ροή ειδήσεων

Η Οργάνωση Ρόδου της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής στέλνει μήνυμα: ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΟΥΚ ΔΙΔΩΜΕΝ!

Με αρκετή υπερηφάνεια τα μέλη της οργάνωσης Ρόδου φέρουν τα διακριτικά της Πατριωτικής πολιτοφυλακής! Ο σκοπός μας είναι ένας!Εκπαίδευση και προετοιμασία για τις δύσκολες ώρες...
για την Πατρίδα που όλοι θεωρούμε ό,τι δεν θα αποφύγουμε.

Η οργάνωση Ρόδου προχωρεί! Ανεβάζει το επίπεδο και την ποιότητα της εκπαίδευσης ! Στο πρόγραμμα υπάρχει σταθερά σωματική βελτίωση, αυτοάμυνα , στρατιωτική τακτική ,αγώνας σε κατοικημένους τόπους, πορείες και απεικονίσεις με την ομάδα Airsoft. Με την έναρξη της θερινής περιόδου θα οργανωθεί με την βοήθεια εκπαιδευτή αυτοδύτη μέλους μας σχολή ελεύθερης και αυτόνομης κατάδυσης!

Καλούμε όλους τους πατριώτες της Ρόδου να συστρατευθούν μαζί μας ! Δεν περισσεύει κανείς! Ο εχθρός δεν βρίσκεται προ των πυλών! Βρίσκεται ανάμεσά μας και η αδιαφορία μας του δίνει περιθώρια δράσης! Το τουρκικό προξενείο έχει αναβαθμίσει τις προκλήσεις του και θέλει να εγείρει ζητήματα ανάλογα με της Θράκης! Ο στρατός μας σε αποσύνθεση!

Επάνδρωση-ετοιμότητα χείριστη!Αποθέματα ελάχιστα. Τα νησιά μας πλέον επιτηρούνται από το τουρκικό ναυτικό κατά τα φαινόμενα! Το μοναδικό ενδιαφέρον της πολιτείας είναι η πώληση του πλούτου και της Γής μας στους Ξένους!

ΡΟΔΙΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!

ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΟΥΚ ΔΙΔΩΜΕΝ!!! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!

patriotikipolitofilaki.blogspot.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/4/13 21:10

    Τι λετε ρε ταλαιπωροι πλακα κανετε ετσι;
    Αφου ο ΣαμαροΒενιζελος ξεπουλαει οσο οσο την Ελλαδα τι τσαμπουνατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/4/13 21:40

    Ναι.έχεις δίκιο τα ξεπουλάνε ολα.αποστολή εκτελούν.είναι κακό να μάθεις πως θα ζήσεις και πως θα βοηθήσεις αδύνατους αν κριθεί απαραίτητο;
    Είναι κακό να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση η να μάθεις να κολυμπας και να καταδυεσαι έστω και για την εμπειρία;
    Μήπως σου ζήτησε κανείς χρήματα για να στα δείξει;ΣΚΕΨΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΌ.ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ.Αυτα είχα να πω και να καταθέσω τα σέβη μου στους ανθρώπους που παρ ολα τα εμπόδια δεν έκαναν την χάρη ούτε στους εθνικούς ούτε σε χριστιανούς ούτε σε πολιτικά φρονήματα να ξεχάσουν την αγάπη για την πατρίδα.
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/4/13 22:35

    ωραια διαφημιση.. ασε μας ρε μεγαλε ...!! ολο μπουρδες .. μηπως θα γινεις και προθυπουργος μετα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/13 22:55

      Όχι.προτιμώ να εργάζομαι.σ ευχαριστώ για την πρόταση παρ ολα Αυτα.μετά όπως λες θα συνεχίσω να Γνωρίζω ορθογραφία.καλό βράδυ και σε σένα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/4/13 01:35

      ασε μας ρε καραγκιοζακο... βαζω στοιχημα οτι στο στρατο παιζει να ησουν και γιωτας,χαχαχα καραγκιοζακο ε καραγκιοζακο.. αντε καλο σου βραδυ εθνικιστη γιωτα,που πας να βγαλεις χρημα με τον πονο του ελληνα.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος5/4/13 23:08

    Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/4/13 01:19

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ 12ΘΕΙΣΤΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/4/13 04:07

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,ΙΔΡΥΣΕ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ (ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ)
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΝΔ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΑΒΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ (ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ )ΚΙΝΔΥΝΟΥ
    ΕΤΣΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΝΔ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΒΓΑ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ,ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΟΗΤΟΙ
    καιροσκοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/4/13 13:06

      ΣΟΡΟΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΑΖΑΚΗΣ ΡΑΔΙΟ! Α.Ε!!!! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ??? ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ !ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ!!!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος6/4/13 23:14

    Οπως εχει γινει γνωστο επανελειμμενα απο την διοικηση της πατριωτικης πολιτοφυλακης τοσο με δηλωσεις οσο και με μυνησεις κατα των κοινων συκοφαντων που υποστηριζουν το αντιθετο δεν πατροναρεται απο κανενα κομμα η αλλης μορφης οργανωση.Ειναι ενα ξεκαθαρο κινημα με συγκεκριμενους στοχους που περιγραφονται αναλυτικα στο καταστατικο μας με την εγκριση του πρωτοδικειου Αθηνων.Ολα τα αλλα αποτελουν κακοβουλες και συκοφαντικες επιθεσεις που γινονται πισω απο την ανωνυμια που προσφερει το διαδυκτυο.
    Οσον αφορα την αναφορα στους δωδεκαθειστες που λεει καποιος ,οπως ρητα προβλεπεται στο καταστατικο μας δεν γινονται διακρισεις με βαση τις θρησκευτικες πεποιθησεις στα μελη μας.Ετσι στην ηδη υπαρχουσα ομαδα συνεκπαιδευονται αρμονικα ατομα με διαφορετικα πιστευω(χριστιανοι ορθοδοξοι,εθνικοι) δειχνοντας ετσι οτι μπορουμε ολοι να ενωθουμε κατω απο την γαλανολευκη εφοσον πανω απο ολα ειμαστε Ελληνες.
    Θα ηταν επισηςπερισσοτερο ανδρικειο αλλα και Ελληνικοτερον οι οποιες αποψεις εκφραζονται να εκφραζονται επωνυμα και με το θαρος της γνωμης εφ οσον αποτελουν καλοπιστη κριτικη και οχι απλη εκτοξευση λασπης.

    Κυριακος Μαλαπετσας


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/4/13 01:37

    koita posoi vrizoun tis xazomares sas.. re exete parei xampari oti mas ksepoulane.. den mas evales omws sto artho sou ton katalogo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/4/13 12:20

    Το ο.τι καποιοι ξεπουλανε την χωρα ενας λογικος κατοικος του νησιου θα επρεπε να το λαβει ως ενα λογο παραπανω για να πλαισιωσει μια τετοια προσπαθεια οπως η πολιτοφυλακη.Απο την αλλη δεν βλεπω κανεναν να βριζει αυτα που καποιος εδω αποκαλει χαζομαρες παρα μονο τον ιδιο που προφανως εχει προσωπικο μενος η συμφερον να δυναμιτιζει την καθε εθνικη προσπαθεια (τουρκος προφανως η ανθελληνας)
    Και παλι θα επαναλαβω οτι η εκτοξευση λασπης πισω απο την ανωνυμια δεν ειναι πραξη ανδρος και μαλιστα Ελληνα.

    Κυριακος Μαλαπετσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/13 00:33

      κ. Κυριακο απλα ολα αυτα ειναι υπολειματα της χουντας,κατα τη γνωμη μου δεν ειναι σωστα... αν πατε πισω στην ιστορια θα δειτε οτι τα ακρα ποτε δεν μας εβγαλαν σε καλο. Υπαρχουν και διαφορετικοι τροποι αμυνας-αντιδρασης,και μην ξεχνατε οτι ολο αυτο το χαος το δημιουργησε η γεννια σας(με ολο το σεβασμο) περνοντας χωραφια και θεσης εργασιας στο δημοσιο ολα αυτα ειναι γνωστα και αλλα πολλα..τωρα ομως μπηκαμε στο χορο και θα χορεψουμε μας αρεσει δεν μας αρεσει... μπραβο σας για την προσπαθεια σας αλλα συγνωμη με τα οπλα δεν παμε στο καλυτερο..
      με ολο το σεβασμο ενας νεος...

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος8/4/13 16:33

    μου το να εκπαιδευεσαι με σκοπο την αμυνα και την προστασια της Πατριδας σου απο πιθανους κινδυνους απο οπου αυτοι ηθελε προελθουν δεν αποτελει απομειναρι η δειγμα χουντικης νοοτροπιας αλλα χρεος καθε υπευθυνου πολιτη .Να σου υπενθιμισω εδω οτι χωρες που παρεμειναν αμετοχες σε πολεμους και αποτελουν οασεις ειρηνης και συνχρονης σκεψεως οπως η Ελβετια εχουν καθιερωσει την υποχρεωτικη στρατιωτικη εκπαιδευση των πολιτων και την χορηγηση οπλισμου σε αυτους.Επομενως δεν υπαρχει τιποτε το μεμπτο στο να εκπαιδευεται καποιος.
    Απο την αλλη υπαρχει η εμφυτη ταση που καλιεργειται απο συγκεκριμενους πολιτικους χωρους να απαξιωνεται οτιδηποτε φερει στρατιωτικο ρουχο και να χαρακτηριζεται αυτοματως φασιστικο και ακραιο ξεχνωντας οτι η υπαρξη των δυναμεων αμυνης και ασφαλειας εξασφαλιζει σε ολους μας την δυνατοτητα να ζουμε να εργαζομαστε και να υπαρχουμε.
    Μπες λοιπον στον κοπο πριν καταδικασεις την οποια προσπαθεια να ενημερωθεις για τους σκοπους της πολιτοφυλακης και την δραστηριοτητα της διαβαζοντας το καταστατικο βασει του οποιου λειτουργει εκτος και αν για αλλους λογους θελεις να την καταδικασεις ετσι κι αλλιως!
    Και θα σου θυμισω και παλι οτι η εκτοξευση λασπης και απειλων του τυπου <> ανωνυμα και πισω απο το πληκτρολογιο σου δεν ειναι εργο ανδρος <> και Ελληνα .
    Οσον αφορα τα οπλα η πολιτοφυλακη δεν χρησιμοποιει οπλα παρα μονον ρεπλικες τυπου AIRSOFT καθαρα για λογους εκπαιδευσεως θα σου αντιπροτεινα δε αν στο μελλον η χωρα μας δεχθει επιθεση να υποδεχθεις τους εισβολεις με λουλουδια και σηματα ειρηνης για να τους αποτρεψεις και ισως τοτε καταλαβεις γιατι και τα οπλα ειναι χρησιμα παντοτε για το καλο της πατριδας και μονο για αυτο.

    Κυριακος Μαλαπετσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/13 19:55

      ante re kathesai kai asxolise me tous axristous giwtades pou sta geramata thimithikan ti simainei antrismos .. kai na swsoun tin patrida ota ta etrogan kai autoi mia xara itan... travate re na paiksete paint ball kai iparxoun alloi gi auti tin douleia..

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος8/4/13 19:53

    κ. Κυριακο δεν καταδικαζω λεω την γνωμη αν αυτη θελω να μενει ανωνυμη ειναι δικο μου θεμα δεν νομιζω να σας προσβαλα ισα ισα σας μιλαω και στον πλυθηντικο... για την αμυνα της χωρας υπαρχει ο στρατος που δοξα το θεο μια χαρα ξερει την δουλεια του και για την εσωτερικη αμυνα της πολιτειας υπαρχει η αστυνομια που και αυτη αν την αφηναν μια χαρα θα εκανε την δουλεια της.. αρα εσεις δεν χρειαζεστε αν θελετε φτιαχτε μια ομαδα airsoft και ασχοληθειτε ετσι..και σας ρωταω και γω οπως ρωτησε και ενας κυριος ποιο πανω αντε και εμπλεκεστε εσεις καπου για να σωσετε την χωρα μετα τι θα ζητετε θα ασχοληθητε και με πολιτικη... γι αυτο εξ' αρχης σας ειπα για χουντα γιατι ολα καπως ετσι ξεκινανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8/4/13 20:35

    βλεπω οτι δειχνεις ιδιαιτερο ενδιαφερον για το αντικειμενο ισως και υποπτα ιδιαιτερο.αλλα τα επιχειρηματα σου ειναι παιδαριωδη και κακοβουλα επιπλεον.Ο στρατος εαν ειχες καποια επαφη με αυτον θα γνωριζες οτι βρισκεται σε κατασταση διαλυσης οσο για τα υπολοιπα σωματα ασφαλειαςβρισκονται στον ιδιο δρομο.Η πολιτοφυλακη δεν φιλοδοξει να υποκαταστησει καποιο απο τους θεσμους αυτους παρα μονο να διμιουργησει πολιτες εκπαιδετμενους και ετοιμους για καθε ειδους καταστασεις εκτακτης αναγκης.Δεν θα φτιαξουμε λοιπον ομαδα airsoft οπως θα σου αρεσε προφανως αλλα ουτε και θα ασχοληθουμε με την πολιτικη την οποια απαξιωνουμε στην σημερινη της μορφη χωρις να υποτιμουμε την αξια της /δημοκρατιας η οποια βιαζεται καθημερινα.
    Θα κανουμε αυτο που εμεις ξερουμε και θεωρουμε καλο για την Πατριδα μας .Εαν εχεις διαφορετικη αποψη δικαιωμα σου αλλα μην βαζεις ταμπελες και χαρακτηρισμους σε ατομα που δεν γνωριζεις και απλα υποθετεις πως ξερεις ποιοι ειναι και τι σκεφτονται.
    Δικαιωμα σου φυσικα να διατηρεις την ανωνυμια σου αλλα δειχνει οτι δεν εχεις το θαρρος να αναλαβεις την ευθυνη για τα λεγομενα σου πολυ περισσοτερο δε για αυτα που μας καταλογιζεις χωρις να γνωριζεις .
    Ειμαι υποχρεωμενος λογω της ιδιοτητας και θεσεως μου να σου απαντω κοσμια αν και γνωριζω οτι εισαι ο ιδιος που βριζει πιο πανω σε greeklish και ο μοναδικος που ασχολειται με το θεμα κατα περιεργο τροπο.
    Σε προκαλω ομως να μου πεις κατα προσωπο αυτα που λες κρυμμενος εδω αλλα ματαια νομιζω γιατι εχεις ηδη αποδειξει οτι εισαι και κακοβουλος αλλα και ανανδρος αρα και αναξιος λογου!!

    Κυριακος Μαλαπετσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/13 22:53

      δεν ειμαι ουτε κακοβουλος,ουτε ο ιδιος με τα greeklish... σας μιλαω πολυ ωραια και ανοιξα μια συζητηση για να δω τον σκοπο σας φαινεται ομως οτι δεν αντεχετε μια αλλη γνωμη,συγνωμη αλλα δεν θελω να συζητησω αλλο μαζι σας γιατι δεν βγαζει καπου, καλη προσπαθεια στο εργο σας αν και ειμαι κατα .... γιατι απλα υπαρχουν αλλοι γι αυτη την δουλεια,και σας πληροφορω οτι ειμαι 25 χρονων και υπηρετησα στις ειδικεσ δυναμεις και γνωριζω ισως και παραπανω απο εσας.. καλη συνεχεια ενας νεος...

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος8/4/13 23:17

    Δικαιωμα σου να διαφωνεις αλλα και δικαιωμα μας να προστατευθουμε απο την κακη κριτικη η την εσφαλμενη αντιληψη που εκφραζετε για εμας στον ιστοτοπο αυτο και μαλιστα ανωνυμα! Καλη συνεχεια και σε σενα!

    Κυριακος Μαλαπετσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/4/13 11:04

    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ? ΕΙΣΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ! ΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ! ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/4/13 16:49

    ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (υπαρχει αναρτημενο μονιμα στον ιστοτοπο μας) ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΡΧΗΣ.
    ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ!.

    Π.Π Οργανωση Ροδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος10/5/13 05:06

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΩΡΕΙΤΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΓΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙΩΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΗΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΤΟΥΛΕΣ
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΜΕΝΑΓΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *