνω από το κανονικό που σε αυτή τη περίπτωση είναι ελάχιστες ποσότητες ε λογικό είναι να καταντήσεις έτσι. Άσε που όλα τα σπόρια δεν ξέρουν να πίνουν και κάθονται και ανακατεύουν ότι πολύχρωμο σφηνάκι τους κεράσουν. Μην τα ρίχνουμε όλα στις μπόμπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος29/10/12 14:37

    Συμφωνώ ότι είναι θέμα οικογένειας και τι αξίες θα μεταδώσει στο παιδί..Δεν πιστεύω πως το πρόβλημα είναι τόσο αν θα βγει ή όχι, γιατί πολύ απλά μπορεί να πάει να κοιμηθεί σε σπίτι φίλου/ φίλης να το ξέρουν και οι γονείς και να πιούνε κρυφά στο δωμάτιό τους π.χ..Το θέμα είναι να εξηγήσει ο κάθε γονέας με ωραίο τρόπο ότι δεν είναι σωστό να πίνει αλκοόλ ένα παιδί σ αυτή την ηλικία..Εγώ είχα την ελευθερία να βγαίνω κάθε σάββατο από 15 περίπου χρονών κάθε Σάββατο,πρώτη φορά χρησιμοποίησα το χαρτάκι της εισόδου σε κάθε μαγαζί για να πιω ποτό στα 18..Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα τόσο περιορισμού, γιατί ένα παιδί αν θελει να κάνει κάτι κρυφά θα το κάνει..Τουλάχιστον να υπάρχει η σωστή ενημέρωση και η επίβλεψη διακριτικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος29/10/12 16:04

    ...καταληψεις στα σχολεια...ξενυχτια...μεθυσια...καψουρα...γιουχα σε οποιον κοπιαζει στο σχολειο..μηχανακι- σουζα...η ιδανικη νεολαια που αυριο θα ζηλευη τον λετονο,τον σλοβακο.τον εσθονο, τον λιθουανο που θα προοδευη και θα βελτιωνη το βιοτικο του επιπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος29/10/12 18:30

    ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ.ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΓΟΜΑΣΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος29/10/12 19:20

    ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ Κ ΚΑΛΑ ΣΕ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ!! ΕΚΕΙ ΦΟΡΑΝΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΕΧΟΥΝ Κ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΕΣ ΕΞΩ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΙΑ.. ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΟΥΣ Κ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΛΙΩΜΑ ΜΕ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ Κ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!! ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΙΑ.. ΒΓΑΙΝΕΙΣ Κ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΛΙΩΜΑ ΜΕ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΕΣ Κ ΟΛΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΕΞΩ Κ ΣΚΕΦΤΕΣΕ, ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ???? ΕΛΕΟΣ!!! ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος30/10/12 16:15

    sto clo mexri ths 3 peripou einai gemato anilika k i dikaiologia einai oti exoun parti an exoun parti giati tous dinoun k pinoun pota. k sto parelthon ginontousan parti me anilika alla tin evgazan me anapsiktika k oxi me pota. to savvato pou vgika piga apple k ekei episis gemato anilika... DHLADH STA ALLA MAGAZIA PARAPANO POU EXOUN PORTIERIDES K DEN TOUS VAZOUN MESA PARA MONO ME SINIDEIA EINAI MALAKES???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *