ροή ειδήσεων

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ;

Κατάλαβες τώρα γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ) και έκαψαν... σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα (ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ);
Για να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους μπακάλικα που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπουν στην ελληνική αγορά...

Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες;
Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δόσεις σου. Με χαρτιά τυπωμένα σου πήραν και σου παίρνουνε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.
Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο;
Όταν ένας πρωθυπουργός τής χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι τού χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς τις παραγωγικές επενδύσεις, αλλά τον τζόγο.
Κατάλαβες τώρα ότι κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας τον πλούτο σου, τον ιδρώτα σου, με αέρα;
Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την... "ελεύθερη αγορά";
Για να κλείσει ο μπακάλης τής γειτονιάς και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα τής Γερμανίας.
Σε βγάλανε, ψαράκι, από τη γυάλα σου και στη συνέχεια σε πέταξαν στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, που έχουν τους δικούς τους κανόνες... διατροφής.
Κατάλαβες τώρα γιατί αγαπάνε τους "μη νόμιμους μετανάστες" τόσο πολύ οι εκλεγμένοι «αλήτες» μας;
Για να κάνουν με τη δυστυχία εκείνων κι' εμάς δυστυχισμένους.
Κατάλαβες τώρα, ψαράκι, πόσο αξίζει η γυάλα σου;
Γιατί αυτή είναι η καλύτερη γωνιά στον κόσμο - το καλύτερο οικόπεδο - και την κοστολογούν μόλις 300 δις συμπεριλαμβανομένων και των... αρχαιοτήτων.
Κατάλαβες τώρα γιατί αλλάζουν το ονοματάκι στην Εθνική σου Οδό; Θέλεις 20 ευρώ πλέον για να πας από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιώντας την Εθνική σου Οδό, ενώ ήταν υποχρέωση τού κράτους να την κατασκευάσει και όχι να την ξεπουλήσουν στον κάθε "όμορφο" που παριστάνει τον... εργολάβο.
Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα... χαζοκούτια;
Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια των... σήριαλς. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο τελάλη της προπαγάνδας τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων "τίποτα", με καμιά ειδικότητα, στον αέρα.
Κατάλαβες τώρα γιατί σ' έδιωξαν από το χωριό και από τη γη σου, δίνοντάς σου μια θέση στο... "δημόσιο";
Για να τα δώσουν δωρεάν στους νέους... "εποίκους".
Κατάλαβες τώρα γιατί πρέπει το ζευγάρι να δουλεύει σε δυο δουλειές, ενώ ο παππούς θα πρέπει να δουλεύει ακόμα και στα... 70 του; Για να μεγαλώνουν τα παιδιά μόνα τους χωρίς κανένα προσανατολισμό και αρχές. Για να χαθεί η «καταραμένη» φυλή σου. Τούτο το ξέρουν πολύ καλά και γι' αυτό προωθούν την... υπογεννητικότητα.
Κατάλαβες τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει κανένας σοβαρός άνθρωπος;
Επειδή αυτός δεν θέλει ν' ανήκει στον θίασο των 300 που προδιαγράφουν οι κομματικές λίστες, τις οποίες συντάσσουν κυρίαρχα οι ντόπιοι τοποτηρητές της παγκοσμιοποίησης μαζί με τις "άγιες οικογένειες" του τόπου. Έτσι, στο θέατρο που λέγεται... Βουλή, δεν θα βρείτε σήμερα σχεδόν κανέναν από τους λαμπρούς Έλληνες διανοητές και επιστήμονες, επειδή δεν είναι... θεατρίνοι.
Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλ' αυτά;
Επειδή είναι υπεύθυνοι για τον κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ... ΓΕΝΝΗΘΕΙ, για την κάθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ...ΓΕΝΝΗΘΕΙ.
Γιατί δεν θέλουν άλλους Έλληνες σ' αυτόν τον τόπο. Ούτε στο γένος, ούτε στη σκέψη.

Στις μέρες που ζούμε η ενημέρωση είναι μια μορφή αντίστασης που μας την προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία την οποία και χρησιμοποιούν κατά κόρον οι εξωθεσμικές δυνάμεις που δρουν πάντα στο...σκοτάδι...


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/7/13 08:31

    Τα Σύκα Σύκα και τα Σκάφη (του Καμμένου) Σκάφη !!!

    Ώστε ο κ. Καμμένος έχει στην κατοχή του πολυτελές σκάφος, το οποίο είναι δηλωμένο σε υπεράκτια (οφ σορ) εταιρεία, σε βρετανικό νησί. Ο πατήρ του φέρεται στα χαρτιά ως ιδιοκτήτης, κι αυτός ως καπετάνιος! Παστρικές δουλειές. Κι όπως άκουγα εχθές την ανεκδιήγητη εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι και «νόμιμες» και «ηθικές»!...

    Δύο απλές παρατηρήσεις:...

    1) Για να τελειώνουμε με αυτό το «ό,τι νόμιμο και ηθικό» – που εκτόξευσε πρώτος το άλλο «πατριωτάκι» ο Βουλγαράκης. Όταν ο Χίτλερ, για παράδειγμα, επέβαλε το 1934 τους Νόμους της Νυρεμβέργης, που στόχευαν στη σταδιακή γκετοποίηση και εξόντωση των Εβραίων, θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι η πρωτοβουλία του ήταν απολύτως «νόμιμη», αφού οι διατάξεις αυτές είχαν θεσπιστεί από το γερμανικό κράτος. Ηταν όμως «ηθική»; Η απάντηση περιττεύει.

    2) Ο κ. Καμμένος δεν χάνει ευκαιρία με το γνωστό του ύφος (θυμίζει βέβαια κομπάρσο σε βαγκνερική όπερα που ουρλιάζει για να εντυπωσιάσει το κοινό ενός χωριού) να στηλιτεύει ως νέος Κάτων το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Ομως ως γνήσιο «ανεξάρτητο ελληνόπουλο» γιατί δεν δήλωσε το σκάφος στην χώρα του, ώστε να πληρώσει τους φόρους που όφειλε και ν’ αποδείξει το πατριωτικό του φρόνημα; Οι ψηφοφόροι του έχουν άραγε τη δυνατότητα να κρύβουν τα λεφτά τους σε παράκτιους παραδείσους; Όχι βέβαια.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ο κ. Καμμένος είναι αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής ελίτ που καταγγέλλει. Σαρξ εκ της σαρκός της. Οπότε ας το βουλώσει επιτέλους γιατί μας εχει ξεκουφάνει, κι ας πάει να κάνει διακοπές στο paradiso που έχει αράξει το σκάφος του. Εμείς στο ελληνικό inferno θ’ αντέξουμε και χωρίς να τον βλέπουμε να κουνάει καθημερινά το χοντρό του δάχτυλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/7/13 08:45

      Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα σου φιλε μου αλλα και το περισσοτερων Ελλήνων? ότι κυνηγάτε μονίμως φαντάσματα. Κυνηγάτε την χρυσή αυγή, τον Καμένο, ανθρώπους άσχετους, την κουτσή Μαρία, τον γείτονα σας, τον νέο επιχειρηματία, τον δημόσιο υπάλληλο κλπ κλπ. Έχετε κολλήσει στα φαντάσματα και ποτε στους επαίτες. Φιλε μου 2 είναι τα κόμματα που μας έφεραν σε αυτό το σημείο δεν υπάρχουν άλλοι, χώνεψε το και βάλτο μια για πάντα στο μυαλουδάκι σου!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/7/13 08:33

    Μια νέα πτυχή για την οφσόρ που θεωρείται ιδιοκτήτρια του σκάφους «Iliatoras of London» δημοσιεύουν «ΤΑ ΝΕΑ»: η εταιρεία, με μηδενική δραστηριότητα, πήρε ενυπόθηκο δάνειο για την αγορά, αλλά δεν το δήλωσε στη Νήσο Μαν [tovima]...

    Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Αφού μάζεψε ψήφους με ψευδή καταγγελτικό λόγο, εθνικιστικές κορώνες και κρέμασμα των υπευθύνων που πρόδωσαν τη χώρα, σιγά σιγά έρχεται η αποδόμηση διότι το ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο. Τελικά, ο Αντρίκος Παπανδρέου δεν πόνταρε στη χρεοκοπία της Ελλάδας, το μνημόνιο αποδείχθηκε και στην περίπτωση της Κύπρου ότι ήταν μη αποφευκτέο, ο Φούχτελ και ο Μούχτελ δεν σκόπευαν στη διάλυση της πατρίδας και οι προδότες έκαναν τις πολιτικά υπεύθυνες επιλογές για τη χώρα.
    Και σα να μην έφτανε η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για τον Καμμένο, έρχεται η κατραπακιά της off shore και η πιθανή φοροδιαφυγή, η οποία αναμένεται να ρίξει τον πολιτικό Καμμένο στην αφάνεια.
    Σαν χθες θυμάμαι την πύρινη ομιλία Καμμένου στη βουλή, τον Φλεβάρη του 2011, στην οποία μας παρακινούσε να αφήσουμε τους γονατισμένους και τους προσκυνημένους και να πάμε μαζί του, για την πατρίδα, για το μέλλον το παιδιών μας και μας τόνιζε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια. Πιο ώριμοι, σήμερα, δηλώνουμε έτοιμοι να τον ακολουθήσουμε. Προτείνω η πρώτη συνάντηση να γίνει στο *λονδρέζικο* σκάφος και στο μπουφέ να ρέει το σούσι.

    Αναδημοσιεύω τη γνωστή πατριωτική ομιλία Καμμένου, με επίλογο το γνωστό σφίξιμο της γροθιάς την οποία θυμάμαι να κάνουν share και retweet ακόμη και οι ορθολογιστές διαδικτυακοί μου φίλοι. Δείτε τον, ξανά, τώρα πια, με συμπάθεια. Άλλωστε, το δούλεμα που έπεσε σύννεφο, τρένο ήταν και πάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/7/13 08:37

    "Ξεχασμένα δάνεια της Ελλάδας από το ΔΝΤ.
    ========================================
    «Ξεχασμένα» δάνεια της Ελλάδας από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο κατά την περίοδο του 1974-1976 φέρνει στο φως έρευνα των «ΝΕΩΝ» που αποκαλύπτει πως δεν είμαστε εντελώς πρωτάρηδες στο συγκεκριμένο... σπορ.
    Μπορεί η βοήθεια που έλαβε τότε η χώρα να ήταν υποπολλαπλάσια του σημερινού ποσού, όμως το επιτόκιο ήταν αρκετά υψηλότερο και η εξόφληση των δανείων διήρκεσε περίπου 7 χρόνια. Ωστόσο, όπως επισημαίνει και το ΔΝΤ σε πρόσφατη αναφορά του, «όλες οι υποχρεώσεις προς το Ταμείο εκπληρώθηκαν εντός των χρονικών ορίων».
    Φθινόπωρο 1974. Οι αυξήσεις στην τιμή του αργού και στα εισαγόμενα προϊόντα πετρελαίου προκαλούν στο εμπορικό ισοζύγιο «άνοιγμα» 400 εκατομμυρίων δολαρίων. Ηδη από τις 17 Αυγούστου, ο υπουργός Συντονισμού Ξενοφών Ζολώτας είχε περιγράψει σε δραματικούς τόνους την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. «Πρωταρχικός στόχος της οικονομικής πολιτικής της Κυβερνήσεως, παραλλήλως προς την εξασφάλισιν ετοιμότητος διά την εξυπηρέτησιν των εκτάκτων εθνικών αναγκών, διά την οποίαν δεν θα φεισθώμεν κόπων και θυσιών, είναι η τόνωσις της υγιούς οικονομικής δραστηριότητος και η διασφάλισις της νομισματικής ισορροπίας... Οι ανωτέρω στόχοι θα επιδιωχθούν διά συντονισμένου πλέγματος πιστωτικών και δημοσιονομικών μέτρων», είχε προειδοποιήσει.
    Λιγότερο από έναν μήνα μετά, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 1974, διέρρεαν οι πρώτες πληροφορίες που έκαναν λόγο για δάνειο ύψους 130 εκατομμυρίων δολαρίων μόνο για το 1974, εκ των οποίων το 35% μπορούσε να εκταμιευθεί πολύ σύντομα και τα υπόλοιπα μέχρι το τέλος του χρόνου. Την προηγουμένη ο Ζολώτας είχε προχωρήσει σε δηλώσεις σχετικά με «δυτικογερμανικό ενδιαφέρον για επενδύσεις» και «χαμηλότοκο δάνειο 180 εκατομμυρίων μάρκων, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των δανείων που η Δυτική Γερμανία προσφέρει μόνο στις υπανάπτυκτες χώρες, που έχουν κατά κεφαλήν εισόδημα μικρότερο των 1.000 δολαρίων».
    ============================================================
    Επίσης, ανέφερε ότι εκτός από αυτήν τη «φιλική χειρονομία» δεν υπήρχαν μηχανισμοί παροχής μεγάλων δανείων με καλούς όρους: η προσφορά από την Ολλανδία, τη Γερμανία και το Βέλγιο για παροχή εγγυήσεων ώστε να βγει η Ελλάδα και να πάρει δάνειο από τις αγορές εξασφάλιζε επιτόκιο ύψους 12-13%, το οποίο δεν εθεωρείτο συμφέρον. Και τότε ο Ζολώτας μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για το ΔΝΤ: «Η Ελληνική Κυβέρνηση αναζητεί μεθόδευση προσφυγής στον διεθνή δανεισμό υπό συμφερώτερους όρους. Και νομίζω ότι θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες προς αυτή την κατεύθυνση κατά την προσεχή μετάβασή μου στη σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ουάσιγκτον», είπε.
    Η εκταμίευση. Δεν πρόλαβε να περάσει μία εβδομάδα και τα λόγια του Ζολώτα έγιναν πράξη: στις 18 Σεπτεμβρίου σε ανακοίνωσή του ο τότε διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Παναγιώτης Παπαληγούρας ανέφερε ότι «η χώρα λαμβάνει αμέσως 41 εκατομμύρια από το δάνειο των 130 εκατομμυρίων δολαρίων που προέρχεται από το ΔΝΤ», σύμφωνα πάντα με το τηλεγράφημα που του εστάλη την ίδια ημέρα από την Ουάσιγκτον.
    Τα υπόλοιπα θα έρχονταν σταδιακά έως τον Δεκέμβριο του 1974 από το ειδικό κονδύλιο «πετρελαϊκών διευκολύνσεων», το οποίο είχε σχηματιστεί από εισφορές χωρών που απέκτησαν συναλλαγματικά πλεονάσματα λόγω των ανατιμήσεων του αργού. Η συμφωνία που επετεύχθη, σύμφωνα με την κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ήταν συμφέρουσα καθώς το επιτόκιο, όπως ανακοινώθηκε τότε, ήταν 7%- συγκεκριμένα, από τα στοιχεία του ΔΝΤ προκύπτει ότι το μέσο επιτόκιο ανήλθε σε 6,56%- και η διάρκεια του δανείου επτά χρόνια περιλαμβανομένης μίας τριετίας χάριτος. Το εγχείρημα θεωρήθηκε τόσο επιτυχημένο που κύκλοι της Τραπέζης της Ελλάδος άφηναν να διαρρεύσει ότι υπήρχε αισιοδοξία για επαναδανεισμό τον επόμενο χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/7/13 09:07

    ΠΟΙΟΙ ‘’ΕΦΑΓΑΝ’’ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ :
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Πηγή Statistisches Bundesamt

    Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ με έγγραφα στοιχεία της Ευρωπαϊκής στατιστικής υπηρεσίας, αδιαμφισβήτητα που εύκολα μπορεί ο κάθε Έλληνας να διαπιστώσει την αξιοπιστία τους. Αυτά για να σταματήσει η..φιλολογία της εύνομης και προσοδοφόρου διαχείρησης.
    Το πρώτο που προκύπτει από τον πίνακα αυτό είναι η κατάρριψη του μύθου ότι η χούντα δεν άφησε δημόσιο χρέος.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η χούντα άφησε σημαντικό δημόσιο χρέος, το οποίο ανερχόταν στο 20,8% του ΑΕΠ. Με βάση τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Ελλάδος, το χρέος αυτό από 32 δισ. δρχ. το 1966 εκτινάχτηκε στα 114 δισ. δρχ. το 1974.
    Μ.ΔΡΕΤΤΑΚΗΣ

    Το Δημόσιο Χρέος και η Χούντα 1967
    -Έπαιρναν δάνεια εταιρείες έργων με εγγυητή το Ελληνικό Δημόσιο
    -Τα σκάνδαλα στην εποχή της δικτατορίας του '67...
    Τεχνικές εταιρείες, με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, έπαιρναν δάνεια σε συνάλλαγμα. Στη συνέχεια οι ίδιες αναλάμβαναν και εκτελούσαν δημόσια έργα. Συνολικά συνομολογήθηκαν 59 τέτοια δάνεια τα οποία είναι άγνωστο αν πληρώθηκαν από τις εταιρείες που τα είχαν πάρει (οι οποίες εν τω μεταξύ μπορεί και να πτώχευσαν) ή από τον «εγγυητή» - Ελληνικό Δημόσιο κι έτσι φορτώθηκαν στο Δημόσιο Χρέος.
    Με το κόλπο αυτό δεν εμφανιζόταν πουθενά το πραγματικό Δημόσιο Χρέος αφού ο δανεισμός εμφανιζόταν ως… ιδιωτικός.
    Αυτό έχει αποκαλύψει η ΕΛΣΤΑΤ (μήπως τώρα δεν είναι… αξιόπιστη;) αλλά δεν ακούστηκε σε κανένα από τα «έγκριτα» μεγάλα μέσα.
    Προφανώς κάποιοι ισχυροί έκαναν και τότε «δουλειές» όπως τώρα! Στο νέο Δημόσιο Χρέος, ο δανεισμός σε συνάλλαγμα αντιπροσώπευε το 23,6%.

    Ας γίνει ένας έλεγχος να δούμε σημεία και τέρατα. Οι εκπλήξεις είναι φοβερές και αποκαλυπτικές του κλίματος που διαχρονικά επικρατούσε στη διαχείριση του δημοσίου χρήματος.
    Ας δούμε λοιπόν, ποιες εταιρείες ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ! και τα φόρτωσαν στις πλάτες του λαού;
    Ας δούμε ποιες βιομηχανίες έκλεισαν και γιατί όταν τελείωσε η τραπεζική περίοδος «χάριτος» ! και οι τράπεζες ζητούσαν την αποπληρωμή των δανείων;
    Ας δούμε επιτέλους, τι …απέγιναν οι βιομήχανοι που κήρυξαν πτώχευση στις μεγάλες βιομηχανίες, πτώχευσαν και οι ..ίδιοι; ΄Η, φρόντισαν και επένδυσαν και ΠΟΥ(;) τα χρήματα(δάνεια) που αρνήθηκαν να πληρώσουν και τι απέγιναν οι απόγονοί τους σήμερα;
    Θα ..μιλήσει κανείς ή , θα κάνουμε τα εγκαίνια των αποκαλύψεων των υπερεθνικοφρόνων ‘’πατριωτών’’;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/7/13 17:24

    ...αλλα αντ αλλων!!!! η ελλαδα ειναι στη θεση που της αξιζει !!! οπως και η αιγυπτος!! οπως και η η γκανα!!! γιατι τετοιο ειναι το δυναμικο των κατοικων της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/7/13 17:56

    Ρε Βλαχο αντε ψοφα! Βαρεθηκαμε να διαβαζουμε τις βλακιες που γραφεις! Αλλα κι αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *